• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

Sizin gibi insanlar neyin kafasini yasiyor anlamiyorum. Allahi böyle oyunlarla kandirabilecekmisiniz acaba. Imam nikahmis. Daha nikahin ne oldugunu anlamamissiniz bile. Yazik. Adam ahlaksiz, ama sizde daha iyi degilsiniz. Sizin gibi kadinlar buldukca daha cok görürüz böyle seyleri

Hayır hiç iyi ermemişsiniz. Imam nikaha okey deyip en az 3 çocuk yapmalısınız (!).allah akıl, vicdan ve en çok da kendine deger vermeyi nasip etsin size.

Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Zararın neresinden dönsen kârdır diyeyim bari. İnşallah kararında direyetli olursun. Ayrı yaşayan insanların nikahı çocukların üzerinde gölgelik yapıyor sanki, saçmalık. Mal paylaşımından nafakadan korkusuna boşanmıyordur o olsa olsa. Ne çok şerefisiz erkek var ya

Back