A
amylee_55
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi amylee_55
sarısınmı olsam bi türlü karar veremiyorum.sacımın kendi rengi küllü sarı.gözlerim mavi yani sarısınım.bu yıl liseyi bitirdim ve yasıma uygun bişe olsun istiyorum.yazın sacımı siyaha boyadım.sonrada cikolata kahvesine.kesimide kat.ama uzun sayılır.sacımın kendi rengi gelince ne yapayım.tekrar siyaha boyatıp perma yaptırsammı yoksa acık sarıyamı boyatsam.nolur bi akıl verin.isterseniz fotomuda koyabilirim.17 yasındayım.:1no2:[/QUO
oncelikle sakın sacına perma yaptırma çunku perma sacı cok yıpratıyor perma sonrası saclarını kestırmek zorunda kalırsın.yasın daha küçük sarı sac senı oldugundan daha buyuk gosterır bence sarı saç için bırazdaha beklemelısın. sac rengınde goz rengı ve sacın ana rengı cok onemlıdır.suan sacın kullu sarımı peki?
bence tarz yapmak istiyosan daha değişik bi renk yapsan daha iyi olurr...mesela mor yada gece mavisi...çok hoş olur bence...(ya da karar veremezsen rengarenk yapp)
•kelebek•;1594506 .!.:
Artık sarışınların cazibesi kalmdı bana sorarsan... Esmer ve kumrallar daha revaçta. Hem yaşın çok genç. Seni büyük gösterecek olan ve sürekli makyaj isteyen sarı saçları tavsiye etmem. Hem esmerler daha seksi:)
Artık sarışınların cazibesi kalmdı bana sorarsan... Esmer ve kumrallar daha revaçta. Hem yaşın çok genç. Seni büyük gösterecek olan ve sürekli makyaj isteyen sarı saçları tavsiye etmem. Hem esmerler daha seksi:)