• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alt komşu 😡😡😡😡

Konunuza cuk oturacak bir atasözü ısmarlayım size: "Duvarı nem insanı gam yıkar"😂🤣
Toplayın imzanızı apartmanca gönderin gitsin kat maliki değil sonuçta zor gönderilsin, kimsenin huzurunu bozamaz..

Böyle de ruh hastaları var:işsiz: başka bir durum başımıza geldi hatta ölüm tehditleri savuruyordu küfrediyordu kiracımız ( kirayı bir yıl ödemedi ve çılmadı da) polise gittiğimizde sadece ifadesi alınıp bırakılıyordu aynı hareketlerine devam ediyordu. Bir polis bize devleti oyalıyorsunuz bile demişti.!

Yok, bir müteahhit bilir ya
Duvar içinde
Binanın borusu
Evin bir süre kadar dışarda olunca, masrafı apartman ödüyor.
Gelen ustalar bunun tespitini yapmalılar. Yönetici ve bir şahit olacak, tutanak tutulacak.
Daire içindeyse siz ödüyorsunuz tabi.
Burda ücreti kim ödedi?
Bir araştırın bence bunu bilginiz yoksa, tesadüfen yakın zamanda öğrendim ben
Su akmasını mı soruyorsunuz? Biz ödedik. Bizden kaynaklı ama ustalar 5 aya sorunun ne olduğunu anlayıp çözdü. Yani bizim bir suçumuz yok. Elimizden geleni yaptık.
Bu 5 ay içinde de sürekli olan bir şey değildi. Ara ara akıyordu. Aktığında gelip söylemiyor hakaret edip bağırdığı zaman anlıyorduk.

Böyle de ruh hastaları var:işsiz: başka bir durum başımıza geldi hatta ölüm tehditleri savuruyordu küfrediyordu kiracımız ( kirayı bir yıl ödemedi ve çılmadı da) polise gittiğimizde sadece ifadesi alınıp bırakılıyordu aynı hareketlerine devam ediyordu. Bir polis bize devleti oyalıyorsunuz bile demişti.!
Inşallah kurtulmussunuzdur o ruh hastalarından. Insana evini bile sattırmayı düşündürüyorlar.

Beğenmiyorsa müstakil evde otursun. İnsanlarla uyum sorunu var belli ki. Toplu yaşamanın kurallarından haberi yok . İşiniz çok zor .
Dün akşam onu da söyledim. Begenmiyorsan çıkar gidersin. Inşallah kendiliğinden çıkıp gider de başımızı belaya sokmaz.

Yahu ben bu insanları anlamıyorum gerçekten, yok yere sarıcak yer arıyorlar.
Siz sakinliğinizi koruyun diyeceğim de, ben olsam ne kadar sakin kalabilirdim bir düşündüm.
Fevri bir insan olduğum göz önüne alınınca, kadına bir dalmadığım kalırdı herhalde.

Siz ama gerektiği şekilde davranmışsınız, o anlamda canınızı sıkmayın.
Belli ki sizin tepkilerinize geri adım atacak bir tip, ben anlattıklarınızdan bunu çıkarttım.
Gerektiğinde siz de susmayın ve o çirkeflik yapıyorsa, siz de edebinizle cevabınızı verin.
Sustukça bu tip insanlar malesef ki yüz bularak üste çıkma çabasında olurlar.
Kendi ev sahibi zaten gerekeni söylemiş, beğenmiyorsa çıksın.
Ancak, sizin de huzurunuzu bu şekilde kaçırmaya kimsenin hakkı yok, bunu da kendisine söylersiniz zaten.

Bir dahaki hır-gür de polisi arayarak, ev sahibini arayarak, gerekli şekilde işlem yapılmasını sağlayacağınızı söylerseniz belki susar, sizi bu kadar taciz etmez.

Konunuza cuk oturacak bir atasözü ısmarlayım size: "Duvarı nem insanı gam yıkar"😂🤣
Toplayın imzanızı apartmanca gönderin gitsin kat maliki değil sonuçta zor gönderilsin, kimsenin huzurunu bozamaz..
Biliyorsunuz iş imzaya gelince herkes kaçırıyor. Ama bakarsan herkes şikayetçi. Insanları anlamak çok zor. :işsiz:

Yahu ben bu insanları anlamıyorum gerçekten, yok yere sarıcak yer arıyorlar.
Siz sakinliğinizi koruyun diyeceğim de, ben olsam ne kadar sakin kalabilirdim bir düşündüm.
Fevri bir insan olduğum göz önüne alınınca, kadına bir dalmadığım kalırdı herhalde.

Siz ama gerektiği şekilde davranmışsınız, o anlamda canınızı sıkmayın.
Belli ki sizin tepkilerinize geri adım atacak bir tip, ben anlattıklarınızdan bunu çıkarttım.
Gerektiğinde siz de susmayın ve o çirkeflik yapıyorsa, siz de edebinizle cevabınızı verin.
Sustukça bu tip insanlar malesef ki yüz bularak üste çıkma çabasında olurlar.
Kendi ev sahibi zaten gerekeni söylemiş, beğenmiyorsa çıksın.
Ancak, sizin de huzurunuzu bu şekilde kaçırmaya kimsenin hakkı yok, bunu da kendisine söylersiniz zaten.

Bir dahaki hır-gür de polisi arayarak, ev sahibini arayarak, gerekli şekilde işlem yapılmasını sağlayacağınızı söylerseniz belki susar, sizi bu kadar taciz etmez.
Söylemeyeceğim direkt şikayetçi olacağım. Hatta o aklıma gelmedi, gelse kayıt yapar polise giderdim.
Haklısınız sustukça tepeme çıktı. Çocuklarına da öğretmiş dışarda görünce kızımı sıkıştırıyorlar. Yani bu kadar terbiyesiz bir insan.

Konu dışı ama giriş kattakilerin asansör parası vermesi hiç adil gelmedi bana. kullanmadıkları halde ödeme yapmak adil değil gibi
not:ben girişte oturmuyorum

ev sahibini ara şikayet et madem evi kendileri degilmişş..
Konuştuk. sadece uyarırım, çık diyemem bize bir zararları yok, kirayı ödüyorlar, diye cevap aldık. Yani çıkarmaları için ahlaksızlık falan yapmaları gerekiyormuş. Halbuki karakolluk olup iş çığırından çıkacak ama umursamıyorlar. :KK43::KK43:

Konuştuk. sadece uyarırım, çık diyemem bize bir zararları yok, kirayı ödüyorlar, diye cevap aldık. Yani çıkarmaları için ahlaksızlık falan yapmaları gerekiyormuş. Halbuki karakolluk olup iş çığırından çıkacak ama umursamıyorlar. :KK43::KK43:
demek inanmiyo kendileri zarari yokmuşş peki ayni apartmanda otursaydi kadinin huyunu bilseydi ne düşünürdü çik diyebilir miydi..

Diğer komsular sikayetci ise imza toplayin.

Asansörü kullanmiyorsa bile para vermek zorunda.

Bir ara bizde de alt katlarda oturanlar biz niye asansör parasi veriyoruz kullanmiyoruz demislerdi ki kullaniyorlar yani :) ben de o zaman bunu diyenlere evim 15.kat merdiveni kullanmiyorum o zaman bütün katin temizlik parasini verirsiz demistim 😀

Back