- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen onun için altın bilezik olarak kalırsın desem ?Büyük mü yaşı çok
Zararın neresinden dönsen kârdır diyeyim bari. İnşallah kararında direyetli olursun. Ayrı yaşayan insanların nikahı çocukların üzerinde gölgelik yapıyor sanki, saçmalık. Mal paylaşımından nafakadan korkusuna boşanmıyordur o olsa olsa. Ne çok şerefisiz erkek var yaMerhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Annemin en küçuk cocuğuyum 41 im annem 65 diyeceklerim bu kadarAdam bekar olsa bile azıcık zorlasak kızı olacak yaştasın. Genç çıtır fresh erkekler dururken kendine yaşlı başlı orası burası buruşmuş adamımı layık gördün…
Para para paraAdam bekar olsa bile azıcık zorlasak kızı olacak yaştasın. Genç çıtır fresh erkekler dururken kendine yaşlı başlı orası burası buruşmuş adamımı layık gördün…
53 yaşındaki adamın neyini sevdiniz?
Parasi belki ?53 yaşındaki adamın neyini sevdiniz?
aklı olamaz mı?hiç mi ihtimali yok?Parasi belki ?
Aklıma başka bir şey gelmedi
Gerçek yemin ederim...Sinirlerimizi zıplatmak için açıyorsun konuları. Ben senin fake olduğunu düşünüyorum. Insanların tepkilerini çekerek keyif alıyorsun. Eminim ordan kahkaha atıyorsundur sana sinirlenenlere.
aklı olamaz mı?hiç mi ihtimali yok?
Parasi belki ?
Aklıma başka bir şey gelmedi
Evlenmeyi göze aldığına gore baya zengin adamaklı olamaz mı?hiç mi ihtimali yok?