• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

Bipolarım. Eski eşim onları bırak benimle yeniden evlen sen rahatsızsın diyor. Bari sana maaşım kalsın diyor...
Özellikle mi bi gözü toprağa bakanları seçiyosunuz o zaman bari maaşı falan kalsın diye?

Eski konulara baktım şöyle bir, konu kilitli olunca alıntı da yapılmıyor, ss almaya da üşendim. O konulardan birinde de bu yaptığı nedir demişsiniz. İlk eşiniz sizden 43 yaş büyükmüş, ondan boşandınız mı? Yoksa evli misiniz hala? Onunla tanıştığınızda da evli miydi? Çünkü siz 17 iken o 50 yaşındaymış. Şimdiki de 53. Arada da genç bulmuşsunuz ama o da evliymiş, karımı boşamam, kuma ol demiş. Neden hep aynı hikayeleri yaşıyorsunuz? Neden ders almıyorsunuz? Bi kendinize gelin ya, bırakın aşk aramayı ki bu da sizin sözünüz. Çalışın, üretin, kendi ayaklarınız üstünde durun. Metreslikten hayır yok.
17 iken 50 ise 33 yaş oluyor ama bu da en az onun kadar iğrenç.

Özellikle mi bi gözü toprağa bakanları seçiyosunuz o zaman bari maaşı falan kalsın diye?
Maaşlı adamı yıllar sonra boşandım ki
Hep bunun yüzünden oldu.
Ama zaten anlaşamıyordum. Gözüm hep aşk meşkteydi.
Güvenmiştim bu da son vesile oldu boşanmamda katkısı var.

Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Sana hiç üzülmüyorum başına gelen ne varsa hakediyorsun

Kadin olarak kendisine bu hayati layik gorenlere gram acimiyorum.

Adam ölse mirasi, maasi, sigortasi herseyi karisina kalacak. Sizde kaybolan yillariniz, metres unvaninizla yeni av pesine duseceksiniz. Ama unutmayin yas geciyor, guzellik bitiyor. Belli bir yastan sonra kimse suratiniza bakmaz
Ata'm bizlere medeni haklarımızı tanıyalı, resmi nikahı ve tek eşliliği zorunlu yapalı onlarca yıl geçti. Bu nimetlerden faydalanmak yerine bu olaylara girmeyi anlayamıyorum.

Ben depresyona girince yıkanmaya güç bulamıyorum, siz flörtleşip evli adamlarla ilişkiler yaşamalara, sevişmelere nasıl enerji buldunuz? Birimizden birininki depresyon değil ama hangimizinki acaba?
Bazıları depresyona sevişerek giriyormuş:sus:

Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Hem kapatma hem taşıyıcı anne olarak kullanacak mış seniii
İyi yaptın ayrıldın da sen yine barışırsn gibiii

Maaşlı adamı yıllar sonra boşandım ki
Hep bunun yüzünden oldu.
Ama zaten anlaşamıyordum. Gözüm hep aşk meşkteydi.
Güvenmiştim bu da son vesile oldu boşanmamda katkısı var.
Yaşlı adamlarla ne aşkı meşki ya? Takma dişlerine, buruşuk derilerine, aksırıp tıksırmasına mı vuruluyorsun bu dedelerin? Gerontofili mi ne deniyordu öyle bir rahatsızlığı olabilir konu sahibinin.

Back