Bende imaj değiştirmek isteyenlerdenim:)))
6 ay önce falan saçımı kumral bakıra boyattım tabi saçımda siyah olduğu için önce açmışlardı.
Saç topiğindede görmüştünüz zaten:)
Neyse sonrada saçımı çikolata kahvesine boyattım amaa açıldı rengi yine açık bi renk oldu saçım:)
Şimdi diyorum yine saçımı boyatayım ama doğal bi renk kahverenginin tonlarında istiyorum...
Gerçi saçlarımda çok yıprandı biraz bakım yapıp 2 ay sonra falan boyasam daha iyi olur...
Saçlarım düz bi şekilde kesili biraz şekil versem iyi olucak..
Hadi bakalım bana nasıl saç şeklini öneriyorsunuz:)
Bende imaj değiştirmek isteyenlerdenim:)))
6 ay önce falan saçımı kumral bakıra boyattım tabi saçımda siyah olduğu için önce açmışlardı.
Saç topiğindede görmüştünüz zaten:)
Neyse sonrada saçımı çikolata kahvesine boyattım amaa açıldı rengi yine açık bi renk oldu saçım:)
Şimdi diyorum yine saçımı boyatayım ama doğal bi renk kahverenginin tonlarında istiyorum...
Gerçi saçlarımda çok yıprandı biraz bakım yapıp 2 ay sonra falan boyasam daha iyi olur...
Saçlarım düz bi şekilde kesili biraz şekil versem iyi olucak..
Hadi bakalım bana nasıl saç şeklini öneriyorsunuz:)
cnm anladımkadarıyla sacının bıraz dınlenmeye ıhtıyacı var model olrak ıse senın ne dusunduğun onemlı resmını eklersen daha net fıkır verılebılır?
canim kou renklerde yipranma oluomu?ben daha ziyade acarken sacin rengini o zaman yiranma oluo diye biliodum?bende hep rofle yaptiriorum yiprandi epey uzatip kestiriorum anca kestirmeyle gitcekler
bence bu kesimde guzel
Valla bennermincim ne şekilde bir şey istediğimi inan hiç bilmiyorum şuan dümdüz saçlarım hiç kat yok aynı şu resimdeki gibi belki bi kaç parmak daha uzundur...
Şuan toplu olduğu için netten benimkine benzer bi resim ekliyorum.
prensescim boyamadan önce saçımı açmışlardı bu yüzden yıpranma oldu çok. bu kesimlerde çok güzel ama bazıları çok kısa birde benim kolay şekil verebileceğim bir şey olsun :S
düş o saç nasıl parlıyor oyle yaa.. ne kadar hoşş
ya kızlar saçlarım sarı olsun istiorum ama esmerim sizce nasıl olur??