• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İmam Nikahı Evli Adam

evlimisiniz bekarmısınız belli değil. 2. Defa bile bile lades denmiş🙄 sanırım siz böyle hayatlara dahil olmaktan zevk alıyorsunuz

En kötüsü karşı binada hep görmek zorunda kalıcam napıyım bunun için ben... Diner dimi içimdeki öfkem. Verdiğin sözleri tutmadın hayatımı maffettin dediğimde
" ben değil senin hayatını 17 yaşında seni. s..... kişi maffetmiş dedi. Küfürünü yazamadım buraya. Bu da çok ağır geldi bana. O gün bütün gün ağladım
O pislik ne oldu sonra? Allah onun belasını versin ve onun gibi tüm pisliklerin. Bence yardım almalisin sonrada çocugunla en azından bir süre erkeksiz bir hayat.

Merhaba
Nedir Bu Yaptığı konunun sahibiyim. Bu benim hesabım. Aktive ettim üyeliğimi. bölüm 2
Özetleyeyim.Bana boşanma vaadlerinde bulunan ve beni hayatına bu şekilde dahil eden evli bir adamla birlikteydim.Ben 36 o 53 yaşında.
Aylar geçti ben ahlaki yönden çok rahatsız oldum. Sürekli pişmanlık öfke hüzün.. Bu duygulardan ne yaşadığımı bile anlayamadım. Eşi ailesiyle yaşıyor. Onun evi ayrıydı.Kendisi annesiyle yaşıyordu. Annesi birgün beni kahveye bile çağırmıştı. Utana sıkıla gitmiştim. Oğlum seni seviyor imam nikahı istiyor falan dedi. Birgün kendisine ben bu durumdan çok rahatsızım artık dediğimde bana imam nikahı teklif etmişti. Çocukta istiyormuş falan...Yani resmi nikahlı eşini boşamıyor onunla yaşamasalar bile.Ergen çocukları var. Onlar için boşanmam dedi. Ayrıda yaşasak orda duruyor işte dedi. Beni de bu mertebeye layık görmüş. Ben ayrıldım ondan... Böyle yaşayamam dedim. İyi etmiş miyim? Böyle nasıl iyi olabilirdim ki. Normal mi bu?
😅 53 ne ya
Kadın eminim evden gittiğine razı olır parasını yer yıkkarın hakkı tabi
Çilesinide siz çekerdiniz
Keşke evet deseydiniz.
Dimyata bulgur eldeki pirinç hesabı olurdu işte

Şeker hastalığından bazı uzuvlarını kestiler.
Tam flash tv desene
İnandırıcı değilsin.
Pamuk şekerden flash tv ye hızlı geçtin.
Kah Yeşilçam kah flash tv arasında geziyorsun herhalde gün içinde hep. Birazdan hint dizisine geçersin sonra kapanış

Canım sıkılıyor öyle. Ama bir süre dururum. Pamuk şeker yemek istiyom. Sevdiğimle bankta oturup sohbet etmek istiyom.el ele tutuşup gezmek istiyom.Aşk saçma bişey mi ben bunları hiç yaşamadım. Hep karşıma deliler çıktı. Keşke bekar bi yaşıtım çıksa. İnşallah olur...olmasa da sağlık olsun. Rüyamda hep birine aşık oluyom.
50-60 yaşında evli adamlarla bankta oturup pamuk şeker yemek mi? Kafayı mı yedin sen kadın? Acil tedaviye ihtiyacın var.

Back