- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi amylee_55
Selam kızlar. Ben buğday tenliyim. Saçımın rengi kestane.Hiç boyatmadım daha ama sarı yapmak istiyorum.Gözlerim renkli olduğun için yakışır diyo herkes.Sizce yakışırmı ? :S
bnde saçımda değişiklik istiorum, saçımı siyaha boyatmıştım aktı sanırım ( biliyorsunuzz siyahh çok başa bela ) siyah öncesinde karamel vardı karamellerim çıkmaya başladı, ama bn çağla şikelin rengindn istiorum karamel oluyor sanırım..
kaşlarım siyah bunun için tereddütlüyüm boyaticam tabikide, ama yakışırmı bilmiorumm açıkçası, buğday tenliyim ve çilliyim malesef...
ayrıca istediğim renge boyamak için açıcı kullanırlarmı saçımın açıcıyla yıpranmasını istemiorum da :umursamaz:
önerilerinizi bkliyorum kızlar bayanssulusmile
siyah daha ciddi ve büyük gösteriyo bnce:1ninca:
kendi saç rengine dönebiLirsn daha hoş oLur yada kumraLın tonLarında bişey bu sene herkes doğaL tonLara dönüyo kaydirigubbakcemile2
saçLarım bi zamanLar senin dediğin gibiydi duygusaLımda deprşti :gitme:
sakın kısaLtma derim aLışına çok fena oLuyo kısaLtınca
ama hafif kat verdirip hareketLendirebiLirsin saçını şakkıdı
tabıkı açıcı kullanırlar..sıyah sacı banyoda beaz sabun ıle sık yıkayarak akıtabılırsınız ..papatya suyuda guzel açar guneste beklettıgınızde...çilli kızları cok severım karamel asıl sana hoş olur gercı suan yaptrmışsndr herhalde dımı:bbo:
Açık tenliysen karamel yakışır.Çok koyu tenliysen yakışmaz. Karar senin tabiki:kedi:
yaaa kızlar yardım edin bana.benim dogal saçımın üstünde sarı röfle var.şimdide saçımın üstüne wellanın bronz sarısını düşünyorum sizce nasıl olur.çok kararsızım yardım lütfeen:sinifsinif:
Kızıl saç cok hos duruyor.Bakır renkleri super.Fakat kızıl kullananlar cok akıyor basa cıkılacak gibi degil diyorlar.
Bu ton cok hoss