- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya. canım ne güzel çalardı. aynı öyle..ayyyy ne saçma karar verilsin her okulda tek bir zil çalsın oda her okula bir ADİLE NAŞİT lazımm.. yok mezdeke,, yok tarkan, yok ceceli,, üff yaa üff
ah, ah oky evet ne güzeldi..nurlar içinde yatsınaynen ya. canım ne güzel çalardı. aynı öyle..
ay ne severdim kendisini. amin. Allah rahmet eylesinah, ah oky evet ne güzeldi..nurlar içinde yatsın
bir ara bende kilo verme amaçlı deli gibi tek başıma ortalarda dönüyordum.en sevdiğimde rakkassssmezdeke çalsınn..
kilo vermek için çıkıcan koşu bandına açacan mezdekeyi karşınada boy aynası ve ayağındada şort o çalan mezdeke eşliğinde öyle bir koşuyorsunki ..sonra dökülsün patır,patır yağlar..bir ara bende kilo verme amaçlı deli gibi tek başıma ortalarda dönüyordum.en sevdiğimde rakkassss
ah, ah oky evet ne güzeldi..nurlar içinde yatsın
ay ne severdim kendisini. amin. Allah rahmet eylesin
ışıklar içinde uyusun.ah, ah oky evet ne güzeldi..nurlar içinde yatsın
Önerim mabrouk
ışıklar içinde uyusun.
Ermeni asıllı sanatçılarımızdan biridir.Çocukların neşe kaynağıdır Adile Naşit.
İmam hatip okullarında hangi zilin çaldığı beni hiç ilgilendirmiyor.
İmam hatip okullarının normal okullardan tek farkı Kuran-ı Kerim ve arapça derslerinin daha fazla olmasıdır.
Onlar da matematik dersi alıyor neticede.
Beni asıl üzen çocukları teog diye saçma sapan bir yarışa sokup,gerekli puanı tuutturamayan çocuğun evinden çok uzağındaki imam hatip lisesine atanmasıdır.
Bu zorbalıktır.
Zamanında İmam hatip liselerine yapılan katsayı haksızlığının dik alasının zalim koltuğuna bu kez kendileri oturunca intikam almak ve belli kesime şirin gözükmek adına karşı tarafa yapılmasıdır.
Benim çocuğumun hangi okula gideceğine ben karar vermeliyim devlet değil.
Gönüllerimizde çokkk başka bir yeri olan Adile Naşit anısına, rahmetle anıyoruz.
O iş öyle değil. Her öğrencinin 20 tercih hakkı var. Puanı düşükse ve 20. tercihi puanın üzerindeyse o çocuk ikamet adresine en yakın okula yerleştirilir. Şayet o okulda dolu ise ikinci en yakın okula bu bu şekilde devam eder. Şayet hiç birine kayıt yaptırmaz ise açık liseye devam eder.ışıklar içinde uyusun.
Ermeni asıllı sanatçılarımızdan biridir.Çocukların neşe kaynağıdır Adile Naşit.
İmam hatip okullarında hangi zilin çaldığı beni hiç ilgilendirmiyor.
İmam hatip okullarının normal okullardan tek farkı Kuran-ı Kerim ve arapça derslerinin daha fazla olmasıdır.
Onlar da matematik dersi alıyor neticede.
Beni asıl üzen çocukları teog diye saçma sapan bir yarışa sokup,gerekli puanı tuutturamayan çocuğun evinden çok uzağındaki imam hatip lisesine atanmasıdır.
Bu zorbalıktır.
Zamanında İmam hatip liselerine yapılan katsayı haksızlığının dik alasının zalim koltuğuna bu kez kendileri oturunca intikam almak ve belli kesime şirin gözükmek adına karşı tarafa yapılmasıdır.
Benim çocuğumun hangi okula gideceğine ben karar vermeliyim devlet değil.
Eğitim git gide paralıya dönüyor, fırsat eşitliği ortadan kalktı iyice, eğitim sistemi baştan sona yenilenmeli ama maalesef deneme tahtasına döndü iyice.Kolej sayıları ne kadar arttı fark ettiniz mi sizler de? Café gibi her köşede olacak sanırım 5-10 yıla. Bunun sebeplerinden biri elbette çocuğunu zoraki her hangi bir okula göndermek istemeyen aileler, azımsanacak bir sayıda değiller.
Ailemdeki çocuklar özel okulda okuyor, kendi özel ders verdiğim çocuksa devlet okulunda. Aradaki fark o kadar bariz biçimde ortada ki anlatamam. Bir tarafta TEOGda çıkacak konuları dahi tam olarak söylemeyen, sürekli hasta olup dersleri boş geçen matematik fen öğretmenleri (hasta olmaları sorun değil sorun, çocuklara o sıra dersi anlatacak başka hoca verilmemesinde). Diğer yanda her gün velisiyle birebir iletişim kurup bilgi alışverişi yapan, sorularını çözen, çocukla birebir ilgilenen hocalar.Eğitim git gide paralıya dönüyor, fırsat eşitliği ortadan kalktı iyice, eğitim sistemi baştan sona yenilenmeli ama maalesef deneme tahtasına döndü iyice.
Özel okullarla ilgili Kazen'in çok güzel bir yorumunu okumuştum, aşağı yukarı şöyle birşey söylemişti, Yurtdışında aileler çocuklarını devlet okullarına gönderir çünkü eğitimi iyidir, paralı okullara okumada zorlanan çocuklar gönderilir, bizdeyse tam tersi demişti.
Bizde çocuk iyi bir eğitim alabilsin diye özel okullara yollanıyor ne yazık ki, okuyan her yerde okur diyoruz ama o bizim zamanımızdaydı, içi dolu bir eğitim vardı benim zamanımda, kredili sistem ve sonrası her geçen sene kötüleşen bir sistem hakim olmaya başladı.
Eğitimde Dünya standartlarından uzağız, öğrenen değil ezberci çocuklar yetişiyor.