• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah İmam Nikahı

müneccim misin kızsempatiksalakcinni

konu sahibi ayrıldığını yazmış 1 ay kadar önce. yine barışmıştır bence delikafadulden
buralarda dolana dolana olduk bişiler herhal.. ama müneccim mi yoksa müneccim moku mu olduk orasını bilemicem sempatiksalakcinni

Merhaba arkadaşlar benim 3,5 yıldır beraber olduğum biri var fakat ailem bilmiyor ben 18 yaşındayım bazen aramızda sınırlıda olsa yakınlaşmalar oluyor ve huzursuz oluyorum ailemden habersiz imam nikahı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum en önemlisi kabul olur mu onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

ailelerin haberi olmadan kabul olmaz diye biliyorum ben..bide artık kanunen yasak.hocalar evlenme cüzdanı olmadan kıyamıyolar zaten.

Son düzenleme:
evlenmeden önce eşimle bizde düşünmüştük.ama ailelerin haberi olmadan kabul olmaz diye biliyorum ben.o yüzden yaptırmadık.bide artık kanunen yasak.hocalar evlenme cüzdanı olmadan kıyamıyolar zaten.

sana katılıyorum canım gizli nikah olmaz nikahın şartlarından biri aleni olmasıdır.ve resmi nikah olmadan asla nikah kıydırmayın.ayrılma durumunda imam nikahlı eşiniz boşadıgını söylemezse başkasıyla evlenemiyosunuz.iki dakikalık heyecan için bir ömür sıkıntı çekmeye degmez.bence.sengözlerimebaksanab

Back