Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar 4 gündür evin bütün eşyelarını kaldırdım,heryeri çamaşır suyuyla sildim,halıları yıkadım,heryer ilaçlandı ama hala ölmedi bu böcekler.delirmek üzereyim hiç bir böcek ilacıda işe yaramadı.nerden çıktıklarınıda anlayamıyoruz.
böceklerimi size tarif edeyim çok küçük ,beyaz ,zor görülüyolar,deri koltukların kollarında farkettim yoksa görünmeyecek kadar küçükler.
sizlerinde başınıza geldimi hiç böyle bişey .acaba laminat parkeden mi yoksa mobilyalardanmı bulamadık.
ara ara bende de gözüküyorlardı binamız yeni oldugundan
bir daha görmedim
takiiiiiiiii 1 hafta öncesine kadar ana görünçe şaşırdım biraz büuüğüne rast geldim evet büyüktü
öldürüp attım dışarıya
sanırsam banyodan ara boşluktan geldi
az önce banyoda karşılaştım siyah antenleri olan ve tombulumsu ayakları gözükmeyen öldürünce tersken gördüm ayakları vardı kaçamadı yavaş hareket ediyo sağa sola dönmeye çalıştı bulunduğu yerde bu tespih böceği midir? Gri siyah gibi bişey ve 2 hafta önce evi kokulu ilaç yaptırmıştık buna rağmen nasıl olmuş olabilir ? banyoda küf oldu tavan ondan kaynaklanıyo olabilir mi naapmalıyım yardım edin lütfeeen