- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.298
- 158
Arkadaşlar sabah sabah sinirim bozuldu.8 ay oldu şuanki oturdugumuz evi tuttuk.Ama bilmiyorduk ki üst katımızda çatlak bir aile varmış.Adam taksi şoförü ve içkici gece gündüz evde hep sarhoş.Küfürbaz mahallede adı çıkmış.Sabaha karşı gelir 6 7 gibi bağıra bağıra küfürler ede ede olmayacak küfürler ediyor.Millet içkili oldugu için bulaşmıyor karısına da bu sebepten gelen giden olmuyor.Millet kaçıyor bundan.Tepemde koltukları sandalyeleri devirirler.Uyurken uykumdan sıçrıyorum hep.Korkudan hergün sabahlıyorum.Geceleri uyuyamıyorum.Camlarını kırıyorlar karısına küfrediyor.Daha büyük küfürleri de var.İlk geldigimiz zaman alkollüymüş yine eşimle de kavga etmiş arabayı neden buraya parkediyorsun diye.Sonra eşime küfürler.Yukarı çıktı adam bıçak almaya karısı oglu zor tuttu.Eşim eve geldi sinirli sinirli kavga ettim dedi.O zaman anladım eşime ettiğini o küfürleri.Ayılınca eşime bu sefer kardeşim demeye başladı hatırlamadı eşimle kavga ettigini.Adam 47 48 yaşında bu arada.Bir de hergün benim balkonumdan bile aşağıya doğru çamaşır seriyor eşi.Onu geçtim Sürekli sürekli ya tişört düşürür balkonuma ya saksıların üstüne düşürür havlu kilim.Eldiven.Çorap..Bıktırdı artık kadın.Söylesem dahada tepinecekler üstümde.İnada binecek.Evine gidip söyleyemem adam gece gündüz evde sarhoş ve kavgacı.Karşı komşum tam denk gelmiş sizin üstünüze bunlar sakın samimi olmayın tartışmayın.Dengesiz aile bunlar dedi.Sarhoşken apartmandan bir kadının evinin zilini çalıp küfür etmiş apartmandaki adamlar bunu dövüp uzaklaştırmışlar apartmandan 10 gün.Bende balkona gidiyim çiçekleri sulayım şimdi dedim bi baktım saksının biri yok.Taa aşağı düşmüş balkonun içinde eldiven.Aşağı dairenin balkonunda yine bir havlu ve saksım yerde malesef.Napıyım bir akıl verin.Eşimde yok 10 gündür seyirde.Ben tek başmayım.Tartışsam huzur vermeyecek bu sarhoş kesin.Onları sindirecek bir akıl verin.