O kadar sinirliyim ki elim ayağım titriyor. Biraz uzun olacak ama öncesini anlatmam lazım.
Yazın bizim banyo alttakilere akıyormuş. Usta çağırdık banyonun bütün tesisatını değişti. Su kesilmedi. Komşu sürekli arıyor,laf sayıyor haklı diye susuyorum ,durumu anlatıyorum ama nafile. Üç kere usta geldi sorun yok dedi ama hala akıyordu. Ama bu arada laf sayıp hakaret etmenin dozu da arttı. Neyse sorunu çözdü ustalar.
Bu sefer komşu denen şahıs ben 1. katta oturuyorum asansör parası vermem dedi. Eşim yönetici. Önce uyardık olmadı biz de ev sahiplerine söyledik. Bu sefer benim apartmana girmemi bekliyor, ben girince kapıyı açıp laf sayıp hakaret edip kapatıyordu. Yine sustum, cevap vermedim.
Aşağıdan bağıra bağıra beddualar, küfürler, hakaretler.... hatta bir gün eşim evdeydi duyduklarına inanamadı. Benim abarttığımı düşünüyordu. Ben de muhattap olmamak için tekrar ev sahibine söyledim. Sağ olsun uyardı, hatta kızdı. Beğenmiyorsanız çıkın bile demiş.
Neyse konuya geleyim. Bu akşam asansörden indim evime gidecegim. Yine kapıyı açıp laf saymaya başladı." Ben asansörsüz yapamıyormuşum da birinci kata para ödeyip mağdur oluyormuş da (ödediği para da ayda 20 tl ).asansör bozulmuş da yalan tabiki. Yine susacağım sandı ama açtım ağzımı yumdum gözümü. Ama hakaret küfür yok kesinlikle.
Kem küm etti. Içeri girdim. Elim ayağım titriyor. Neyse bir ses duydum. Kapıyı açtım eşimle tartışıyor. Kocası da evde ama. Eşim de kestirip atmış.
En son bağırarak dedim ki bu kadın bir daha hakaret ederse polise şikayet edeceğim.
Ben şikayet etsem nasıl olur? Şahitler de var. Dikkatte alınır mı? Psikolojimi bozdu bu kadın. Onun yüzünden evimde huzurum kalmadı.