• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu 😡😡😡😡

Aslında bunun yönetmelikte maddesi var.
Evin dışındaki tesisattaysa sıkıntı, apartman sorumluluğunda.
Yani aidattan ödeniyor.
Buna bian mi asansör ödemem dedi?
Yani hem mağdurum, hem ödüyorum diye mi düşündü?

Asansörlü binada oturuyorsa zemin katta dahi olsa para vermek zorunda. Bizde de oldu aynı sıkıntı yöneticimiz o halde bahçe bakımını da siz tek başınıza karşılayın deyince sustular. Dinsizin hakkindan imansizin geldiği devirdeyiz maalesf

asansor parasını odemek zorundalar
gerekırse komsularla ımza toplanır evden tasınmasına kadar gıder mevzu
benım esımde yonetıcı
apartman kurallarına ve genel cogunluga uymazsa kendı bılır valla
uyumsuz uygunsuz futursuz acayıp tıpler dagda yasasalar keske

asansor parasını odemek zorundalar
gerekırse komsularla ımza toplanır evden tasınmasına kadar gıder mevzu
benım esımde yonetıcı
apartman kurallarına ve genel cogunluga uymazsa kendı bılır valla
uyumsuz uygunsuz futursuz acayıp tıpler dagda yasasalar keske
Onu da düşündüm hatta ev sahibine citlatim. Ama kiralarini ödüyorlar bize zararı yok deyip yanaşmadılar.

Onu da düşündüm hatta ev sahibine citlatim. Ama kiralarini ödüyorlar bize zararı yok deyip yanaşmadılar.

bırtek ev sahıbının oyle demesıyle degıl bılıyorsunuz
apartman sakınlerı uyumsuzluk gosterıyor anlasamıyoruz asansor parası vermıyor dıye toplu ımza toplarlarsa huzurumuzu kacırıyor gıtsın derlerse mecbur cıkartırlar yasal hakkınız cunku sızde bılıyorsunuz zaten

hıc canınızı sıkmayın muhattap olmayın bellıkı psıkolojısı bozuk ,satasmak ıcın yer arayan ınsanların zaten bır sıkıntıları var bırsey demeye kalkarsa ben bu sekıldeyken sızınle gorusmek ıstemıyorum deyın canınızı sıkmayın hıc

odemek zorundalar
ayrıca su problemı de sucu yaptıgında hemen ogun kesılmez kı suyun tamamen kurumasını beklemek gerek bır kac gun surer yıne bılgısızlermıs anlayıssızlarmıs zaten akan akmıs ınsan 2 gun daha sabreder benımde basıma geldı su aktı komsu elınden gelenı yaptı kım ısterkı evınden mıllete su aksın , kımse ıstemez zaten

asansor ıcın bır toplantı yaparsınız mesele cozulur belırlı oranın ustunde oylama olunca herkes ona uymak zorunda cunku

Bütün apartman sikayetciyse imza falan toplayıp sepetleseniz mı acaba.
Ne biçim insan bunlar ya..
Şikayet edin mutlaka aklı başına gelsin. Bunun gibiler sustukca iyice yaptıkları iyi birşey gibi tepeye çıkarlar densizler.

bırtek ev sahıbının oyle demesıyle degıl bılıyorsunuz
apartman sakınlerı uyumsuzluk gosterıyor anlasamıyoruz asansor parası vermıyor dıye toplu ımza toplarlarsa huzurumuzu kacırıyor gıtsın derlerse mecbur cıkartırlar yasal hakkınız cunku sızde bılıyorsunuz zaten

hıc canınızı sıkmayın muhattap olmayın bellıkı psıkolojısı bozuk ,satasmak ıcın yer arayan ınsanların zaten bır sıkıntıları var bırsey demeye kalkarsa ben bu sekıldeyken sızınle gorusmek ıstemıyorum deyın canınızı sıkmayın hıc

odemek zorundalar
ayrıca su problemı de sucu yaptıgında hemen ogun kesılmez kı suyun tamamen kurumasını beklemek gerek bır kac gun surer yıne bılgısızlermıs anlayıssızlarmıs zaten akan akmıs ınsan 2 gun daha sabreder benımde basıma geldı su aktı komsu elınden gelenı yaptı kım ısterkı evınden mıllete su aksın , kımse ıstemez zaten

asansor ıcın bır toplantı yaparsınız mesele cozulur belırlı oranın ustunde oylama olunca herkes ona uymak zorunda cunku
Ev sahibinin uyarılarıyla ödüyorlar şu an ama akşam eve girerken mağdurum 1. Kata asansör parası ödüyorum diye bağırmaya başladı. Yani bizi yıldırmaya çalışıyor. Ödemezseniz ödemeyin dememizi bekliyor ama avucunu yalar.
Su meselesi , yazın dediginiz gibi oldu. Şu çektiği için bir hafta aktı. Tabi o bir hafta başladı laf saymalara.
Hakli diye sustum hatta kullanmadık banyoyu
Sonra kesildi. Aradan bir kaç ay geçti tekrar akmış. Ondan sonra bağırmasına ve kapı çarpmasına uyandım. Üstelik hamileyim. Ne kadar korktuğumu anlatamam. Usta kaç kere geldi yine kesilmedi. Kendileri usta getirdi, bir sorun görünmüyor dedi. Yine tatmin olmadı.
En son bir usta geldi halleti çok şükür.
Ama ben en ufak bir ses duysam kalbim çarpmaya başlıyor. Bebegimde de sese karşı duyarlılık ve korku var.
Bana yaşattıklarını düşününce neden susmuşum ki diyorum.

Bütün apartman sikayetciyse imza falan toplayıp sepetleseniz mı acaba.
Ne biçim insan bunlar ya..
Şikayet edin mutlaka aklı başına gelsin. Bunun gibiler sustukca iyice yaptıkları iyi birşey gibi tepeye çıkarlar densizler.
Insanlara güvenemiyorum önce evet der sonra yan çizerler.

Ev sahibinin uyarılarıyla ödüyorlar şu an ama akşam eve girerken mağdurum 1. Kata asansör parası ödüyorum diye bağırmaya başladı. Yani bizi yıldırmaya çalışıyor. Ödemezseniz ödemeyin dememizi bekliyor ama avucunu yalar.
Su meselesi , yazın dediginiz gibi oldu. Şu çektiği için bir hafta aktı. Tabi o bir hafta başladı laf saymalara.
Hakli diye sustum hatta kullanmadık banyoyu
Sonra kesildi. Aradan bir kaç ay geçti tekrar akmış. Ondan sonra bağırmasına ve kapı çarpmasına uyandım. Üstelik hamileyim. Ne kadar korktuğumu anlatamam. Usta kaç kere geldi yine kesilmedi. Kendileri usta getirdi, bir sorun görünmüyor dedi. Yine tatmin olmadı.
En son bir usta geldi halleti çok şükür.
Ama ben en ufak bir ses duysam kalbim çarpmaya başlıyor. Bebegimde de sese karşı duyarlılık ve korku var.
Bana yaşattıklarını düşününce neden susmuşum ki diyorum.

haklısınız insanın gercekten siniri bozulur
resmen bela olmuslar
her apartmanda var malesef bu tipler
onlar sızı yıldırmaya calıstıgı gıbı sabredın bakarlar kı tavırları ıslemıyor vazgecerler dıye umıt edıyorum

haklısınız insanın gercekten siniri bozulur
resmen bela olmuslar
her apartmanda var malesef bu tipler
onlar sızı yıldırmaya calıstıgı gıbı sabredın bakarlar kı tavırları ıslemıyor vazgecerler dıye umıt edıyorum
Vaz geçeceğini sanmıyorum o yüzden en ufak yanlışında şikayetçi olacağım.

Vaz geçeceğini sanmıyorum o yüzden en ufak yanlışında şikayetçi olacağım.

baska care yok gıbı buna mecbur bırakıyorlar
sızın canınız sıkalacagına onların canı sıkılsın belkı ıs cıddıye bınınce gerı adım atarlar

Aslında bunun yönetmelikte maddesi var.
Evin dışındaki tesisattaysa sıkıntı, apartman sorumluluğunda.
Yani aidattan ödeniyor.
Buna bian mi asansör ödemem dedi?
Yani hem mağdurum, hem ödüyorum diye mi düşündü?
Bizim apartmanda aidat yok. Sadece elektrik ve asansör bakım parası var. Bakım parası da her ay alınmıyor. Bakım yaptıkça ödeniyor. Onun dışında bir sıkıntı olursa herkese bilgi verilip ona göre para toplanıyor. Ortada mağdur olacak bir durum yok. Girerken asansör olduğunu gördü. Sonradan koymadık. Benim de asansöre ihtiyacım yok ama üst kattakileri düşünmek zorundayım.

Bizim apartmanda aidat yok. Sadece elektrik ve asansör bakım parası var. Bakım parası da her ay alınmıyor. Bakım yaptıkça ödeniyor. Onun dışında bir sıkıntı olursa herkese bilgi verilip ona göre para toplanıyor. Ortada mağdur olacak bir durum yok. Girerken asansör olduğunu gördü. Sonradan koymadık. Benim de asansöre ihtiyacım yok ama üst kattakileri düşünmek zorundayım.
Yok, bir müteahhit bilir ya
Duvar içinde
Binanın borusu
Evin bir süre kadar dışarda olunca, masrafı apartman ödüyor.
Gelen ustalar bunun tespitini yapmalılar. Yönetici ve bir şahit olacak, tutanak tutulacak.
Daire içindeyse siz ödüyorsunuz tabi.
Burda ücreti kim ödedi?
Bir araştırın bence bunu bilginiz yoksa, tesadüfen yakın zamanda öğrendim ben

Back