İmalarda Bulunacaklarina Açık Açık Evde Kaldın Deseler Ya

Üstüme alınıyorum bak 40 falan diyon

Ne takiyosun kafana allah hayirlisini versin bence evlenmek için geç falan kalmadin aksine ideal yaslardasin hiç kendini üzme ve bir Kayseri atasözü der ki ne uzuleceemissim itin gurdun için gadami alsın. ...

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Evet maalesef burda gozler onunde gorucunun olmasi ve devlet kadrosunda is sahibi olmak evde kalma dedikodularindan kurtariyirvinsani

Ne takiyosun kafana allah hayirlisini versin bence evlenmek için geç falan kalmadin aksine ideal yaslardasin hiç kendini üzme ve bir Kayseri atasözü der ki ne uzuleceemissim itin gurdun için gadami alsın. ...
Valla guzel demis kayserililer
.gec kaldim mi kalmadim mi bilmiyorumda artik oyle kismetim falanda yok

Gerci her turlu onlar gormuyirdu duymuyordu onlar acisindan bi degisiklik olmayacak :)

Valla guzel demis kayserililer
.gec kaldim mi kalmadim mi bilmiyorumda artik oyle kismetim falanda yok

Gerci her turlu onlar gormuyirdu duymuyordu onlar acisindan bi degisiklik olmayacak :)
allah hakkında hayirlisini versin beğenmeyen de küçük oğluna almasin deyiver

Evlenmekten, istenmekten başka sermayesi olmayan cahil insanları duymamak aklı başında her insanın sahip olması gereken bir erdemdir.. 30 yaş 21.yy dünyasında bir bayanın evlenme yaşıdır. Geçti geçiyor geçecek değildir . 30 yaşında bayan evlenme yaşına yeni gelmiştir. Bana da görücü gelmedi. Hiç hem de.. isteyenim de olmadı. Görücü nedir ya. Ne utanç verici bir ifadedir. Zavallı insanlar.. birileri kendilerini görüp begensin.. tatmin olsun çünkü başka işi yok. Okumamak yaşamamak denememek cehalet. Şu an nişanlıyım sınıf arkadaşımla.. ama bekar yaşamak da düzgün ve güzel bir tercihtir bence. Evde kalmak ne tiksinti verici bi kelimedir.. evde kalmak değil. Bekarlıği tercih etmek. Yoksa herkes birileriyle evlenir. Cümlelerinizden akli başında bi insan oldugunuz belli. Cehaletin kafanızi sisirmesine izin vermeyin. Okuyun gülün yaşayın. .

Yıl olmuş 2017, insanlar hala kendini "Evde kaldım" laflarıyla üzüyor. Siz ev eşyası falan mısınız, değeriniz evlenip evlenmemenize göre mi biçiliyor? Erkeklerden de evlenmeyenler oluyor onlara neden "Evde kaldın" denilmiyor? Görücü nedir allasen, onlar kaç paralık insan da sizi görüp beğenecek? Siz onların kıtipiyoz oğlunu evlenmeye layık görecek misiniz bakalım?

Geçiniz efendim, geri kafalı insanların abuk subuk laflarını dinlemeyiniz. İki kelime yeterli bunları susturmaya: "Evlilik düşünmüyorum", bitti. Gezin tozun, evde yemek bekleyen, çamaşır ütü isteyen koca yok, ağlayan çocuk yok. 30 yaş evlilik için erken bile bence hatta. Keyfini çıkarın, kafanıza takmadıkça karşınıza çok güzel adamların da çıktığını göreceksiniz. Teyze laflarını kafaya takıp başınızı yakmayın.

Siz bu insanlarla görüşmek zorunda mısınız? Bu insanlar epey boş. Süslü içi boş ambalaj gibiler. Sizin derdinizi yaşamadım evliyim ama yine de her daim bu tarz konu komşu akrabadan uzak durdum uzak durmak da prensibim. Çözümü çok basit sizin ne zaman evleneceğiniz ailenizi bile ilgilendirmez isteğinize bağlı. Ailenizi bile ilgilendirmezken onlara ne oluyor 'sana ne tasası seni mi aldı' lafıyla tüm lafları ağzına tıkıp konuyu rahatça kapatırsınız olur biter... Bir daha da her gördüğünüzde görmezden gelirsiniz yüzüne bakmazsınız adam yerine konmadığını anlayınca tek laf edemezler. Ben olsam o insanlara yolda görsem selam vermem.

Ben gorucu usulunu kinamiyirum bazi insanlarin yasayis bicimi fikirlerine boylesi uygun geliyordur saygim sonduz olur onlarin fikirlerine ama kesinlikle gorucuye cikacak gelen insana kendimi begendirmeye calisacak bi yapim yok benim ve yapabilecegim bi durumda degil

Zaten lafini actiklarinda artik dusunmuyirum falan gibi konusmayi kesip atacak cumleler kuruyorum ama lafi dondurup dolastirip yine ayni yere getiriyorlar

Onceden umursamayan ben simdi kafayi takar hala geldim sanki virus gibi insani sariyor

Sizin ağzınıza sağlık. Tebrikler. Tercüman oldunuz bana da..

Aslinda geneli yasitim olmayan insanlar normal sekilde benim gidip girustugum insanlar olmuyo ama bi akraba dugun derneginde yada bize geldiginde gordugum insanlar oluyo

Kestirip kapatmayw calisiyirum illa en ufak bi araliktan o konuyu tekrar acip basa sariyorlar

Kınamaktan ziyade hoş bir durum değil. Görücü gelmek ne yani onlar neyin karar merciisi de sizi beğenecekler? İlla birinin görücü olması gerekiyorsa siz gidin oğlan evine bakın evde nasıl, yemek yapıyor mu, ütüden anlıyor mu, dağınık mı, di mi ama? :)

Kaç yıl öncesinin adetleri, teyzeleri kafaya takarsanız işiniz iş. 48 yaşında çok sevdiğim bir kuzenim var, hiç evlenmedi. Hatun hayatını yaşıyor, kimseyi sallamıyor, arabası altında, istediği kişiyle ilişki de yaşıyor. Siz böyle olacaksınız diye bir kural yok ama zamanı gelince elbette birisini bulup evlenirsiniz. Teyzeleri kafaya takıp ilk bulduğunuz kişiye nikahı basıp mutsuz olursanız o teyzeler kurtarmayacak sizi. "Aaa ben sıkıldım artık ama bu muhabbetlerden, evlilik düşünmüyorum konusu geçmesin artık" derseniz susarlar.

Siz değil aileniz muhatap olmalı bence o insanlarla. 5 dk oturup hoşgeldin deyip odanıza geçemez misiniz? Sürekli misafirle oturmak zorunda değilsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…