Evet zamanında kanıtladım.Admine gerçek olduğumu kanıtladım demişsin şimdi gördüm. İnsanlığa olan inancımı bir kez daha yitirmeme yardımcı olmuş oldun o zaman.
Öyle denk geldiFanteziniz var herhalde evli adamlarla. Nerede evli var bir şeyler yaşıyorsunuz
38 yıllık ömrümde hiç bana denk gelmedi de neden size denk geliyor acaba? Bir kere denk gelse ben ağzına ederim o adamın. Ondan denk gelmez. Bana anası metreslil teklif edecek ha?Öyle denk geldi
Gücümüz yetmez bacım. Neyse 53 yaşındaki adamı rahat öpebiliyorsan bize ne demek düşer ki. Midesizlik onlineOlsun. Kızın bana aklım başıma daha iyi gelir
Evli adamın anasında ne işiniz var sizin? Siz evli adamın evine giderseniz anası da gel kuma ol metres ol der. Kendi şuursuzluklarınız.Ben kabul etmedim ki imam nikahı
Terk ettim. Bir de çok küfür ettim hiç cevap vermedi. Yarabbi şükür dedi sanki. Sonra ettiğim küfürlere üzüldüm. Ama geçen zamanıma daha çok üzülüyorum dertleşmek için açtım konuyu.
Ben 36 o 53 yaşında.
Siz bence aşkı bilmiyorsunuz. Aşk böyle bir şey değil. Nerede evli yaşlı peşindesiniz. Sizin başka hesaplarınız var bana göre aşkı kılıf yapmayın.Maaşlı adamı yıllar sonra boşandım ki
Hep bunun yüzünden oldu.
Ama zaten anlaşamıyordum. Gözüm hep aşk meşkteydi.
Güvenmiştim bu da son vesile oldu boşanmamda katkısı var.
Ponçik duygular beslemiyorum ama hırsızın hiç mi kabahati yok da diyorum hani. Yeni kimliklerde medeni hal hanesi bile kalmadı, fal bakıp mı öğrenecekler adamın evli olduğunu, hele ayrı yaşıyorsa. Ha öğrenir öğrenmez tekmeyi basmak lazım, o kesin ve netgeçen haftadan beri metreslere ponçik duygular besler oldumm.kandırılıyorlar ne yapsınlar?
Üçüncüsünü düşünüyorsanız lütfen bu defa en fazla 40 olsun ayol
Ablacım istemiyorsun madem neden konu açıyorsun? İstemiyorsan sorun yok. Ama bana hiç de istemiyormuş gibi gelmedinİstemiyorum yemin ederim.içim zaten cam kırıklarıyla dolu
Dişleri vardı dedim ne dedim ki...dişsiz takma dişli demişler.
Ben gerçeğim
Sarıldı yollarda her yerde38 yıllık ömrümde hiç bana denk gelmedi de neden size denk geliyor acaba? Bir kere denk gelse ben ağzına ederim o adamın. Ondan denk gelmez. Bana anası metreslil teklif edecek ha?
Siz kendinize layık görürseniz böyle teklifler de gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?