Buralarda ev bulmak çok zor malesef bunu zor bulmuştuk kışın.Tatil beldesinde kışın bile ev bulunmuyor.Tek kurtuluş taşınmak
Ev bulabilirsek tabi ama 2 senede 3 kez taşındık hem tayin için buraya geldik.Geldikten bir yıl sonra da ancak burayı bulduk buralarda yok hiç kiralanacak ev ancak lojman olur ona da eşim daha çok kıdemli olmadıgı için puanımız birikmemiş.Deliyle sarhosla ugrasilmaz ki. Bir an önce taşının. Hem esiniz seyirde çalışıyor daha güvenli bir yerde kalmanız mantıklı. Ev arayislarina başlayın muhattap olmadanolmadan.yani yapılabilecek bişey yok maalesef. Şikayet etsen bu sebeple içeri girmez hadi oldu biseyler girdi iceri iyice kinlenir .kavga etsen allah korusun caniniza yazık en iyisi tasinmak
Yoo kadın zaten selam veremiyor bana rezilliklerinden bir de eşimin asker oldugunu öğrenince ilgi alakası değişti adamın.Ama bu kadın çamaşır asmayı beceremiyor.O saksının üzerindeki havluyu gece kimse görmeden taa yeşilliklerinin arasına fırlattım.Önceki attığı tişörtlerini kilimleri fırlattım.Karşı yola.Niye attın da diyemiyor.Sen niye benim balkonuma düşüreceksin dicem diye.Yine atsın yine fırlatırım.Eldivenlerini hepsini yola fırlattım...Akıl almak istediğim şu.Perde gibi çarşafları seriyor balkondan evim karanlık oluyor.Nasılsa bu düşürüyor ya hep herşeyi.Bende gece bu çarşafı elimle çektirip aşağı atmayı düşünüyorum.Duymamış gibiBenim balkonuma surekli birseyler dusurseler ama artik bu yanlislikla olmaktan ciksa aynen alir asagiya atarim. Ucmus gitmis Allah Allah derim
Bizim sitede ust komsu bazen oyle carsaf sallandiriyor ama ne oturdugumuz muhit nede sitede bu kabul gorur birsey degil. Benimde aklimdan gecti cekip alayim diye sonra gorevliye soyledim uyardilar bir dahada olmadi. Sonucta carsaf falan yuzey alani genis seyler ruzgarla ucmaya cok musait :)Yoo kadın zaten selam veremiyor bana rezilliklerinden bir de eşimin asker oldugunu öğrenince ilgi alakası değişti adamın.Ama bu kadın çamaşır asmayı beceremiyor.O saksının üzerindeki havluyu gece kimse görmeden taa yeşilliklerinin arasına fırlattım.Önceki attığı tişörtlerini kilimleri fırlattım.Karşı yola.Niye attın da diyemiyor.Sen niye benim balkonuma düşüreceksin dicem diye.Yine atsın yine fırlatırım.Eldivenlerini hepsini yola fırlattım...Akıl almak istediğim şu.Perde gibi çarşafları seriyor balkondan evim karanlık oluyor.Nasılsa bu düşürüyor ya hep herşeyi.Bende gece bu çarşafı elimle çektirip aşağı atmayı düşünüyorum.Duymamış gibiBen kısasa kısas yapmayı severim.Kaçar gibi gidemem buralardan.Milletin ceremesini ben çekemem her taşınmamız 5 milyara patlıyor çünkü.kiralar en aşağı 1.400 bizimki ucuzu 900 lira
İşte bende onu düşünüyorum zaten bişey yapamaz karşı komşumuz karşı apartman hepsi eşimin arkadaşı asker kontrol ediyorlar zaten uzaktan onlar bişey olsa hallederler.El mi yaman bey mi yaman :) O çarşafları uçutturucam yanlışlıklaBizim sitede ust komsu bazen oyle carsaf sallandiriyor ama ne oturdugumuz muhit nede sitede bu kabul gorur birsey degil. Benimde aklimdan gecti cekip alayim diye sonra gorevliye soyledim uyardilar bir dahada olmadi. Sonucta carsaf falan yuzey alani genis seyler ruzgarla ucmaya cok musait :)
Ben öyle yapıyorum zaten samimi olmuyorum yüz bulamasın diye.Fırlatıyorum o yüzden gelip isteyemiyor benden.Az önce babaanneme söyledim tabak kalmış saksı düşmüş içinden dedim kızım senin balkona düşmüştür sopayla aldırmaya çalışmıştır aldıramayınca saksıda düşmüştür aşağı Dedi ondan tabak kalmıştır Dedi benden isteyemeyince sopayla almaya kalkmış.O attıkça ben gece fırlatıyorum habersiz hepIlk olarak insallah o saksi kimsenin basina düsmez sonuc kötp olur. Bu komsulari uyaramazsan laftan anlamaz tipler bulasmayacaksin. En mantikli cözüm tasinmak. Yada esin gelince adama ayar vercek ama adam da tehlikeli tip bicak cikariyor felan bence hic bulasmayin. Gercekten cok sikici milletin camasirlarini balkonunnda tutmak asaga at onlari. Hix senin balkona düsmemis gibi davran
Aldım içeri hemen hiç oralı olmuyorumBalkonuna dusen camasirlari direkt asagiya at.. arkadasin dedigi gibi ucmus de.. gurultu icinde kulaklik ile uyumaya calis ama sakin bulasma.. saksilari da iceri al..
Ben tartışmayı sevmem zaten ne görürsem onu uygularım o yüzden sıkıntı olmaz yarın eşimde dönüyor rahat uyurum artıkHiç yüzgöz olma taşınma şansın da yok madem. Bişey düşünce ya al yere at yada al kapı koluna tak muhattap olma. Geceleri de kapını kilitle güzelce sesleri bastırmak için sinema filmi falan aç bilgisayarda izlerken uyu ama kesinlikle tartılmaya girme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?