yalnış.Benim çalıştığım İmam Hatip ortaokulunda AKP seçim şarkısı bile zil olarak kullanıldı....
Cok haklisin canim, bende yillarca zorunlu matematik, kimya, bioloji gibi sacma sapan dersler gördüm. Dedigin gibi en zoruma gidenide inigilizceydi. Hatta zorunlu alfabeyi ögrendim, 6 yasimdan beri zorunlu okula gönderdiler beni.Yıllarca aldığım zorunlu ingilizce eğitiminden sonra bana garip gelmedi
Cok haklisin canim, bende yillarca zorunlu matematik, kimya, bioloji gibi sacma sapan dersler gördüm. Dedigin gibi en zoruma gidenide inigilizceydi. Hatta zorunlu alfabeyi ögrendim, 6 yasimdan beri zorunlu okula gönderdiler beni.
milli güvenlik dersi İmam Hatipler için derin bir yara ona neden ilgi duysunlar ki ??Sonuçta İmam hatip bu ülkenin üvey çocuğuydu 12 -13 yıl öncesine kadar ..Benim gittiğim okulda da Türkçe yasaktı.. Kantinde bile ingilizce kullanma zorunluluğumu vardı. Yıllarca böyleydi, hala bu şekilde.
Bunun yanında zorunlu olan bir çok ders vardı. Mesela "milli güvenlik dersi" amaç belliydi, hedef belliydi.
Dayatılan diller , onlarca dersler var. Bir arapça ara zili bu kadar uzun haber edilebiliyor. Yine hedef belli amaç belli..
Komik.
Arapça da bir dil ve ve Arapça çıkışlı bir okulda elbette bunu öğretmek için farklı yollar deneyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?