Siz boşandınız mı?Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Yaşadıklarınızdan hiç ders almıyorsunuz,yuvarlanan kaya gibisiniz.18 de evlenip 35 yaşında boşandım. Güveniyom napiyim. Sonra kıvırıyorlar
İlki evli olduğunu 8 ay sonra söylediği an terk etmiştim. Bu da 2.
Karısı evden kaçmış. Boşanıcam zaten demişti.
Sonra imam nikahı koyalım dedi.
Büyük mü yaşı çok
Yazık. Daha da hala akıllanmamış.Önceki sevgilisinden dayak yemişti o da evliydi büyük ihtimalle. Lutranin ağzı yüzü patlaktı
O da bir şey mi, eski kocası 43 yaş büyükmüş 17-18 yaşında 60 yaşında adamla evlenmişAdamın 53 yaşında olduğunu okuyunca ben beynimi yaktım. Siz devam edin
Yok artıkO da bir şey mi, eski kocası 43 yaş büyükmüş 17-18 yaşında 60 yaşında adamla evlenmiş
kendi yuvani dagitamadin milletinkine mi goz dikiyosun hobi olarak? allahin korkagi kac insanin hayatini mahvediyosun haberin yok. kendi kocan ve oglun basta olmak uzere herkesin ahi senden cikar umarim. bi de utanmadan gelmis buraya 2.bu diyo. ay sunu feedlemeyelim diyxem de elimde degil yuzsuz insana dayanamiyorum. baslar simdi aglamaya da. o iki dangalak herif basta olmak uzere hepiniz bi gun yasattiklarinizi cekersiniz umarim.Hep öyle denk geldi. İlki 8 ay gizledi. Bu 2. Boşanmak üzereyim dedi diye oldu bunlar
Dişleri varNet yalan.
Duyan da sanar spor yapan kendine bakan bir metroseksüel. Kuma isteyen bir adamdan bahsediyoruz. Dişlerini havluya silen bir tiptir muhtemelen. Dişi varsa tabii.
18 de evlenip 35 yaşında boşandım. Güveniyom napiyim. Sonra kıvırıyorlar
İlki evli olduğunu 8 ay sonra söylediği an terk etmiştim. Bu da 2.
Karısı evden kaçmış. Boşanıcam zaten demişti.
Sonra imam nikahı koyalım dedi.
ya yuru git ahajahajshsjshsjshs kufur etmiycem cidden.Dişleri var
İstemiyorum yemin ederim.içim zaten cam kırıklarıyla doluBu konuya yorum yazan tüm arkadaşlara sesleniyorum..
Konu sahibi bu kişi ile birlikte olmak istiyor. Adı her ne ise.. İmam nikahı altında ya da değil. Sadece sizin onayınızı bekliyor. Acaba olur mu? diyor. Yapabilir miyim? diyor. Siz onay verirseniz.. Evet herkes benim gibi düşünüyor diyecek. Yoluna bakacak..
Konu sahibi sana gelince sen o adamla imam nikahlı yaşayacaksın. Burada yorum yazanlar sadece yazarak elini yormuş olacak. Daha önce yazdım sana. Uçurumdan atlamak istiyorsun. Atla bacağın,kolun kırılsın. Umarım aklın başına gelir.
O zaman tamam.Dişleri var
Dişleri vardı dedim ne dedim ki...dişsiz takma dişli demişler.O zaman tamam.
Şaka maka verdiği cevaplardan ben bu şahsın troll olduğu çıkarımını yapıyorum. Kimsenin bu kadar salak olabileceğine inanmak istemiyorum şahsen.
Admine gerçek olduğumu kanıtladım demişsin şimdi gördüm. İnsanlığa olan inancımı bir kez daha yitirmeme yardımcı olmuş oldun o zaman.Dişleri vardı dedim ne dedim ki...dişsiz takma dişli demişler.
Ben gerçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?