ımam nikahı birşeyleri gizlemek için değil, birlikteliği herkese açıklamak için yapılır..(yani sizin nikah amacınıza tam ters bir durum var)
Ayrıca nikahın geçerli olması için, 1.dereceden yakınların da durumu bilmesi gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam ..
Ben zaten; günümüzde gizli yapılan imam nikahını, dini sömürüsü olarak nitelendiriyorum ve geçerli olacağını düşünmüyorum..
Allahım sen şu cahil cüheylaya akıl fikir ihsan eyle yarebbim:Saruboceq:
Maşallah, daha 18 yaşındasın ama ailenden gizli saklı imam nikahı kıydırmaya cesaret edebilecek kadar büyüksünde. Ne için, daha rahat davranmak, ilişkiye girmek için.
Yavrucum senin aklın yerinde mi. Cahil desem değilsin ki, ilişkini meşrulaştırmak için (kimi kandırıyorsan artık) imam nikahını düşünüyorsun.
Kırmiyim bacaklarını, duymiyim bi daha böyle saçmalıklar.şakkıdı
18 yaşında bir genç kızın bunu düşünmesini aklım almıyor benim ..
İmam nikahı yapınca bişey mi olacak acaba rahatcana yaklaşacaklar birbirlerine herhalde..
Allahım sen aklıma mukayet ol benim bunların temiz bir sopaya ihtiyaçları var ..
Allahım sen şu cahil cüheylaya akıl fikir ihsan eyle yarebbim:Saruboceq:
Maşallah, daha 18 yaşındasın ama ailenden gizli saklı imam nikahı kıydırmaya cesaret edebilecek kadar büyüksünde. Ne için, daha rahat davranmak, ilişkiye girmek için.
Yavrucum senin aklın yerinde mi. Cahil desem değilsin ki, ilişkini meşrulaştırmak için (kimi kandırıyorsan artık) imam nikahını düşünüyorsun.
Kırmiyim bacaklarını, duymiyim bi daha böyle saçmalıklar.şakkıdı
:lepi: aynen bunlar azmışklava: klava: klava: klava: klava:
nedir bu dinin arkasına sığınmak yaa,abartı yaşama da yüzeysel yaşa sabret resmi nikahlı ne yapıyorsan yap,valla benim imam nikahım yok devlet ne derse o benim içinturkbayragi
Merhaba arkadaşlar benim 3,5 yıldır beraber olduğum biri var fakat ailem bilmiyor ben 18 yaşındayım bazen aramızda sınırlıda olsa yakınlaşmalar oluyor ve huzursuz oluyorum ailemden habersiz imam nikahı düşünüyorum ama nasıl olur bilmiyorum en önemlisi kabul olur mu onu bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?