- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.495
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Bu bir borçsa ödemeli insanın boynunun borcu. Bir şey istediğimden değil ama cüzzi de olsa bir şeyi varsa üstümüze kalmamalı. Danışacağım, bilen birine. Allah razı olsun.
hep dinen zorunlu yazılmıs, evet dınen bır yaptırımı vardır ama kanunen de zorunlu mehır. bunun ıspatı ıcın de bızım nıkahımızda hoca bana senet verdı hem esımın hem sahıtlerın ımzalarıyla,ne kadarlık oldugu konusunda. bu da kanunen gecerlı hale getırıyor, ben cok sasırmıstım hıc duymamıstım, herkeste senet var mı?
Bunu hic duymamistim cok mantikli olmus valla :) mehiri aldiktan sonra seneti yirtiyor musunuz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bana da sorulmamıstı bir de müftü kıymıstı,hatta ben mıhır sormayacak mısınız dedım gerek yok bosanırsanırsanız asgari ücretten 3 ay hesaparsınız demişti...![]()
ya kusura bakmayın, muftunun cevabı guldurdusankı kıdem tazmınatı hesaplıyor
![]()
Merhaba arkadaşlar,
Evleneli 1 seneyi geçti. İmam nikahımızda ailem, eşimin ailesi ve bazı yakın akrabalarımız vardı. Hoca imam nikahını kıydı fakat mehir konusuna hiç değinmedi. Ben o kadar heyecanlıydım ki aklıma bile gelmedi. Nikah bittikten sonra bir akrabam mehir söylemediniz kıza dedi. Kayınvalidemler de aman bedavaya gitti gibi basit bir espri yaptılar. Düğün günü o günün heyecanıyla kafama takmadım ama şimdi çok takılıyor.
Eşim bir şey vermek zorunda olmadığını söylüyor. Bazıları o senin hakkın diyor. Ben eş vefat ederse ya da ayrılırsa vermek zorunda diye düşünüyordum. Bu işin doğrusu nedir? Ne zaman verilmeli mehir? Bana kimse bir şey sormadı diye benim hakkım yok mudur?
Bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok memnun olurum.