İmalarda Bulunacaklarina Açık Açık Evde Kaldın Deseler Ya

Gereksiz insan mı yok... bir kere bu işler nasip işi, olursa olur olmazsa olmaz. Ben o zaman daha vahim durumdayım o teyzelere göre zira 37 yaşındayım Şahsen erken yaşta evlenmediğim için çok mutluyum. Erken yaşta evlenip mutlu olan da çok illa ki. Ama ben daha yeni hazır hissediyorum. Allah gönlümüze göre versin. İnsanların çoğu kendi çıkarları ve egoları için konuşur çoğu zaman. O yüzden aldırmamayı öğrenmek lazım.

Ayrıca karşındaki densiz insanların kalbini kırmayıp da, sen kırılıyorsan bu senin yaşam kaliteni etkiler. Mahalleden iki teyze, iki evlilik meraklısı kız yüzünden ben burda gelip konu bile açmam. Eskiden naiftim. Baktım herkes tepeme çıktı, şimdi diyorlar ki o işinden dolayı çeneli aynen öyle diyorum. Koca kadınlar bile laf söylerken ölçüyor, tartıyor. Aman en iyisi pervasızlık. Hem bu kalp kırmak değil ki, içinin dışının bir olması bence

ben böyle insanları incitmekten hiç korkmam, onlar beni incitmekten korkuyor mu ki ben korkayım derim.

Evlenip mutsuz olacagina evde kal.... sana bunu soyleyenlerin bir cogu evlilikten ne hayir gormuski seni de bu guzel muesseseden eksiksin diye düşünüp üzülüyorlar... bos laf onlar... aşık ol... cankn isterse bi ara evlenirsin...ya nedir bu evde kalma mevzusu yaaa... milletin uydurmasi...kizim sen bekar ve ozgur bi kadinsin... sana laf sokanlarin eline gecmeyecek bi mertebe

32 de evlendim. Yok bu yaştan sonra aşık olamazsın,bulduğunda evlenirsin ..... duymadığım kalmadı ki diyenler akrabaydı.kimseyle görüşmedim eve gelecekleri zaman gezmeye gittim. Aşık olup sevdiğim adamla evlendim şimdi de eşin çok iyi,ondan iyisini bulamazdın. ... deyip duruyor. Veshasıl herkes her durumda konuşuyor. İstemediğiniz ortamda bulunmayın

Zulüm evlenince bitecek mi sanıyorsun yada doğurunca hele bu ülkede lohusaya yapılan bir zulüm varmış ki iyilik Ogut adı altında yapılan kürekle ağzına vurmak istediğim çok insan oldu en son birine dedim ki gel anlattığın gibi sen bak ben severim hele bir süt zulmü var ki 33 yaşında evlendim ama böyle zulüm görmedim sanma ki evlenince bitecek

tamamen cahillik çevreni değiştir cahil cuhela insanlarla ne muhattap oluyorsun ki. işte ben böyle konuşuncada aşağılamış oluyorum herkes hududunu bilecek böyle şeyleri açık açık konuşmak bile terbiyesizlik.o teyze evlenmişde ne olmuş , kızlarına görücü gelmişte ne olmuş. bilimi mi ilimi mi bulmuşlar.hiç sevmediğim insan tipleri bunlar taktığına değmez.

Ya cnm sen okadar sallama onlari ya
Bak bu heryerde aynidir
Bekar olana evlilik sorulur
Evlenene cocuk sorulur
Birinci cocugu olana ikinci yapmican ki denir
Benim iki iki oglu olana(ikinci bebek erkek gelecek hayirlisiyla)
Ucuncu kiz olur yap denir
Toplumsal bi olay
Bunlar denmezse olmazz mutlaka denir
Takmamak lazim
Eger soylemezlerse yarim kalirlar
Kotu niyet yoktur isin ozunde
Bilgi alip dedikodusunu yapmak vardir eheheh:)

Ayyy var ya iyiki bambaska sehirdeyim kimse yok yanimda
Millet enteresan gercekten
Hayir okumusuda calismisida fark etmio
Ogluma tuvalet egitimi veriyrm gecen isyerinde konusyrm telefonda subede calisan kizla diyim
Bana akil veriyor, sabirli olacakmisim, uzun uzun konusmayacakmisim bilmem ne
Sanki soran oldu
Millet bayiliyor akil vermeye
Sunu idrak edemiyolar
Bilincli annenin yol haritasi doktorlar pedagoglar vs dir
İhtiyac duyarsa tecrubeli anneye danisir zaten
Aayybunun farkina varin artiik yaa
İki satir okumadan annelik yapan gunumuz annelerininde teyzeler gibi ogut vermelerinden sikildim
Bigun patlacagim
Hamilelikle baslayann bitmeyecek bir sureccc
İyyyyy
Ya ben gecen bebek gormeye gittim
Emziriomusun diye bile sormadım
Bana nee ya bana ne

Bu tur ortamlarda cok takilma. Takiliyosan da kafana takma. Teyzelerin muhabbeti budur ne konusacak iste, evli olsan cocuk sorar bitmez darlamalari

Son düzenleme:
annen anlatsın kardesin anlatsın . en azından bir iki demek lazım .

Yaw aynen öyle bugüne kadar bir sürü arkadaşımın çocuğu mamayla büyümüş ben yeni öğreniyorum 20 yıllık arkadaşlarım var karı koca çocukları yok ve ben bir kere sormadım ima etmedim neden yok merakta etmedim konuşmak isteseler Di konuşurlar dı

dedikoducu teyzelere taviz verme derim ben:))
onlar hep vardı hep var olacaklar.
hep konuştular ,heep te konuşacaklar.
ne konuşarak kendini düşür, ne de bu zırvalıklara kafa yor.

Ben sizi konuda hatali buldum.
"Gorucu usulu felan benlik degil" diyorsunuz. Anladim olabilir.
Ama peki hic belirttinizmi bunu gorucu haberini ucuran kisilere " eger bana ilgi duyuyorsa ciksin karsima adayim, anasini yollamasin" diye?
Eger bunu konusmadiysaniz hep boyle beklemede kalirsiniz.
Boyle seyler konusulmali ve bilinmeli. Alninizdan okuyamazlarki sizn tercihinizi.
Mesela ben sokakta onume atlayan (ne kdr saygili olursa olsun) bi erkegi cok pis geri teperim. Ve gelecegi varsada istemeye istemem ben oyle birini. Anasini yollasin, ailemin onayindan snra gorusurum. Oysaki siz diyosunuzki " anasi devreden ciksin, gorucu usulu olmaz' .
Insanlr bunu bilmeli.
Mesela ben belirttim " gorucu usulu tercihim ama oglan koru korunede gelmis olmasin. Anasinin tavsiyesi uzerine degil, oglan beni bi yerde gormus begenmis olsun ve oyle anasini yollasin" diyorum. Ve bunu acik acikta belli ettim.

Ooo beni ne insanlar istedi aylarca pesimden kosanimi ararsin habersiz kapi gelip isteyeni mi ararsin de . Kibre karşı kibr farzdir .
Napalim yani mutluluk evlilik iyi hos da. Ya mutsuz olursan onlar mi pişman olacak sen mi

Vallaha canım hiç takma bence. Ayrıca evde kaldım diye bi tabir yok artık bu devirde..
Çağ değişti,kadınlarımızın gözü acıldı,düşünceleri gelişti ve daha dikkatli mantıklı bakmaya çalışıyoruz artık kanımca. Artık 30 yaş bile bazılarına göre evlenmek icin erken.
Misal beni 18 yaşımda istemişlerdi,ilk görüştüğüm erkek arkadaşımdı isteyen kişiler ,annem vermedi. Benim kızım okuyacak,bu yaşta evlenmek de neymiş vs dedi yolladı.sonra ayrılmıştık kendisiyle. 6 sene sonra tekrar karşıma cıktı tekrar evlenme teklifi etti bu sefer ben kabul etmedim cünkü olgunlaşmış ve fikirlerim değişmişti. Şimdi ise iyiki annem beni zamanında vermemiş diyorum. Şuan aşık olduğum başka bi erkekle sözlüyüm seneye düğünümüz olacak ve ben 28 yaşında gelin olacağım.
Yaşı hiç takmıyorum cünkü doğru insan ile geç tanıştım.hatalı ve erken bi evlilik yapmaktansa geç ama doğru bi evlilik yapmaktan yanayım. Ben senin yerinde olsam dalga geçerim o söylenen sözlerle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…