- 5 Eylül 2008
- 1.529
- 1
- 38
- Konu Sahibi amylee_55
merhaba hanımlar.bu siteyi ve burdaki herkesi çok seviyorum o yüzdende yardımınıza ihtiyacım var.saçlarımı giyim stilimi beğenmiyorum ve dolabımı yenilemek istiyorum.bir kızım var ve dışardan bakan herkes çocuk gibi görünüyosun diyo,adam yerine bile koymuyo.oysaki 27 yaşındayım.boyum 1.60 49 kiloyum buğday tenliyim gözlerim ela .saçlarım komple yandı ve rengi açık karamel,ayrıcada omuz hizasında.şöyle bi kafanızda canlandırıp öneride bulunurmusunuz?nasıl giyinmeliyim biraz daha olgun görünmek için?nolur bana bi akıl verin CADIARZU :çok üzgünüm:
aslında yasından genc göstermen avantaj.. ileriki yaslarında cok faydasını göreceksin.. bence işe yanık saclarınla basla.. karamel rengini degiştir.. kahve köpüğü yada dore kahveye boyat bence... sonra nasıl giyiniyorsun bilmiyorum ama fizigin gayet hos diye düşünüyorum.. altına skiny pantolon topuklu bir ayakkabı yada babet.. üzerine bol dökümlü bir bluz.. salar maşa yapılmış. kırmızı ojeler ve kocaman küpeler... seni gayet yasında gösterebilir.. bide acık renkler giy.. siyahlara bürünme.. kar beyazda giyme.. .. hımm bide saclarını spor topuz seklinde topla.. acık bir göz makyajı eyeliner ve kırmızı ruj.. hemde seksi yapabilr