- Konu Sahibi amylee_55
mafoldumbenya kızlar bende topuklu ayakkabı gıyınerek yenı olusturdugum tarzı tamamlamak ıstıyorum ama sankı her an dusecekmısım gıbı gorunuyo.aklım sureklı yuruyusumde.tabıkı bu goruntude cızıyo butun ımajı.nasıl becerecegım ben bu topuklularla yurumyı.cabuk alısayım dıye platformlu veya dolgu mantar topuklardan aldım ama aylardır yuruyorum daha dogrusu yurumeye calısıyorum ama hala sakat gıbıyımmafoldumben
mesela dun esımle gezerken bır markanın cok guzeeeel bı ayakkabısını gorduk.cokta uygundu fıyatı.gıyındım yuruyorum magazada bı arkadasımla karsılastık.dedım ıste nasıl duruyo ayakkabı falan.hımm guzel ayakkabı ama dıkkatlı ol.benım aldıgım bazı ayakkbılarla yuruyemedıgım ıcın dolap beklıyo sende yuruyebıleceksen al dedı.ve ekledı bıraz zor yuruyosun gıbı.esımde dedıkı o hep oyle yuruyo ama.bende cok bozuldum astım suratımı almadan cıktım canım ayakkabıyı.mafoldumben
nooolur kızlar yardım edınd gıyınıp salınayım soyle bak ıste ısteyınce oldu deyım esıme senağlama
bende sizin gibi topuklu giyemeyenlerdenim malum converselerden dolayı ayağım rahata baya alıştı bunun çözümünü evde topuklularla dolaşarak buldum sürekli evde topuklu giyince bi süre sonra alıştım yürümeye . ev terliklerinizin yerini bi süre topuklu terliklerin alması işinize yarayabilir :)