İmam Nikahı Evli Adam

Fanteziniz var herhalde evli adamlarla. Nerede evli var bir şeyler yaşıyorsunuz

Öyle denk geldi
38 yıllık ömrümde hiç bana denk gelmedi de neden size denk geliyor acaba? Bir kere denk gelse ben ağzına ederim o adamın. Ondan denk gelmez. Bana anası metreslil teklif edecek ha?
Siz kendinize layık görürseniz böyle teklifler de gelir.

Ben kabul etmedim ki imam nikahı
Terk ettim. Bir de çok küfür ettim hiç cevap vermedi. Yarabbi şükür dedi sanki. Sonra ettiğim küfürlere üzüldüm. Ama geçen zamanıma daha çok üzülüyorum dertleşmek için açtım konuyu.

Evli adamın anasında ne işiniz var sizin? Siz evli adamın evine giderseniz anası da gel kuma ol metres ol der. Kendi şuursuzluklarınız.

Maaşlı adamı yıllar sonra boşandım ki
Hep bunun yüzünden oldu.
Ama zaten anlaşamıyordum. Gözüm hep aşk meşkteydi.
Güvenmiştim bu da son vesile oldu boşanmamda katkısı var.
Siz bence aşkı bilmiyorsunuz. Aşk böyle bir şey değil. Nerede evli yaşlı peşindesiniz. Sizin başka hesaplarınız var bana göre aşkı kılıf yapmayın.

geçen haftadan beri metreslere ponçik duygular besler oldumm.kandırılıyorlar ne yapsınlar?
Ponçik duygular beslemiyorum ama hırsızın hiç mi kabahati yok da diyorum hani. Yeni kimliklerde medeni hal hanesi bile kalmadı, fal bakıp mı öğrenecekler adamın evli olduğunu, hele ayrı yaşıyorsa. Ha öğrenir öğrenmez tekmeyi basmak lazım, o kesin ve net

Önceki sevgiliniz gibi gözünüzü morartsın belki bunu da bırakırsınız .
İğrendim sizden

Ben sunu anlamiyorum: Baska konuda cocugum kirmizi cizgim demissiniz. Cocugunuz sizinle yasamiyor mu? O zaman ona göre hareket etmeniz gerekmiyor ki. Ne tür insanlar hayatiniza tasiyorsunuz...

Bence 53lük delikanlının hayallerini yıktınız... Daha harem kuracaktı... Buruşmamışta reva mı böyle adama... Sizi kuma gibi metres gibi bir mertebeye eriştirmiş sizde düşünüyorsunuz...Hatta elinizin tersiyle itmişsiniz...
Bak daha geçen ERKEK BULAMIYORUM diye konu açıldı bu forumda Allah saklasın... Siz bulmuşsunuz yatıp kalkıp şükredin... Hemide evli çocuklu mutlu

Dişleri vardı dedim ne dedim ki...dişsiz takma dişli demişler.
Ben gerçeğim

Gerçekten bunları yazan bir insan! var ondan eminiz.

Geçmiş konularınızda bu durum üyelerce irdelenmiş.

Siz de savunma olarak, " Konu sahte falan demeyin nolur kimliğimi yöneticimiz Kazen 'e ispatladım.Ben yöneticimize tüm ispatlarımı sundum az önce. Konum fake değil." demişsiniz.

Tüm konularınız gerçekse bilinçli olarak yaşadığınız bu hayat sizin.

Konularınızı dikkat çekme amaçlı kullanıyor ve abartılı bir hikaye paylaşıyorsanız da yine hayat sizin , karar sizin.

Herkes kendi yazdıklarından sorumludur , unutmayın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…