- 22 Ağustos 2016
- 2.197
- 1.573
- 40
- Konu Sahibi Lonelypoet
Kızlar merhaba yarıyıl tatilinde nasıl bi çalışma tekrar yaptırıyosunuz, yaptırıyo musunuz,, ben fazla sıkmak istemiyorum bi yandan da unutmasını istemiyorum. Sizler nasıl yapıyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim öğretmen kitap aldırmadı ben kafama göre aldım evet ingilizce unutuluyor ben de tekrar yaptırıcam saol canımBizim kaynak kitaplardan ödevler var onlara daha bakmadik
Ama günluk okuttugum ingilizce defteri var.zorlamadan günlük 3 4 sayfa tüm derslerle ilgili testler cözdürebilirsiniz
Cocuklari birakmaya gelmiyor unutuyorlar hemen
Ayrica tatilde haklari tabi ama bu egitim sisteminde çalismadan ve tekrar yapmadan basarili olunmuyor
Evet kitap aldım test. Kitap ta okutuyorum ama sıkılıyor da daha yeni tatilden çıktı diye bilemedimKizim ikinci sinifa gidiyor..Ben kitap aldim, gayet eylenceli .. Kizimda uf puf demeden yapiyor.. Kitap okutura bilirsin.. Gecen senenin tatil kitaplarindan varsa mutlaka ayni konular vardir..
Kaçıncı sınıf canımBen seveceği türde kitaplar aldım. Beraber seçtik zaten. Onun dışında tekrar yaptırmıyorum. Biz eşimle başarılı olmasını çok da takmıyoruz zaten. Kitap okumA alışkanlığı kazansın yeter. O da şimdilik var gibi.
Ogretmenimiz tatil kitabi verdigi icin onu yapicaz.Kızlar merhaba yarıyıl tatilinde nasıl bi çalışma tekrar yaptırıyosunuz, yaptırıyo musunuz,, ben fazla sıkmak istemiyorum bi yandan da unutmasını istemiyorum. Sizler nasıl yapıyosunuz?
Anladım bakalım ben de aldım çözsün de yanlış yaptığı konuları tekrarlar artık yoksa bir sürü konu var hangi birini tekrarlıcak kıyamam ya çocuklara bu yaştaOgretmenimiz tatil kitabi verdigi icin onu yapicaz.
3.sınıfKizim ikinci sinifa gidiyor..Ben kitap aldim, gayet eylenceli .. Kizimda uf puf demeden yapiyor.. Kitap okutura bilirsin.. Gecen senenin tatil kitaplarindan varsa mutlaka ayni konular vardir..
Test kitabin bir sayfanin arkasini önunu yapsa yeterlidir benim icin.. Kitap okuturacagin zaman test yaptirmasin.. Aksam yatacagi zaman yaninda durup bir kac sayda okuturup dinliye bilirsin..Evet kitap aldım test. Kitap ta okutuyorum ama sıkılıyor da daha yeni tatilden çıktı diye bilemedim
Haklısın teşekkür ederimTest kitabin bir sayfanin arkasini önunu yapsa yeterlidir benim icin.. Kitap okuturacagin zaman test yaptirmasin.. Aksam yatacagi zaman yaninda durup bir kac sayda okuturup dinliye bilirsin..
:)Eşşek kadar hatunum fena kıskandım valla çocuklarınızı benim aneyy üstüme bu kadar titreseydi şuan tıp fakültesini bitirmiştim
Insallah guzel yerlere varirlar..titredigimiz halde basaramasalar ne olur bilemem artik.. Zamaninda bizde gormedik devamli kendimiz cabaliyorduk... Ailem test kitaplari alsalardi acaba farkli yerlere gelirmiydim? Diyede dusunuyordum bu aralar..Eşşek kadar hatunum fena kıskandım valla çocuklarınızı benim aneyy üstüme bu kadar titreseydi şuan tıp fakültesini bitirmiştim
Eskiden bu kadar zor değildi sanki biz o yaşta test mi bilirdik oynar eğlenirdikInsallah guzel yerlere varirlar..titredigimiz halde basaramasalar ne olur bilemem artik.. Zamaninda bizde gormedik devamli kendimiz cabaliyorduk... Ailem test kitaplari alsalardi acaba farkli yerlere gelirmiydim? Diyede dusunuyordum bu aralar..
daha 1. Sınıf:)) tekrar için bence erken ama sınufındakileri çalıştırıyor hep velileri. Ama ben bu ülkede çok çok çalışkan olmanındıa pek işe yaradığını düşünmüyorum işte. Yabancı dil öğrensr bir sporda ustalaşsa falan daha iyi sanki. Şu anki sistem için diyorum tabii. İlerde ne olur bilemem.="Lonelypoet, post: 54469356, member: 781345"]Kaçıncı sınıf canım
İnşallah güzel yerlere gelip gururlandırırlar sizleri. Çekirdekte böyle yetiştirilen hiç bi çocuğu başarısız görmedim. Hatırladım biraz maziyi annem kırmızı konu anlatımlı kitap alıp önüme koyardı hiç bi şekilde ders çalışma alışkanlığı kazanamadım. Bi yere kadar ödevde yardım ediyorlardı sonraları hergün komşuya gidip ödev yapardım çok kızardım anneme . Bi zaman sonra komşu müsait değiliz demeye başlamıştı neyse konuyu dağıtmayayımInsallah guzel yerlere varirlar..titredigimiz halde basaramasalar ne olur bilemem artik.. Zamaninda bizde gormedik devamli kendimiz cabaliyorduk... Ailem test kitaplari alsalardi acaba farkli yerlere gelirmiydim? Diyede dusunuyordum bu aralar..
Evet oyle ama benim egitimim kısa yoldan gidecegime, seviyem kucuk olunca uzun sürdü... Özguven 0 dı saten.. Tabi acikda benden kaynaklaniyordu.. Anca calistigimda atlatim.. Simdi olsa okumami yarida degil ögretmenligide okurdum herhalde .. Suan kreş ögretmeni ve ögretmen yardimcisiyim.. Calismak istiyorum artik.. Istanbuldayim ama fazla bir kreş ortami yerde kalmiyorum.. Eşime gidelim beylikduzune veya başak sehire ama evimiz kendimize ayit oldugundan cikamiyoruz veya bu sefer eşimin işi uzak dusecek.. Ev fiyatlari ucuyor burayi satip ordan ev almak cok zor.. Iste oyle doluyuz bizdeEskiden bu kadar zor değildi sanki biz o yaşta test mi bilirdik oynar eğlenirdik
Eğitim sistemi çok iyi oldu bence.Bizim kaynak kitaplardan ödevler var onlara daha bakmadik
Ama günluk okuttugum ingilizce defteri var.zorlamadan günlük 3 4 sayfa tüm derslerle ilgili testler cözdürebilirsiniz
Cocuklari birakmaya gelmiyor unutuyorlar hemen
Ayrica tatilde haklari tabi ama bu egitim sisteminde çalismadan ve tekrar yapmadan basarili olunmuyor