• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İltihaplı eklem romatizması?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ihlamuragaci37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
158
61
98
42
Merhaba arkadaşlar
Biz 1.5 yıldır eşimle çocuk sahibi olmak için çabalıyoruz fakat yüzümüz gülmedi bir türlü 😔
1 ay önce de eşime iltihaplı eklem romatizması tanısı kondu.. Doktor en az 6 ay çocuk düşünmeyin demiş ve eşim bana bugün söyledi.Yaşım 38.. Geç kaldığımı düşünürken bu haberi duymak çok moralimi bozdu..
Esas sorum şu bunu yaşayan arkadaşlar bu süreci nasıl yaşadınız.ilaç kullandığı için mi yoksa eklem romatizması yüzünden mi çocuk olmasını engelliyor

Benim eşimde var iltihaplı romatizma arasıra kullanıyor ilaçlarını ama öyle bir şey söylemediler

Merhaba arkadaşlar
Biz 1.5 yıldır eşimle çocuk sahibi olmak için çabalıyoruz fakat yüzümüz gülmedi bir türlü 😔
1 ay önce de eşime iltihaplı eklem romatizması tanısı kondu.. Doktor en az 6 ay çocuk düşünmeyin demiş ve eşim bana bugün söyledi.Yaşım 38.. Geç kaldığımı düşünürken bu haberi duymak çok moralimi bozdu..
Esas sorum şu bunu yaşayan arkadaşlar bu süreci nasıl yaşadınız.ilaç kullandığı için mi yoksa eklem romatizması yüzünden mi çocuk olmasını engelliyor
Aynen öyle ilaç için söylemiş doktorunuz. Bende de var bu rahatsızlık ama ağrılarım dayanılmaz olmadığı için ilaçları bıraktım çünkü çok ağır ilaçlar ve günde 6 tane içiyordum. Kendime daha çok zarar vereceğimi düşünerek bıraktım kullanmayı. Bazen ağrılarım çok artıyor. Özellikle geceleri uyutmuyor ama benim de yaşım 35. Çocuk benim için öncelik şu anda. Nasip olur da bebeğimiz olursa ve sonrasında ağrım artarsa o zaman tedaviye yeniden başlarım. Kadınlar için o hastalık hamilelikte çok sıkıntı ağrılar sebebiyle ama sizin eşinizde varmış.

Back