Nikah İmam Nikahı

başka söze gerek yokkaydirigubbakcemile5
kendini elletmek için yapılan gizli nikah dini nikah değildir ve caiz de değildir
ve 18 yaşındasın daha.....
anne olunca kızının senden gizli kendini elletmek için gizli nikah yaptığını düşün:mymeka:
azdırdılar gene beni yaa

sakin yapma gunahdan korkuyorsan zaten yanlisa yonelmezssin
gizli bi nikahla yanlis seyler yaparak yanlislari dogruya ceviremezsin

İmam nikahı bu konuda çözüm olsaydı zaten herkes yapardı hayatım..
Sakın öyle bir aptallık yapma aileni düşün bii
Onlar bilmedikten sonra ne önemi var o nikahın?

merk ettm karşndaki erkek kaç yaşnda.benm düğünmden 1 ay önce imam nikahı oldu fakat aileler huzurunda...boş ol deynce herşey bitecek bianlık zevk!!!çok pişman olursun ama sen kaplmşsn bikere.bzm söledklermz bi kulağndan gr bi kulağndan çıkar bende zamannda sebnn gibydm ama insan yaşadkça olgnlaştıkça herşei daha ii anlı mantığnla düşün...kalbnle değil

resşitsen nikah yapabilirsin ancak dinimizde nikahın herkese duyurulması şarttır ,yani evlendiğini herkesin bilmesi gerekir , gizli şekilde yapılan nikahın geçerli olduğunu düşünmüyorum ,ayrıca bu zamanda dini nikahın çok da geçerli olduğunu düşünmüyorum ,bu devirde önemli olan belediyede kıyılan nikahtır çünkü o nikah herkesin duyduğu bildiği bir nikahtır ,evlenmeden önce dini nikah kıyılmasına karşıyım çünkü insanlar bunun altına sığınıp her türlü fitneye sebebiyet verebiliyor çok yanlış yollara girebiliyorlar ,dini nikah belediye nikahının hemen öncesinde ya da nikah gününüzde nikahtan önce yapılabilir bunda bir sakınca yok ama bahsettiğiniz yolla geçerli olacağını sanmıyorum ,hadi geçerli olsa bile bunun ileride çok farklı boyutlara dönüşeceğine eminim çünkü hepimiz insanız ve bir nefis taşıyoruz nikahlandıktan sonra da bu nefsi tamamen ortadan kaldırıp farklı durumlara yol açacağınıza da eminim bence hiç böyle bir işe kalkışmayın aceleniz ne nikah olmadan eşinizle bir yakınlaşmaya da girmeyin derim iki kişi yalnız ise 3,sü şeytandır unutmayın

Allahım sen şu cahil cüheylaya akıl fikir ihsan eyle yarebbim:Saruboceq:

Maşallah, daha 18 yaşındasın ama ailenden gizli saklı imam nikahı kıydırmaya cesaret edebilecek kadar büyüksünde. Ne için, daha rahat davranmak, ilişkiye girmek için.

Yavrucum senin aklın yerinde mi. Cahil desem değilsin ki, ilişkini meşrulaştırmak için (kimi kandırıyorsan artık) imam nikahını düşünüyorsun.

Kırmiyim bacaklarını, duymiyim bi daha böyle saçmalıklar.şakkıdı

korkutma kızı sen de ,kızın olan yandı sakin ol yaa ,güzel güzel anlat bakim :bbo::bbo:

:lepi: aynen bunlar azmış klava:klava:klava:klava:klava:

Kuzuma katılıyorum nedir bu saçmalıklar böyle rahat olmak için imam nikahı yapmayı düşünüyorlarmış.
Bunu düşünen cahil değil bence kuzum aklı herşeye eriyor baksana nikah istediğine göre

:lepi: aynen bunlar azmış klava:klava:klava:klava:klava:

Aynen esmerim tam sopalık bunlar

bu nasıl bir cesarettir, bu nasıl bir korkusuzluktur ya
tebrik ediyorum valla seni vereliniortak
varsa eğer resmi nikahın olmadan, evlilik cüzdanını görmeden, anne babanı yanında görmeden, dini nikah kıyabilen imam, imam olamamıştır o daha
ayrıca bir suçtur bu
bu imam nikahı yapalım rahat gezelim düşünceleri falanda tamamen saçmalık
kendini kandırma, önce kendine dürüst ol ki hayat senin için daha da zorlaşmasın
yazık edersin kendine bak daha 18 yaşındaymışsın, bu kadar mı hakim olamıyorsunuz kendinize ya, Allah akıl fikir versin, imanla, Allah korkusuyla doldursun yüreğinizi...

ee sonuç? :uhm:

yani kızlar alemsiniz, korkuttunuz kızı sonucu öğrenemedik iyi mi :umursamaz:

nedir bu dinin arkasına sığınmak yaa,abartı yaşama da yüzeysel yaşa sabret resmi nikahlı ne yapıyorsan yap,valla benim imam nikahım yok devlet ne derse o benim içinturkbayragi

en karşı olduğum şey cinsel yakınlaşmayı sözde meşrulaştırmak amacıyla şu yaşlarda yapılan imam nikahları
açıkçası kıyan hocanın da aklına şaşarım
daha kaç yaşındasın ya,sen önce okulunu düşünsene
yakınlaşmak sana çok ters geliyorsa yakınlaşmazsın olur biter
ben evlilik öncesi cinselliği kesinlikle yaşama diyen biri değilim,günahsa da herkesin günahı kendine
ama sırf için rahat ederek yakınlaşmak için bu yaşta herkesten habersiz yapılır mı böyle birşey
farkında değilsin belki ama bu büyük sorumluluktur
evleneceğim kişi belli demektir,ben hayatımı bu kişiyle birleştireceğim demektir
yani senin anladığın cinsellikten çok daha fazla ve çok daha ağır anlamları vardır

Huzursuz oluyorsan huzurunu kaciran hareketlerden uzuk durmalisin. Baska yolu yok...

İmam nikahı sadece yaptığına kılıf uydurmak bence
Seni eleştirmek için söylemiyorum, ama yaptığın şeyin arkasında dur
ya da yapma.
Dini böyle şeylere alet etme, günahtan kaçayımd derken
iki misli günah işliyorsun

Ayrıca imam nikahının amacı da normal resmi nikah gibi çevreye duyurmak
En başta annen baban bilmekdikten sonra o nikah kabul olmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…