İlkokulda çocuğu olan özel sektör çalışanı ölsün mü

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
İnanın çocuğu nereye bırakıcaz diye düşünmekten virüs aklıma gelmiyor
Genelgeye bakıyorum kamuda çalışanlar için yazıyor, ee özel sektörde çalışanlar ne yapıcak Allah aşkına
20 yaş altına sokağa çıkma yasağı geldi peki 8 yaşındaki çocuğumun başında kim durucak
Bizim iş yerimizde 1 hafta ara ile idari izne çıkıyoruz sıkıntı yokta eşimin yarı özel yarı devlet olan işyerinde çalışma günlerini karıştırdılarda karıştırdılar
Bu hafta ben izinliyim eşim çalışıcak ancak bir dahaki hafta eşim yine çalışıcak o zamanda benim çalışma sıram
Telefon etti müdürüne kızdı söylendi ama sonuç yok, benim iş yerim zaten iş çok biriktiği için fazladan verme taraftarı değil
O kadar zor durumdayız ki anlatamam şu an, annem şehir dışında ne o gelebilir ne çocuğum evden çıkabilir, napıcaz biz çocukları ya
Bir karar verildi 20 yaş altı çıkmasın diye iyi hoş güzel ama anneler babalar ne yapıcaz kimsenin ağzından birşey çıkmıyor. İşimizden olucaz. Siz ne yapıyorsunuz bu süreçte. Bir tek anlayışsız müdürler bizde mi

Özel sektörü düşünen yok. Sonucta ya dışardan bur mikrop gelse çocuğunuza alllah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…