merhaba arkadaşlar ben beyaz tenli ama çiğ beyaz değil yeşil gözlü ve sarı saçlıyım saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum siyah düşünüyorum bazen lens kullanıyorum mvi ve sevgilim siyah saçta muhteşem durur diyo ne yapacagımı sasırdım aslında bende cok istiyorum sıyahı ama sarıyada cok emek verdim dönemem birdaha diye korkuyorum ne olur bir akıl bir fikir verin
Kızlar ben şu model bir saç istiyorum ama modelin ismini bilmiyorum ): su dalgası mı iri dalga mı kalıcı mı geçici mi bilgisi olan var mı =)
siyah ı kuzum 25 lık masalarla cok rahat o modeli yapabilirsin
kullan kuzum benimmmmmm ...fon oncesi mavi su kullanırsan saca daha az zarar vermıs olursun fıstıgım hemen bakıyorum dovme kısıma =)Şeniz
bişi sorcim şimdik ikızlar saçlarının üst kısmını çok kısa kestiriyor altları uzun bırakıyor bu modelin adını bilen varmıı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben yandan perçem kullanıyorum canım, özellikle normal kahkül gibi kesilip daha sonra yana yatırılabilen, fazla uzun olmayan modelleri tercih ediyorum.
bunun gibi, ama taylor'un saçı katlı kesim, katlı kesimde bir tuhaf duruyor bana göre. en iyisi saçın azsa özellikle düz kesime böyle bir perçem kestirmendir.
turkbayragi