- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
Ben öyle yapıyorum zaten samimi olmuyorum yüz bulamasın diye.Fırlatıyorum o yüzden gelip isteyemiyor benden.Az önce babaanneme söyledim tabak kalmış saksı düşmüş içinden dedim kızım senin balkona düşmüştür sopayla aldırmaya çalışmıştır aldıramayınca saksıda düşmüştür aşağı Dedi ondan tabak kalmıştır Dedi benden isteyemeyince sopayla almaya kalkmış.O attıkça ben gece fırlatıyorum habersiz hep
Bu apartmandan 3 daire onların birinde kendisi birinde annesi birinde kız kardeşi yaşıyor kesin yönetici bunlardırKarşılık verdikçe üzerine gelir görmezden gel kadın kaftan anlıyorsa dışarı çıktığında falan tek olduğunda güzelce uyar anlamıyorsa laftan görmezden gel yöneticiye söyleyin en iyisi o halletsin
İnşallah geceleri problem sadece uykumdan sıçrıyorum. Hamile olsam kesin düşer bunların yüzündenNe cahil insanlar ya allah sabir versin bu komsuyla. Insallah basiniz belaya girmeden yasarsiniz mutlu mesuz evinizdd
Lojmana dilekçe vermiştik onu bekliyoruz eşimde yarın geliyor.Erkekleri karıştırmam bu işin içine kavgaları beni ilgilendirmez ben kadının Hakkı'ndan gelicem sopayla benim saksımı devirmek neymiş görecekne kadar sorumsuz saygısız insanlar var ya...bence siz şimdi hiç bulasmayın birşey demeyin kocanızda yokmuş ne diyeceği ne yapacağı belli olmaz bunların...onları görmemezlikten gelin ve acilen ev arayın kafanıza göre ev bulmak belki zor olabilir ama bir yerden başlamak lazım insanın psikolojisini bozar bu tarz olaylar
aman böyle insanlarla tartışılmaz sen erkeklerin kavgasına karışmazsın ama kavga sırasında kadının eşi çocukları tanıdıkları girer iş iyice büyür allahından bulsun de geç evet anlıyorum fazlasıyla sinir bozucu ama seviyesizlerin seviyesine de inme....Lojmana dilekçe vermiştik onu bekliyoruz eşimde yarın geliyor.Erkekleri karıştırmam bu işin içine kavgaları beni ilgilendirmez ben kadının Hakkı'ndan gelicem sopayla benim saksımı devirmek neymiş görecek
Ev olsa çıkıcam buralarda yeni bina yapımı yasak olan evlerde hep yazlıkçıların ya da eşyalı daireler var hep tatil sezonunda otellerde boş oda bile yok suikast olayının olduğu yerdeyimhiç bulaşmayın. yalnızmışsınız bir de. ev bakın. eninde sonunda bir ev çıkar. o zamana kadar da kesinlikle muhattap olmayın.
Muhatap olmuyorum evimize gelen internet kablosunu bağlayan Ada'm dedi ki abi üstteki çatlakla tanıştınız mı diye kim o dedik beyse yanılırdınız madem daha Dedi delinin teki Dedi herkes tanıoaman böyle insanlarla tartışılmaz sen erkeklerin kavgasına karışmazsın ama kavga sırasında kadının eşi çocukları tanıdıkları girer iş iyice büyür allahından bulsun de geç evet anlıyorum fazlasıyla sinir bozucu ama seviyesizlerin seviyesine de inme....
Yoo kadın zaten selam veremiyor bana rezilliklerinden bir de eşimin asker oldugunu öğrenince ilgi alakası değişti adamın.Ama bu kadın çamaşır asmayı beceremiyor.O saksının üzerindeki havluyu gece kimse görmeden taa yeşilliklerinin arasına fırlattım.Önceki attığı tişörtlerini kilimleri fırlattım.Karşı yola.Niye attın da diyemiyor.Sen niye benim balkonuma düşüreceksin dicem diye.Yine atsın yine fırlatırım.Eldivenlerini hepsini yola fırlattım...Akıl almak istediğim şu.Perde gibi çarşafları seriyor balkondan evim karanlık oluyor.Nasılsa bu düşürüyor ya hep herşeyi.Bende gece bu çarşafı elimle çektirip aşağı atmayı düşünüyorum.Duymamış gibiBen kısasa kısas yapmayı severim.Kaçar gibi gidemem buralardan.Milletin ceremesini ben çekemem her taşınmamız 5 milyara patlıyor çünkü.kiralar en aşağı 1.400 bizimki ucuzu 900 lira
Sopa ile devirdigini bilmiyorsun ki varsayım üzerine hareket etmeniz ne kadar doğru. Bu arada düştükçe alın yere atmayın kadın kapıya gelirse de ben görmedim diyebilirsiniz. Böylece daha fazla asmayabilir. Hatta uzanabiliyorsaniz çekin alın oradan vermeyin asmaz bir dahaLojmana dilekçe vermiştik onu bekliyoruz eşimde yarın geliyor.Erkekleri karıştırmam bu işin içine kavgaları beni ilgilendirmez ben kadının Hakkı'ndan gelicem sopayla benim saksımı devirmek neymiş görecek
Hayirdir hortlayan konulara karsi zaafiniz mi var hortlatiyorsunuz?
Üzerinden 2 sene geçti ama huyları aynı sadece kavga artık ayda bir oluyor. Geçen gün evlerini balyozla kırdı yıktı o komşumuz. Camlarını kırdı. Kırık camlar benim camıma düştü hemen şikayet ettim. Sokaklara da fırlattı cam ve eşyalarını arabalara gelmiş hasar tespit tutanağı tutuldu. Şikayetçi oldu diger komşular da. Biz de çocuk olmadığı için ve buralarda evler biçimsiz oldugu için ben çarşıda olan ve ufak olan bir eve geçtimSopa ile devirdigini bilmiyorsun ki varsayım üzerine hareket etmeniz ne kadar doğru. Bu arada düştükçe alın yere atmayın kadın kapıya gelirse de ben görmedim diyebilirsiniz. Böylece daha fazla asmayabilir. Hatta uzanabiliyorsaniz çekin alın oradan vermeyin asmaz bir daha
Öyle yapıyordum ben de. 3 4 aydır atmıyor zaten birşey. Sadece kavgaları esnasında cam tahta vs. Geliyor. Onda da şikayet ediyorum.Sizin balkonunuza düşen eşyalarını yere atın sizre gitsin aşağıda alsın sizin balkohda kalmasın. Muhattap olmayın taşının bence
Ayıptır söylemesi öyle yaptım hep. İsteyemedi kendisi komşuya istetti hep. Şu sıra yapmıyor öyle. Sadece klimamızın üstüne camlar faln düştü kocası camları kırdıgı için. Şikayetçi oldu birkaç subay da. Benim eşim görevde oldugu için ben isim veremiyorum şikayetlere. Rahatsız etmesin diyeValla kadının çamaşırlarını uzanabiliyorsan çek çek at aşağıya. Ya da saksilari kaldır ne bileyim böyle boyalı bir şeyler diz oraya balkonda bamkonda ahşap boyama yapıyorum vs ayağına bir şeyler yapıyorum gibisinden. Düştükçe bulansin sen de al aşağıya at.
Reelde bu konu devam ediyor ama :)))) Ben eskisi kadar takmıyorum. Ama baya geçti üstündenHayirdir hortlayan konulara karsi zaafiniz mi var hortlatiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?