İmdat, evde böcek var!

ashkom

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2009
784
3
42
hanımlar 4 gündür evin bütün eşyelarını kaldırdım,heryeri çamaşır suyuyla sildim,halıları yıkadım,heryer ilaçlandı ama hala ölmedi bu böcekler.delirmek üzereyim hiç bir böcek ilacıda işe yaramadı.nerden çıktıklarınıda anlayamıyoruz.
böceklerimi size tarif edeyim çok küçük ,beyaz ,zor görülüyolar,deri koltukların kollarında farkettim yoksa görünmeyecek kadar küçükler.
sizlerinde başınıza geldimi hiç böyle bişey .acaba laminat parkeden mi yoksa mobilyalardanmı bulamadık.

Merhaba bende bu sıralar karıncalarla uğraşıyorum kötükedihüso

Nerden geliyorlar anlamıyorum doğrusu :eek:klava:

Senin dediğin böcekleri ilk defa duydum ama adı neymiş CADIARZU

allah yardımcın olsun..çok kötü birşey benim evde kaloriferli bir kaç kez gördüm kalorifer böceği
ziraat odasından ilaç alıp kendim ilaçladım. o günden beride görmedim bir daha....

adını bilmiyorum ki
ilk defa görüyorum butür bi böcek
çok ufak ve beyazlar hiçbir zehirde kar etmedi

allah yardımcın olsun..çok kötü birşey benim evde kaloriferli bir kaç kez gördüm kalorifer böceği
ziraat odasından ilaç alıp kendim ilaçladım. o günden beride görmedim bir daha....

kalorifer böceğini biliyorum ya.
benimkiler onlardan değil
yada evrim geçirmiş hallerikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hemen bır fırma ıle anlaşıp çozup bulmalısın uredıkçe urer bu mahluklar. ben kıbrısta okudum çok böcek vardır orada. evın etrafını kıreç tozu dokerdık karınca falan gelmezdı bırde balkonumu camları sulandırılmış bocek ılacı ıle sılerdım ıçerı gırmeden öluyorladı. offf o kötu gunler. nefret edıyorum böceklerden.

en son tarlalarda kullanılan şeftali zehirini kullandık ve evi terkettik
bakalım iki gün sonra sonuç nolcak

kızlar bende kalorifer böceginden muzdaribim internette gördüm ufak bi kutucuk var prize takıyosunuz ve hasere,fare,akrep gibi canlıları uzaklastırıyomus yaydıgı ses frekansıyla ve bunu sadece onlar duyabiliyomus .eger işe yarıyosa mükemmel bişey kararsız kaldımfisfisfis

şimdilik savaşı ben kazandım ve evde böcek falan kalmadı
ama kalıcı bi çözüm bulmak lazım
bende araştırıyorum inşallah işe yarar birşey bulurum tekrar böceklenmeden

Benim avdeki karıncalar iyice sapıttı ..

Dün akşam eve geldiğimde salonu resmen karıncalar basmış :mymeka:

Salondan mutfağa yol yapmışlar..Mutfakta açıkta duran bir şey de yok ki ona geliyor dieyeyim..kötükedihüso

Nasıl kurtulabilirim , fikri olan yardım etsin lütfeeennn :çok üzgünüm:

daha önce oturduğum evde çok karınca çıkıyodu
sonra aktardan karınca tozu diye bişey aldık çıktıklarını tahmin ettiğin yerlere koyuluyo
sonra tamamen kaybolmuşlardı

Benim avdeki karıncalar iyice sapıttı ..

Dün akşam eve geldiğimde salonu resmen karıncalar basmış :mymeka:

Salondan mutfağa yol yapmışlar..Mutfakta açıkta duran bir şey de yok ki ona geliyor dieyeyim..kötükedihüso

Nasıl kurtulabilirim , fikri olan yardım etsin lütfeeennn :çok üzgünüm:

Kabartma toz güzelim...hani su pasta börek icin kullandigmiz...:nazar:

Pencere kenarlarina...balkon vs. vs. iyce dök..ama böyle serperek degil...serit gibi. tama kenarlara...en iyi cözüm buymusa.s

daha önce oturduğum evde çok karınca çıkıyodu
sonra aktardan karınca tozu diye bişey aldık çıktıklarını tahmin ettiğin yerlere koyuluyo
sonra tamamen kaybolmuşlardı

Sağol canım fikrin için..Ben daha önce karınca ilacı aldım raid in küçük kutu gibi bir şey güya oradan zahir yiyerek ölmeleri gerekiyor..Benim evdeki karıncalarsa orayı ev olarak kullanmışlar resmen ağlayayım mı güleyim mi bilmem :bbo:

Kabartma toz güzelim...hani su pasta börek icin kullandigmiz...:nazar:

Pencere kenarlarina...balkon vs. vs. iyce dök..ama böyle serperek degil...serit gibi. tama kenarlara...en iyi cözüm buymusa.s

Çok teşekkürler canım.. Deneyeyim bakayım inşallah işe yarar..

Sağol canım fikrin için..Ben daha önce karınca ilacı aldım raid in küçük kutu gibi bir şey güya oradan zahir yiyerek ölmeleri gerekiyor..Benim evdeki karıncalarsa orayı ev olarak kullanmışlar resmen ağlayayım mı güleyim mi bilmem :bbo:

benim bahsettiğim tablet zehir diil yalnız arkadaşım
beyaz bi toz pazarda da satılıyomuş salı günü kayınvalidemede aldım denedi canlı karınca kalmamış evin içinde

benim bahsettiğim tablet zehir diil yalnız arkadaşım
beyaz bi toz pazarda da satılıyomuş salı günü kayınvalidemede aldım denedi canlı karınca kalmamış evin içinde

Geçmiş olsun canım..Kurtulmuş hiç değilse..

Ben de dün sabah çıkarken dolaştıkları yerlere salon ve mutfaga şerit halinde kabartma tozu döktüm akşam geldiğimde hiç bir karınca yoktu etrafta :dance:

Bakalım bu akşam da görmezsem kurtuldum demektir a.s

ilaçlama şirketinden gelip baksınlar ve ilaçlamayı onlar yapsın beyaz böcek için. ilk kez duydum

karınca için annemde zirai ilaç satan yerden karınca tozu almıştı. beyaz toz. karıncanın çıktığı yere gezindiği yere dökmüştü. kökten çözüm değil ama toz olduğu sürece gelmiyorlar.

benim evimde de örümcek var büyük. hadi şimdi ev tozlu ondan diyeceğim ama evi domestosla silip mis gibi yapıyorum. ertesi gün tavanda bitiyor. hergün 1-2 tane çıkıyor. çözüm nedir? birde yatak odamda rutubet var.

ilaçlama şirketinden gelip baksınlar ve ilaçlamayı onlar yapsın beyaz böcek için. ilk kez duydum

karınca için annemde zirai ilaç satan yerden karınca tozu almıştı. beyaz toz. karıncanın çıktığı yere gezindiği yere dökmüştü. kökten çözüm değil ama toz olduğu sürece gelmiyorlar.

benim evimde de örümcek var büyük. hadi şimdi ev tozlu ondan diyeceğim ama evi domestosla silip mis gibi yapıyorum. ertesi gün tavanda bitiyor. hergün 1-2 tane çıkıyor. çözüm nedir? birde yatak odamda rutubet var.

beyaz böcekleri eczaneden aldığımız ZİNON diye sprey böcek ilacı öldürdü şimdilik herşey yolunda...
ben evime taşınalı 6 ay oluyo henüz taşındığımdan beri rutubet ve küf çok oldu mobilya arkaları duvarlarda falan
rutubet için en iyi çözüm iyi havalandırma
küflerede çamaşır suyu sıkıyorum tamamen yok ediyo aynı yerde bi daha küf olmuyo

X