- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
Buruşuk değildiAdam bekar olsa bile azıcık zorlasak kızı olacak yaştasın. Genç çıtır fresh erkekler dururken kendine yaşlı başlı orası burası buruşmuş adamımı layık gördün…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buruşuk değildiAdam bekar olsa bile azıcık zorlasak kızı olacak yaştasın. Genç çıtır fresh erkekler dururken kendine yaşlı başlı orası burası buruşmuş adamımı layık gördün…
Yazık. İğrenç bir hayat. Koskoca kadınsınız aklınız başınız yerinde. Ahlaksızlık bu.18 de evlenip 35 yaşında boşandım. Güveniyom napiyim. Sonra kıvırıyorlar
İlki evli olduğunu 8 ay sonra söylediği an terk etmiştim. Bu da 2.
Karısı evden kaçmış. Boşanıcam zaten demişti.
Sonra imam nikahı koyalım dedi.
lafın gelişiBuruşuk değildi
Ha buruşuk olsa bakmayacaktınBuruşuk değildi
İyiymiş o zamanBuruşuk değildi
Neresi?Buruşuk değildi
Gerçekten miHata etmişsin. Adam seni çocuğunun anası yapacak mertebeye layık görmüş. Seviyormuş gerçekten. Sevmese düşünür mü böyle şey cık cık.
Sinirlerimizi zıplatmak için açıyorsun konuları. Ben senin fake olduğunu düşünüyorum. Insanların tepkilerini çekerek keyif alıyorsun. Eminim ordan kahkaha atıyorsundur sana sinirlenenlere.Buruşuk değildi
Offff.Gerçekten mi
Büyük mü yaşı çok36 yaşındasın 53 yaşında biriyle birliktesin
Sana düzinelerce ağır şeyleri yazdigimi varsay
Oldumu
Diğer yazdigima laf etmeyip yaşamı takildinBüyük mü yaşı çok
Derdi ilişki değil zaten, sansasyon.. :)Ne işiniz Var 53 yaşında adamla. Madem ilişki istiyorsun yaşınıza uygun bulun. Evli olmayan