İllallah Dedim Bunlardan....

ezo26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
4.917
5.298
158
Arkadaşlar sabah sabah sinirim bozuldu.8 ay oldu şuanki oturdugumuz evi tuttuk.Ama bilmiyorduk ki üst katımızda çatlak bir aile varmış.Adam taksi şoförü ve içkici gece gündüz evde hep sarhoş.Küfürbaz mahallede adı çıkmış.Sabaha karşı gelir 6 7 gibi bağıra bağıra küfürler ede ede olmayacak küfürler ediyor.Millet içkili oldugu için bulaşmıyor karısına da bu sebepten gelen giden olmuyor.Millet kaçıyor bundan.Tepemde koltukları sandalyeleri devirirler.Uyurken uykumdan sıçrıyorum hep.Korkudan hergün sabahlıyorum.Geceleri uyuyamıyorum.Camlarını kırıyorlar karısına küfrediyor.Daha büyük küfürleri de var.İlk geldigimiz zaman alkollüymüş yine eşimle de kavga etmiş arabayı neden buraya parkediyorsun diye.Sonra eşime küfürler.Yukarı çıktı adam bıçak almaya karısı oglu zor tuttu.Eşim eve geldi sinirli sinirli kavga ettim dedi.O zaman anladım eşime ettiğini o küfürleri.Ayılınca eşime bu sefer kardeşim demeye başladı hatırlamadı eşimle kavga ettigini.Adam 47 48 yaşında bu arada.Bir de hergün benim balkonumdan bile aşağıya doğru çamaşır seriyor eşi.Onu geçtim Sürekli sürekli ya tişört düşürür balkonuma ya saksıların üstüne düşürür havlu kilim.Eldiven.Çorap..Bıktırdı artık kadın.Söylesem dahada tepinecekler üstümde.İnada binecek.Evine gidip söyleyemem adam gece gündüz evde sarhoş ve kavgacı.Karşı komşum tam denk gelmiş sizin üstünüze bunlar sakın samimi olmayın tartışmayın.Dengesiz aile bunlar dedi.Sarhoşken apartmandan bir kadının evinin zilini çalıp küfür etmiş apartmandaki adamlar bunu dövüp uzaklaştırmışlar apartmandan 10 gün.Bende balkona gidiyim çiçekleri sulayım şimdi dedim bi baktım saksının biri yok.Taa aşağı düşmüş balkonun içinde eldiven.Aşağı dairenin balkonunda yine bir havlu ve saksım yerde malesef.Napıyım bir akıl verin.Eşimde yok 10 gündür seyirde.Ben tek başmayım.Tartışsam huzur vermeyecek bu sarhoş kesin.Onları sindirecek bir akıl verin.

Deliyle sarhosla ugrasilmaz ki. Bir an önce taşının. Hem esiniz seyirde çalışıyor daha güvenli bir yerde kalmanız mantıklı. Ev arayislarina başlayın muhattap olmadanolmadan.yani yapılabilecek bişey yok maalesef. Şikayet etsen bu sebeple içeri girmez hadi oldu biseyler girdi iceri iyice kinlenir .kavga etsen allah korusun caniniza yazık en iyisi tasinmak

Ev bulabilirsek tabi ama 2 senede 3 kez taşındık hem tayin için buraya geldik.Geldikten bir yıl sonra da ancak burayı bulduk buralarda yok hiç kiralanacak ev ancak lojman olur ona da eşim daha çok kıdemli olmadıgı için puanımız birikmemiş.

Canım bende taşınmak diyeceğim çünkü bunu şikayet etsen tutuklanmaz gelir yine başına bela olur.

Taşınmıycaksınız eğer , Adama benzin dökün yakın ancak öyle kurtulursunuz böylelerinden.

Ne yaparsan yap kurtulamaz daha da kendine bulaştırırsın.
Böyle tipler ile uğraşmak malesef ki kolay değil.
Başına sarmaktansa bırak ne halleri varsa görsünler, hele ki eşin evde değilken hiç bulaşma derim.

Ben de herkes gibi aynı fikirdeyim, çözüm taşınmak.
Evet daire bulmak kolay değil, belli başlı yerlerde en büyük sorun bu.
Fakat araştırmaya başlayın bence, ne kadar tez o kadar kolay.

Çekilecek dert değil yani...

sarhoşla uğraşmak çok zor hatta imkansız..hele şuan eşin yok sakın bulaşma...eşini yalnız gördüğünde söyle mutlaka uygun bir dille...baktın olmuyor taşınmanın yollarını ara...

Benim balkonuma surekli birseyler dusurseler ama artik bu yanlislikla olmaktan ciksa aynen alir asagiya atarim. Ucmus gitmis Allah Allah derim
Yoo kadın zaten selam veremiyor bana rezilliklerinden bir de eşimin asker oldugunu öğrenince ilgi alakası değişti adamın.Ama bu kadın çamaşır asmayı beceremiyor.O saksının üzerindeki havluyu gece kimse görmeden taa yeşilliklerinin arasına fırlattım.Önceki attığı tişörtlerini kilimleri fırlattım.Karşı yola.Niye attın da diyemiyor.Sen niye benim balkonuma düşüreceksin dicem diye.Yine atsın yine fırlatırım.Eldivenlerini hepsini yola fırlattım...Akıl almak istediğim şu.Perde gibi çarşafları seriyor balkondan evim karanlık oluyor.Nasılsa bu düşürüyor ya hep herşeyi.Bende gece bu çarşafı elimle çektirip aşağı atmayı düşünüyorum.Duymamış gibi Ben kısasa kısas yapmayı severim.Kaçar gibi gidemem buralardan.Milletin ceremesini ben çekemem her taşınmamız 5 milyara patlıyor çünkü.kiralar en aşağı 1.400 bizimki ucuzu 900 lira

Bizim sitede ust komsu bazen oyle carsaf sallandiriyor ama ne oturdugumuz muhit nede sitede bu kabul gorur birsey degil. Benimde aklimdan gecti cekip alayim diye sonra gorevliye soyledim uyardilar bir dahada olmadi. Sonucta carsaf falan yuzey alani genis seyler ruzgarla ucmaya cok musait :)

İşte bende onu düşünüyorum zaten bişey yapamaz karşı komşumuz karşı apartman hepsi eşimin arkadaşı asker kontrol ediyorlar zaten uzaktan onlar bişey olsa hallederler.El mi yaman bey mi yaman :) O çarşafları uçutturucam yanlışlıkla

Karşılık verdikçe üzerine gelir görmezden gel kadın kaftan anlıyorsa dışarı çıktığında falan tek olduğunda güzelce uyar anlamıyorsa laftan görmezden gel yöneticiye söyleyin en iyisi o halletsin

Ilk olarak insallah o saksi kimsenin basina düsmez sonuc kötp olur. Bu komsulari uyaramazsan laftan anlamaz tipler bulasmayacaksin. En mantikli cözüm tasinmak. Yada esin gelince adama ayar vercek ama adam da tehlikeli tip bicak cikariyor felan bence hic bulasmayin. Gercekten cok sikici milletin camasirlarini balkonunnda tutmak asaga at onlari. Hix senin balkona düsmemis gibi davran

Hiç yüzgöz olma taşınma şansın da yok madem. Bişey düşünce ya al yere at yada al kapı koluna tak muhattap olma. Geceleri de kapını kilitle güzelce sesleri bastırmak için sinema filmi falan aç bilgisayarda izlerken uyu ama kesinlikle tartılmaya girme

Balkonuna dusen camasirlari direkt asagiya at.. arkadasin dedigi gibi ucmus de.. gurultu icinde kulaklik ile uyumaya calis ama sakin bulasma.. saksilari da iceri al..

Ben öyle yapıyorum zaten samimi olmuyorum yüz bulamasın diye.Fırlatıyorum o yüzden gelip isteyemiyor benden.Az önce babaanneme söyledim tabak kalmış saksı düşmüş içinden dedim kızım senin balkona düşmüştür sopayla aldırmaya çalışmıştır aldıramayınca saksıda düşmüştür aşağı Dedi ondan tabak kalmıştır Dedi benden isteyemeyince sopayla almaya kalkmış.O attıkça ben gece fırlatıyorum habersiz hep

Balkonuna dusen camasirlari direkt asagiya at.. arkadasin dedigi gibi ucmus de.. gurultu icinde kulaklik ile uyumaya calis ama sakin bulasma.. saksilari da iceri al..
Aldım içeri hemen hiç oralı olmuyorum

Ben tartışmayı sevmem zaten ne görürsem onu uygularım o yüzden sıkıntı olmaz yarın eşimde dönüyor rahat uyurum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…