• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Siz boşandınız mı?

18 de evlenip 35 yaşında boşandım. Güveniyom napiyim. Sonra kıvırıyorlar
İlki evli olduğunu 8 ay sonra söylediği an terk etmiştim. Bu da 2.
Karısı evden kaçmış. Boşanıcam zaten demişti.
Sonra imam nikahı koyalım dedi.
Yaşadıklarınızdan hiç ders almıyorsunuz,yuvarlanan kaya gibisiniz.

Büyük mü yaşı çok

Arkadasim sen eski kocani da bilmem kac yasinda, aranizda cok yas farki var diye bosamadin mi? O konunda da yasadiklarini yazmistin tek tek, demistim sana bunlarin arkasina siginip istedigini yapamazsin, yanlislarinin sorumlulugunu almak zorundasin. Yetiskin bir insansin sen.

Eh hadi cocukluk travmalarin yuzunden koca yanlis secim, ilk evli adam yanlis secim, ikinci evli adam... Diyecek bir sey yok, tercih artik bu. Duzgun bir hayat yasamayi tercih etmiyorsun, etmedigin surece de basina daha cok sey gelecek.

Bu konuda da baslamissin bipolarim, depresyondayim, siddet gordum vs.vs.

Yasadiklari seyleri psikiyatrik hastaliklar arkasina siginarak hakli gerekcelendirmeye calisan insanlar beni inanilmaz rahatsiz ediyor artik.

Borderline`liyim senelerdir, cok ciddi bir travma sonrasi stres bozuklugu ile beraber gelen major depresyon ve anksiyete bozuklugu tedavisi gordum. 10 seneden fazladir terapi goruyorum, ilac kullaniyorum. Bu surecte lisans, yuksek lisans, doktora bitirdim. Dunyanin obur ucuna tek basima tasindim. Asik oldum, evlendim. Su an yonetici pozisyonunda calisiyorum global bir sirkette. Bunlarin hicbirine engel degil bunlar.

Gidin once dogru duzgun tedavinizi olun. O zamana kadar da erkeklerle iliskinizi kesin, basiniza is getireceksiniz.

O da bir şey mi, eski kocası 43 yaş büyükmüş 17-18 yaşında 60 yaşında adamla evlenmiş 😵‍💫
Yok artık 🤢
Ya bu üye belki de kafa bulmak için açıyordur bu konuları. Verdiği cevaplar tuhaf.
Ya çok gerizekalı ya da bizle dalga geçiyor aklınca.

Ne iğrenç hayatlar var diyebilirim sadece..
Ve bunu insan kendine yapıyor, başkası değil.

Hep öyle denk geldi. İlki 8 ay gizledi. Bu 2. Boşanmak üzereyim dedi diye oldu bunlar
kendi yuvani dagitamadin milletinkine mi goz dikiyosun hobi olarak? allahin korkagi kac insanin hayatini mahvediyosun haberin yok. kendi kocan ve oglun basta olmak uzere herkesin ahi senden cikar umarim. bi de utanmadan gelmis buraya 2.bu diyo. ay sunu feedlemeyelim diyxem de elimde degil yuzsuz insana dayanamiyorum. baslar simdi aglamaya da. o iki dangalak herif basta olmak uzere hepiniz bi gun yasattiklarinizi cekersiniz umarim.

18 de evlenip 35 yaşında boşandım. Güveniyom napiyim. Sonra kıvırıyorlar
İlki evli olduğunu 8 ay sonra söylediği an terk etmiştim. Bu da 2.
Karısı evden kaçmış. Boşanıcam zaten demişti.
Sonra imam nikahı koyalım dedi.

Konularınızda çok ciddi tutarsızlıklar var. 18 yaşında kendinizden 43 yaş büyük biriyle evlenmişsiniz. Bu kişiyle mi 17 yıl evli kaldınız ?

Eşinize dair açtığınız konularda anlattığınız erkek, 80 yaşında bir adama benzemiyor.

Kızkardeşiniz ve eşinize dair konu açmıştınız geçmişte.

Kardeşiniz de foruma üyeymiş. Sonrasında onun hesabını kullanarak konu açacak kardeşlik bağınızın kalabilmesi inanılmaz.

Sizin 10 yaşında bir oğlunuz yok mu ?

Evli adamlarla bile isteye ilişki kurmanız ve bir de çocuk sahibi olmaya çalışmanız çok çok çirkin. Fazlasını yazmayı kendime yakıştıramıyorum.

Eski konularınızda size tepki gösteren üyelere, aynılarını yaşamalarını temenni etmiş ; kendinizi de aşkkolik bir kadın olarak tanımlamışsınız. Aşkı aramaya da devam edecekmişsiniz.

Siz aşkı ararken oğlunuz nerede yaşıyor ?

Bu konuya yorum yazan tüm arkadaşlara sesleniyorum..
Konu sahibi bu kişi ile birlikte olmak istiyor. Adı her ne ise.. İmam nikahı altında ya da değil. Sadece sizin onayınızı bekliyor. Acaba olur mu? diyor. Yapabilir miyim? diyor. Siz onay verirseniz.. Evet herkes benim gibi düşünüyor diyecek. Yoluna bakacak..
Konu sahibi sana gelince sen o adamla imam nikahlı yaşayacaksın. Burada yorum yazanlar sadece yazarak elini yormuş olacak. Daha önce yazdım sana. Uçurumdan atlamak istiyorsun. Atla bacağın,kolun kırılsın. Umarım aklın başına gelir.🤦🤷
İstemiyorum yemin ederim.içim zaten cam kırıklarıyla dolu

Back