Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canm önerin için:1hug:a.sdedeğin gibi saçlarımı önce bi açık kumrala boyatayım sonra uçlara sarı balyaj attırayım dimi.
benim bu awatardaki resimde uçlarda sarı balyaj wardı.ölede hoş ama saç rengini açıp uçlara sarı balyaj attırmak daha hoş duracaktır.
benim bu awatardaki resimde uçlarda sarı balyaj wardı.ölede hoş ama saç rengini açıp uçlara sarı balyaj attırmak daha hoş duracaktır.
arkadaşlar ciddi bir imaj değişikliğine ihtiyacım var.
saçlarım kuyruk sokumumu geçiyor. dümdüz ve siyah. siyah boyalı daha doğrusu. doğalı açık kumral idi.
tenim beyaz gözlerim iri siyah. yüzüm yuvarlak. yanaklarım dolgun.belirgin bir yüz kusurum yok, yani çoğu saç modeli gider gibi. ama alnım dar biraz. sevimli bir tipim var. ayırıca gözlüklüyüm.
172 boyum 79 kilom var. ne yapmalıyım? lütfen biraz fikir verin boyatsam mı? dalga mı yaptırsam? bilmiyorum çok tereddütteyim. 3 4 gün içinde insan içine çıkacağım tekrar. 1 aydır evdeydim.telaşlandım
bnde saçımda değişiklik istiorum, saçımı siyaha boyatmıştım aktı sanırım ( biliyorsunuzz siyahh çok başa bela ) siyah öncesinde karamel vardı karamellerim çıkmaya başladı, ama bn çağla şikelin rengindn istiorum karamel oluyor sanırım..
kaşlarım siyah bunun için tereddütlüyüm boyaticam tabikide, ama yakışırmı bilmiorumm açıkçası, buğday tenliyim ve çilliyim malesef...
ayrıca istediğim renge boyamak için açıcı kullanırlarmı saçımın açıcıyla yıpranmasını istemiorum da :umursamaz:
önerilerinizi bkliyorum kızlar bayanssulusmile