Dün akşam 2.5 sayfa ( yarım sayfayı okulda tenefüse cıkmadan yapmış) birde defterde 1 sayfası vardı m gibi bişeydi birleşik yine onun yarısını yapmış ve silmiş izleri vardı neyse. Babası 1 sayfa çizgi calısmasını yaptırdı 15 dakikada ve sonra oyuna bıraktık onu yaklaşık saat 8 kadar diyebilirim, Dün akşam
Koalina bana sağolsun bir link gönderdi onu okudum bu sürede çok güzel bir paylaşımdı bende egeye secenek sundum 8'de yapmak istediğini söyledi.
öncelikle dedim defterden mi başlayalım çizgi çalışmasından mı? defterden dedi . neden sildin canım yaptığını dedim çünkü yapamıyorum olmuyor dedi . halbuki çok kötü değildi , bende silmeseydin eve gelince tamamlardık beraber dedim. yapamıyor dedi omuz silkti.daha sonra ödevi yapmaya başladık bir yandan ben agzına benzin(öyle diyor) üzüm sokuşturuyorum ve çok karışmadım. ama babası geldi dedi dur yavrum şurada eskiden bişey kalmış ve sildi 3 tane orta sayfada bırakmış güzeldide demek ki onu begendiği için silmemiş. ay bu bi başladı ağlamaya sildi o kadar ugrastım sildi yapamıcam bir daha aynısını filan babayı kovaladık aldım kucagıma balkona fılan cıktık yapma yavrum neden aglıyosun vs dedım sonra dedı cızgılerden yapıcam aynısını ve yaptı orada ortada kabak gıbı sonra 2 sıra cok bozuk yaptı sonra duzelttı ıstedıgı zaman yapabılıyor bunu net anladım.
sayfanın yarısında 10 dk mola verdık (buyuk boy hala) sonra tekrar devam etti son 3 satırda artık sabrı tükendi bana sen bakma sıra sonunda süpriz olsun dedi bende sana süprizim var oyleyse dedim. oyun kartı aldım elime yeni almıştım görmemişti üzerinde sorular filan var önlü arkalı böyle acayıp renkli bişey.
Neyse onuda bitirdi tam 1 saat sürdü ama ağlamayı molayı filan cıkarsak bu sefer 40 dk defteri yazmıştı.
sonra 30 dk kadar çizgi film izle birazcık dinlen dedim . sonrada sabahmı yapacaksın çizgi calısmasını simdimi deidm simdi dedi 1.5 sayfayıda bitirdi ve 10.20 gibi uyudu hemencik.
dün akşam daha güzel di iyi yönettim sanıyorum bu durumu.
buarada öğretmen dün ödevleri kontrol etmiş aama bize hiç imza atmamış. başka bir kadın daha yazmış gruptan , bugun bende anneme soyledım cocugun şevki kırılmasın imza atmasını rica edermisin ya da neden atmamış çünkü bir yerde @ şöyle bi işaret var uyarı demek mi bu bilemedim