merhaba hanımlar.bu siteyi ve burdaki herkesi çok seviyorum o yüzdende yardımınıza ihtiyacım var.saçlarımı giyim stilimi beğenmiyorum ve dolabımı yenilemek istiyorum.bir kızım var ve dışardan bakan herkes çocuk gibi görünüyosun diyo,adam yerine bile koymuyo.oysaki 27 yaşındayım.boyum 1.60 49 kiloyum buğday tenliyim gözlerim ela .saçlarım komple yandı ve rengi açık karamel,ayrıcada omuz hizasında.şöyle bi kafanızda canlandırıp öneride bulunurmusunuz?nasıl giyinmeliyim biraz daha olgun görünmek için?nolur bana bi akıl verin CADIARZU :çok üzgünüm:
aslında yasından genc göstermen avantaj.. ileriki yaslarında cok faydasını göreceksin.. bence işe yanık saclarınla basla.. karamel rengini degiştir.. kahve köpüğü yada dore kahveye boyat bence... sonra nasıl giyiniyorsun bilmiyorum ama fizigin gayet hos diye düşünüyorum.. altına skiny pantolon topuklu bir ayakkabı yada babet.. üzerine bol dökümlü bir bluz.. salar maşa yapılmış. kırmızı ojeler ve kocaman küpeler... seni gayet yasında gösterebilir.. bide acık renkler giy.. siyahlara bürünme.. kar beyazda giyme.. .. hımm bide saclarını spor topuz seklinde topla.. acık bir göz makyajı eyeliner ve kırmızı ruj.. hemde seksi yapabilr
aslında siyahtan başka renk giymem ben.2 renk bile giysem kendimi palyaço gibi hissediyorum.yinede anlattığın şekilde düşündüm kendimi hatta bikaç bluz pantolon baktım netten sanki çok hoş olucak gibi yerimseniben hatta baya hoşuma gitti.değişik olacak bayaa..yarın en azından bi bluz,bi pantolon ve bi babet alıcam..heleki bu kırmızı oje olayına bayıldım.. süpersin gerçekten arkadaşım,iyiki böyle bi site var iyiki siz varsınız... kaydirigubbakcemile5
sarısınmı olsam bi türlü karar veremiyorum.sacımın kendi rengi küllü sarı.gözlerim mavi yani sarısınım.bu yıl liseyi bitirdim ve yasıma uygun bişe olsun istiyorum.yazın sacımı siyaha boyadım.sonrada cikolata kahvesine.kesimide kat.ama uzun sayılır.sacımın kendi rengi gelince ne yapayım.tekrar siyaha boyatıp perma yaptırsammı yoksa acık sarıyamı boyatsam.nolur bi akıl verin.isterseniz fotomuda koyabilirim.17 yasındayım.:1no2:
slm bende buğday tenliyim .saçımın rengi koyu kestane aylar öncesi kahweye boytmştm ama aktı şmdi. yaz geliyor kendimi biraz değiştirmek istiyorum sizce bana hangi renkler gider arkadaşlar
işe bikac takı alıp takmakla başlayabilirsin.. saclarını topluyosan devamlı artık ac yada hep acıksa biraz toplamayı dene... halka küpeler tak.. uzun kollyeler gecir boynuna.. ne bilim sonra devamını bulursun elbet deneye deneyeya arkadaslar ben de giyim tarzımı değiştirmek istiyorum artık,arkadaslarıma bakıorum takıp takıstırıolar mis gibi giyiniolar, bense tüm mevsim boyunca aynı kıyafete takarım,forma gibi giyinir giderim,takıı falan hiç takmam zaten,emin olun cok ozeniyorum boyle herseyiyle uyumlu giyinen ve şık görünen insanlara, üniversite son sınıftayım,hala çocuk gibi giyiniyorum,insanlar beni böyle görünce hala lisede oldugumu zannediyor..sinirlerim bozuluo,artık spor ayakkabıları bırakıp topuklu ayakkabılar giymek istiyorum ben de,her zaman şık görüneyim,tam bir bayan gibi görüneyim istiyorum ama ben topuklu giydiğim zaman sanki herkes bana bakıomus gibi hissediyorum kendimi:sm_confused:,biraz klasik giyindiğimde kendimi hiç rahat hissetmiyorum,nasıl aşıcam ben bunu yaa,güzel bir kız olduguma inanıyorum(ayrıca cok da mütevazi!!) ama emin olun boyle paspal paspal giyindiğim için kimse beni farketmio bile yaaa,kendimi çok kötü hissediyorum bu konuda,ben de güzel giyinmek,şık olmak,farkedilmek istiyorum artık..bu psikolojiden kurtulmam gerek..
işe bikac takı alıp takmakla başlayabilirsin.. saclarını topluyosan devamlı artık ac yada hep acıksa biraz toplamayı dene... halka küpeler tak.. uzun kollyeler gecir boynuna.. ne bilim sonra devamını bulursun elbet deneye deneye
ya arkadaslar ben de giyim tarzımı değiştirmek istiyorum artık,arkadaslarıma bakıorum takıp takıstırıolar mis gibi giyiniolar, bense tüm mevsim boyunca aynı kıyafete takarım,forma gibi giyinir giderim,takıı falan hiç takmam zaten,emin olun cok ozeniyorum boyle herseyiyle uyumlu giyinen ve şık görünen insanlara, üniversite son sınıftayım,hala çocuk gibi giyiniyorum,insanlar beni böyle görünce hala lisede oldugumu zannediyor..sinirlerim bozuluo,artık spor ayakkabıları bırakıp topuklu ayakkabılar giymek istiyorum ben de,her zaman şık görüneyim,tam bir bayan gibi görüneyim istiyorum ama ben topuklu giydiğim zaman sanki herkes bana bakıomus gibi hissediyorum kendimi:sm_confused:,biraz klasik giyindiğimde kendimi hiç rahat hissetmiyorum,nasıl aşıcam ben bunu yaa,güzel bir kız olduguma inanıyorum(ayrıca cok da mütevazi!!) ama emin olun boyle paspal paspal giyindiğim için kimse beni farketmio bile yaaa,kendimi çok kötü hissediyorum bu konuda,ben de güzel giyinmek,şık olmak,farkedilmek istiyorum artık..bu psikolojiden kurtulmam gerek..