- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
metreslere kılım diye kızıyorlar bana bazı üyeler.o yüzden ben seni seviyorummmm.Gerçek yemin ederim...
Okudum burdan devam etmek istedim. Gelişmeleri yazıyomGit diğer konunu oku herkes yazdı oraya. Hakaret yemek hoşuna mı gidiyor?
Sapyoseksuel olmak için fazlaca toy konu sahibi..aklı olamaz mı?hiç mi ihtimali yok?
karısı ve siz de zerre suç yok.tüm suç o adam daOkudum burdan devam etmek istedim. Gelişmeleri yazıyom
Olsun. Kızın bana aklım başıma daha iyi gelir
Adam çıtır ve zayıf bulmuş kim bilir ne pohpohladı, baş döndürmeyi çok iyi bilir kart zamparalar. Peri padişahının kızı gibi hissetmiştir konu sahibi kesinaklı olamaz mı?hiç mi ihtimali yok?
İşte ondan boşandım.. Depresyona girdim.Eski konulara baktım şöyle bir, konu kilitli olunca alıntı da yapılmıyor, ss almaya da üşendim. O konulardan birinde de bu yaptığı nedir demişsiniz. İlk eşiniz sizden 43 yaş büyükmüş, ondan boşandınız mı? Yoksa evli misiniz hala? Onunla tanıştığınızda da evli miydi? Çünkü siz 17 iken o 50 yaşındaymış. Şimdiki de 53. Arada da genç bulmuşsunuz ama o da evliymiş, karımı boşamam, kuma ol demiş. Neden hep aynı hikayeleri yaşıyorsunuz? Neden ders almıyorsunuz? Bi kendinize gelin ya, bırakın aşk aramayı ki bu da sizin sözünüz. Çalışın, üretin, kendi ayaklarınız üstünde durun. Metreslikten hayır yok.
geçen haftadan beri metreslere ponçik duygular besler oldumm.kandırılıyorlar ne yapsınlar?Adam çıtır ve zayıf bulmuş kim bilir ne pohpohladı, baş döndürmeyi çok iyi bilir kart zamparalar. Peri padişahının kızı gibi hissetmiştir konu sahibi kesin
herşey depresyonun suçu.ben sizi haklı buldumİşte ondan boşandım.. Depresyona girdim.
Bacim derdin ne senin tum bunlari kendine layik goruyorsunMerhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
ne hoşşşşVallahi zengin değil borçları da var. Para da hiç istemedim. Sevecen babacan biri gibiydi işte. Bulduğu yerde tutup sarılıyodu beni.
Bipolarım. Eski eşim onları bırak benimle yeniden evlen sen rahatsızsın diyor. Bari sana maaşım kalsın diyor...Bacim derdin ne senin tum bunlari kendine layik goruyorsun
ünlü mü bilmem ama metres olduğu kesin (kusma emojisi)Kimsin ?
Nesin ?
Anlamadım ki ben..
Hayır unluysen imza bir şey ver..
Havalara bak :/
Adam büyü yapmış o zamanVallahi zengin değil borçları da var. Para da hiç istemedim. Sevecen babacan biri gibiydi işte. Bulduğu yerde tutup sarılıyodu beni.
Metres olmak için yaratılmışsınMerhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
Lutfen boyle olma kendine once iyi bir psikolok bulBipolarım. Eski eşim onları bırak benimle yeniden evlen sen rahatsızsın diyor. Bari sana maaşım kalsın diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?