İmam Nikahı Evli Adam

Dalga geçenler olmuş ama ikinci kadın olmayı kabul etmediğiniz için sizi tebrik ediyorum..adamların klasik yalanı bu bosanamam çocuklar var ayda bir kere de olsa sırf gönlü olsun ya da esin tenine özlem duyup koynuna girenlerden muhtemelen ki bosayamiyor sizinle yattığı gün dusunu alıp evde asıl esin koynuna girdiğini bilmediğiniz günlere elveda demişsiniz lütfen caymayin imam nikahlı metres olmayı kendinize etiket almayin

Admine gerçek olduğumu kanıtladım demişsin şimdi gördüm. İnsanlığa olan inancımı bir kez daha yitirmeme yardımcı olmuş oldun o zaman.
Sen lincsever hanımları takma kafana onlar her yerde apaçık dokmuşsun içini kararının arkasında dur imam nikahlı bir adamdan cocuk dogurursan adı mahallede p.ç olur lütfen bunu kendine de doğacak yavrularına da yapma sen dimdik dur hayata gerçek aşk çıkacaktır karşına

Konu sahibi damaged lemon değil.

Konuda linçsever kimse yok; konu sahibinin daha önce yazdıklarına göre yorum yapıyorlar.

Canlı cenaze gibiydim. Yazılarınız bana iyi geliyor kızsanız bile
Vallahi çok güvenmiştim. İnanmıştım
Sen lincsever hanımları takma kafana onlar her yerde apaçık dokmuşsun içini kararının arkasında dur imam nikahlı bir adamdan cocuk dogurursan adı mahallede p.ç olur lütfen bunu kendine de doğacak yavrularına da yapma sen dimdik dur hayata gerçek aşk çıkacaktır karşına

Konu sahibi damaged lemon değil.

Konuda linçsever kimse yok; konu sahibinin daha önce yazdıklarına göre yorum yapıyorlar.
Doğrudur ama kadıncağız dökmüş içini belki kendini düzgün ifade edemiyordur bu platformun bir admini var mune diye herkes onun gibi empatik olsa düzgün üslup secse daha kaliteli yol gösterir herkes birbirine

Bazı bayanlar daha melankolik yaşayabiliyor hayatı ışık tutmak daha yararlı olur
17sinde 40 yaş büyükle evlenip sonra adamı aldatan bir kadın. Sonra da iki kere evli adamla ilişki yaşamış. Bu hayatın içinde 10 yalında çocuk da var. Bu çocuk için doğru bir hayat mı? Yemişim kadının melankolisini gidip gidip evli adamları buluyorsan buna başka isimler verilir

Diğer konularını okumadım ben Allah doğru yola iletsin ne diyeyim insan hayatını nasıl böyle ziyan eder akıl alır gibi değil..

Belki bu konuyu açmasaydım. Çıksa karşıma beni yine kandırsa birşeyler vaad etse belki inanırdım. Sizden güç bulmak istedim. Sözüm söz önce kendimin sonra evladımın onuru için böyle bişey yaşamak istemiyorum. Aldığım ilaçlardan ruh gibiyim zaten inanın. En ağır küfürü yazsanız bana şu an tepki bile veremem ki

Diğer konularını okumadım ben Allah doğru yola iletsin ne diyeyim insan hayatını nasıl böyle ziyan eder akıl alır gibi değil..
Burada kimse durduk yere linç etmiyor. İlk evli adamı bulduğunda dayağını yediğinde saçmalama senin çocuğun var dediler. Aşk kadınıyım ben dedi. O adamın karısıyla dahi mesajlaştı saçma sapan. Evli olmasına değil kadının aşkım demesine bozuldu.
Şimdi gitmiş yine evli birini bulmuş.
Böyle biri de hak ediyor her tür yorumu

Çocuğun umrunda sanki. Erkekle bozmuşsun sen kafayı. Bari düzgün yaşına uygun medeni hali bekar birini bul. Yok ama olur mu evli bulmak daha heyecanlı.

En kötüsü karşı binada hep görmek zorunda kalıcam napıyım bunun için ben... Diner dimi içimdeki öfkem. Verdiğin sözleri tutmadın hayatımı maffettin dediğimde
" ben değil senin hayatını 17 yaşında seni. s..... kişi maffetmiş dedi. Küfürünü yazamadım buraya. Bu da çok ağır geldi bana. O gün bütün gün ağladım

bilmeyerek evli adamla olanlarda suç yok zaten onlar tuzağa düşen kadınlar.ama bile isteye gayet pişkince sevgili olanlar ev açtıranlar vs yüzde yüz ahlak yoksunu ve suçludur

iyi yapmissin, zararin neresinden donulse kar..

Sen böyle buram buram dram yaşarken oğlun ne yapıyor?
Ondan hiç bahsetmiyorsun varsa yoksa evli sevgililerin ve senin akıldan mantıktan uzak verdiğin aşırı tepkiler.

çocukluğuna inelim ne dersin?anlat çocuğumm ben dinliyorum seni
14 yaşımda dayımın tecavüzüne uğradım. Yıllarca tacizine maruz kaldım.
Babamdan ağzımdan kan gelene kadar dayak yedim.sürekli şiddet gördüm. Kurtuluş olarak hata yaptım çok erken yaşta evlendim. Mutlu olamadım. Başka dünya aradım hep mutlu olmak için. Bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…