- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 39
-
- Konu Sahibi Lonelypoet
Benim esimde aynisini dusunuyor.. Bu yuzden yurtdisina ciksaz nasil olur diye soylemisti .. Yurt disindan tr ye geldim, ama ben istemiyorum.. Cidden sevmiyorumm !! Baya bir strese girmistim, bunalmalar aglamalar vs vsdaha 1. Sınıf:)) tekrar için bence erken ama sınufındakileri çalıştırıyor hep velileri. Ama ben bu ülkede çok çok çalışkan olmanındıa pek işe yaradığını düşünmüyorum işte. Yabancı dil öğrensr bir sporda ustalaşsa falan daha iyi sanki. Şu anki sistem için diyorum tabii. İlerde ne olur bilemem.
Benimde kırmızı bi test kitabım vardı :)İnşallah güzel yerlere gelip gururlandırırlar sizleri. Çekirdekte böyle yetiştirilen hiç bi çocuğu başarısız görmedim. Hatırladım biraz maziyi annem kırmızı konu anlatımlı kitap alıp önüme koyardı hiç bi şekilde ders çalışma alışkanlığı kazanamadım. Bi yere kadar ödevde yardım ediyorlardı sonraları hergün komşuya gidip ödev yapardım çok kızardım anneme . Bi zaman sonra komşu müsait değiliz demeye başlamıştıneyse konuyu dağıtmayayım
Aynen MaşaAllah :)Eğitim sistemi çok iyi oldu bence.
Whatsapp tan baktım durum paylaşımlarına. Listemde 70-75 kişinin okul çağında çocuğu karne almıştı.
Hey maşallah hepsi takdir almış
Bir sürü konu var canım hangi birinden çözdürcezBenim 2 çocuğum okullu. 2 ve 4. sınıftalar. Bu hafta sadece kitap okutturmayi, ikinci hafta ek olarak günde her dersten 1er test cozdurmeyi planlıyorum. Bazı konularda yavaş ya da hata çok yapiyorlar. O konulardan sadece.
Sene içinde deneme sınavlarına soktum ikisini dem mesela ufak oğlan karışık para hesabıni yapamiyor. İngilizceye takilmiyorum çünkü her sene aynı kelimeler ve konular var ortaokula kadar. Büyük oğlan da bazı toplama problemlerinde eksik bırakıyor işlemi. En sıkıntılı konulardan tekrar yaptırabilirsin. Ama çok da sıkmamak lazım.Bir sürü konu var canım hangi birinden çözdürcez
Çarpım tablosunu küçük kağıtlara yazıp tombala hazirlayabilirsin mesela. Birlikte oynarsiniz. Tüm tabloyu bilse bile hızlanır. Bu tarz videolar YouTube'da bile var. Eğlenceli konular.Fenden duyu organlari dunyanizin uapisi maddeler vs bunlarla ilgili videolar izletebilirsiniz,carpim tablosunu tekrar ettirin ezberlemediyse ezberlemesini saglayin,kitap okusun bol bol vr ailecek sosyal ortamlar oluşturun gibi..Onerilerim 3.sinif için bunlar test felan bunaltir cocugu bence.
Kızlar merhaba yarıyıl tatilinde nasıl bi çalışma tekrar yaptırıyosunuz, yaptırıyo musunuz,, ben fazla sıkmak istemiyorum bi yandan da unutmasını istemiyorum. Sizler nasıl yapıyosunuz?
Kaçıncı sinifKızlar merhaba yarıyıl tatilinde nasıl bi çalışma tekrar yaptırıyosunuz, yaptırıyo musunuz,, ben fazla sıkmak istemiyorum bi yandan da unutmasını istemiyorum. Sizler nasıl yapıyosunuz?