Merhaba bende bu sıralar karıncalarla uğraşıyorum kötükedihüso
Nerden geliyorlar anlamıyorum doğrusuklava:
Senin dediğin böcekleri ilk defa duydum ama adı neymiş CADIARZU
Merhaba bende bu sıralar karıncalarla uğraşıyorum kötükedihüso
Nerden geliyorlar anlamıyorum doğrusuklava:
Senin dediğin böcekleri ilk defa duydum ama adı neymiş CADIARZU
allah yardımcın olsun..çok kötü birşey benim evde kaloriferli bir kaç kez gördüm kalorifer böceği
ziraat odasından ilaç alıp kendim ilaçladım. o günden beride görmedim bir daha....
dedete toz ilaç kullandınız mı peki.
Benim avdeki karıncalar iyice sapıttı ..
Dün akşam eve geldiğimde salonu resmen karıncalar basmış :mymeka:
Salondan mutfağa yol yapmışlar..Mutfakta açıkta duran bir şey de yok ki ona geliyor dieyeyim..kötükedihüso
Nasıl kurtulabilirim , fikri olan yardım etsin lütfeeennn :çok üzgünüm:
daha önce oturduğum evde çok karınca çıkıyodu
sonra aktardan karınca tozu diye bişey aldık çıktıklarını tahmin ettiğin yerlere koyuluyo
sonra tamamen kaybolmuşlardı
Kabartma toz güzelim...hani su pasta börek icin kullandigmiz...
Pencere kenarlarina...balkon vs. vs. iyce dök..ama böyle serperek degil...serit gibi. tama kenarlara...en iyi cözüm buymusa.s
Sağol canım fikrin için..Ben daha önce karınca ilacı aldım raid in küçük kutu gibi bir şey güya oradan zahir yiyerek ölmeleri gerekiyor..Benim evdeki karıncalarsa orayı ev olarak kullanmışlar resmen ağlayayım mı güleyim mi bilmem :bbo:
benim bahsettiğim tablet zehir diil yalnız arkadaşım
beyaz bi toz pazarda da satılıyomuş salı günü kayınvalidemede aldım denedi canlı karınca kalmamış evin içinde
ilaçlama şirketinden gelip baksınlar ve ilaçlamayı onlar yapsın beyaz böcek için. ilk kez duydum
karınca için annemde zirai ilaç satan yerden karınca tozu almıştı. beyaz toz. karıncanın çıktığı yere gezindiği yere dökmüştü. kökten çözüm değil ama toz olduğu sürece gelmiyorlar.
benim evimde de örümcek var büyük. hadi şimdi ev tozlu ondan diyeceğim ama evi domestosla silip mis gibi yapıyorum. ertesi gün tavanda bitiyor. hergün 1-2 tane çıkıyor. çözüm nedir? birde yatak odamda rutubet var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?