İlkokul 2’ye Arapça

Evett dimi ama

Buna bile çok güzel diyorsunuz anlamıyorum ya. İsteyen yaz tatillerinde aldırıyor zaten neyin zorunlusu neyin seçmelisi bu. İlk önce eğitimi bir halledinn bu geride kalsın. İlk önce şu zorunlu sekiz senelik sistemde okula gelmeyen çocukları halledin sınıf geçirteceğinize. Yazılılara dahi girmeyen beşeri ilimleri öğrenmeyen çocukları halladin. Bunu isteyen yaz tatillerinde alıyor zaten. Benim arkadaşlarım küçükken hep alırdı yani.

sorun burada arapça mı öğretecekler yoksa yazın kuran kurslarındaki gibi sadece okumayı mı öğretecekler.

yok arapça dilini, "nasılsın" "iyiyim" şeklinde diyalog kurmaya yarayacak şekilde öğreteceklerse bence gayet güzel,sonuçta bir dil bir insan, iki dil iki insan :)

ama sadece okumayı öğreteceklerse, kimseye faydası olmaz.
yaz kuran kurslarının kimseye faydası olmadığı gibi.
anca polemik olur.

Dil öğrenmek gerçekten beni mest eden şeylerden biridir..

Farsçayı öğrenmek istiyorum mesela çat pat biliyorum

hemen hemen bütün aktif olarak konuşulan eski Türk dillerini bilir,konuşurum

Arapça da çat pat

İngilizcem iyidir.

Zorunlu eğitimden ziyade seçmeli olarak verilmesi taraftarıyım ama çok eksiğimiz var öncelikle eğitim sisteminde laçka olan düzeni sağlam bir yapıya oturtmalılar

İsteyen istediği dili öğrenmekte elbette serbest ama defaatle karşı çıkan mesajları gerçekten anlamıyorum ben

Ama çok istediğim şeylerden biri gerçekten Türk dilleriyle alakalı günümüz türkçesinden hariç konuşulan dillerin eğitiminin verilmesi işte bu beni mest eder

Konuya yazmayacam, konuda abım geçmiş o konusa yazcam:)
O okypete öncelikle kızkurusumudur, oğlan kurusumudur her ne ise onu ben sanmışlar o ben değilim.
Aslına bakarsan o kişinin AK partili olduğunu bile düşünmüyorum
Sen benim için AK partiye ve seçmenine saldıran diğer kişilerle aynısın yani bir özelliğin yok.
Eğer sana extra yazmak istesem yeni üyeliğede gerek yok, bu üyeliğimle ne söylemek istiyorsam fazlasıyla söylerim
Bence o kişi geçen seçim hdp ye oy verdiğin için sana büyük bir kini olan biri.
Ayrıca bence seni özel hayatındada tanıyan biri ve gerçekten çok kinlenmiş
Ben ne birdostum ne bu kızkurusuyum nede weis
Ama şunu söyleyeyim birdost ve bu kişinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum ve senden bir türlü hırsını alamıyor düşüncesindeyim
Ayrıca ne zaman ben ban alsam bu yeni üyeliklerin geldiği söylenmiş, bu bende sanki yönetimde biliyormuş izlenimi uyandırdı zira kendileri benim nerede olduğumu kim olduğumu mailmi adresim falan filan çok iyi biliyor çünkü ben bu siteye üye olduğumdan beri herşeyim aynı

Ayrıca office bak ikide bir benim adımı anıp bana saldırma yoksa boyunun ölçüsünü alırsın
Hani bu sitede bir konu hakkında fikirlerini yazınca toplu linçe maruz kalmış ve baya bir ban almıştınya sonra seni linç edenlere yaranmak için onların istediği cici kız oldun, onların fikirdaşı oldun ve birdaha o kişi! hakkında olumsuz tek şey yazamadınya
Hah işte ben senin gibi beni dışlamasınlar diye kişiliğini fikirlerini satan biri değilim bebem ok

kime oy verdiğimi bilemezsin.. bu konuda tek kelime etmedim ..
o kişinin özelden beni tanıdığını düşünmüyorum.. kkdan biri ama sen olmadığını düşünüyorum zaten. çünkü ne olursa olsun bu kadar bel altı mesajını görmedim.
son paragrafı banamı yazdın tam anlamadım

Keşke konuyuda yazaydın be beyazgri
Herhangi bir konuda diğerleriyle farklı fikirde olmak her konuda mı farklı fikirde olmayı mı gerektiriyor
Yuvarlak konuşma, office i çok iyi tanıdığım ve neyi savunup neyi savunmayacağını da bildiğim için şu söylediklerin fazlaca boş geldi bana.

evet beyazgri, ben hep birilerine yaranmak için yazıyorum.. benim çarşaf çarşaf yazdığım yorumlara karşıt bir tez geliştiremeyince bakıyorum hemen "yaranmak" mantığını kullanıyorsun.. sen daha bana pkk yı Amerikanın desteklediğini belgeleyeceksin unuttun mu? ben unutmadım.. küçük küçük gazete küpürleriyle gelip aşık atamayınca bari böyle ekarte edeyim dedin zaar :)

Hiç ama hiçbir konuda seninle aynı tarafta olamayız beyazgri.. sen ile ben o kadar farklıyız ki.. o kişi dediğin kim bilmiyorum ama ben çoook canciğer olduğum insanlarla tartışmış ve takibi bırakmışımdır.. çok da fifi değildir sevilmek.. senin gibi yandaş toplama derdim de yok :) şunu bir türlü öğrenemedin beyazgri, öğrenemeyeceksin de.. insanlar değişir, düşünceler değişir, fikirler değişir.. Buna satmak değil, değişmek denir.. Elbette benim de değişti, değişecek de.. ne o, korkuyor musun fikirlerimden? ya da senin karşında olmamdan

kesinlikle boyumun ölçüsünü alacağım beyazgri.. senin mahalle üslubunun üstesinden ben gelemem..

NOT: Bir gıdım cesaretin var ise o kişi dediğinin adını yaz, döküleyim beyazgri.. Senden korkan senin gibi olsun bebeğim

Son paragraf sana değil
Ayrıca eminim seni tanıdığına
Bu kk de tanıştığın ama bir şekilde seninle kk dışında muattab olmuş biri bundan %90 eminim
Yazdıklarını oku sende anlarsın
Bence hdp ye oy verdiğin için yapıyor ne dersen de
Ve benimle kendisini gölgelemek istiyor ama yemezler aklımda iki kişi var ama dur bakayım ne kadar yakalanmamak için yazım şeklinde farklılıklar yapsanda ben seni bulurum seni korkak seni aşağılık varlık

Sen ciddisin
Bu ajan havaların komik duruyor ,

Haydeeeee hayyydeeeeee benim senin gibi dışlanmamak için düşüncesini satanlarla işim yok
Hani o saldırdığın kişiye banın açışdıktan sonra başka birileri olumsuz şeyler yazarken gelip konuyu saatlerce takip ettiğini çok iyi biliyorum ve belkide için için nasıl ohhhh çektiğini yani sen gibileri iyi bilirim onun için kaybol birdahada adımı anma
O belgeleme konusunda nasıl çevir kazı yaptığınıda herkes gördü her zamanki sen işte

Aha fasulyede geldi tam oldu agshaha
Fasulye kenarda dur senle başka zaman ilgilenmcem mucuxxx

he canım he.. işte yine bir beyazgri klasiği.. minicik be cesaret bebişim.. de ki bana korkuyorum senden, sana yazmaya senin fikirlerine fikirlerle karşılık vermeye cesaretim yok.. ance böyle fatik ürek modunda heyde lerle geçiştiriyorum de.. biz seni biliyoruz beyazgri, bundan sonra hep yazılarımda olacaksın bebişim..

ha bu arada; senin tarafında olmaktansa kendimi kesmeyi tercih ederim.. kısmetse bu sene TKP ye vereceğim oyumu

Bence kendimizi ileri seviyeye taşımak istiyorsak bilime yönelmeliyiz. Arapça da bilim dili değil. Önce her mezun örneğin bilimsel bir makale okuyacak en az yarısı da yazacak kıvama gelince diğer yönden gelişmeyi de düşünebiliriz. Yani bir 15 yıl sonra (ah keşke) bunu da liselerin edebiyat bölümüne seçmeli koyabilirler mesela hiç itirazım olmaz. Bir de şunu istiyorum tepeden inme olmasa kararlar.Sonuçta rğeğitimi asıl yürüten okuldaki eğitimciler onların da fikri alınsa her sene bir anket yapılsa yüzdelik dilimler çıkarılsa falan. Ne iyi olurdu o zaman da derdim ki çoğunluk istiyır. Ama böyle bu partiyi tutan herkes her dediğine aman ne haklı alkış fıs fıs derse olmaz bu iş. Hiç mi yanlış icraat fikir olmaz kardeşim. Hangi insan yanlış yapmaz ki de buraya oo çok gerekli tek eksiğimiz buydu eksenli şeyler yazılıyor. Hayır ddoğru dürüst neden desteklediğini sunan bir fikir düşünce de yok sadece destekliyorum vs

Ay kıyamam, bana mı dedin
Ben seninle konuşmayı seviyorum ama ya
Biraz açık konuşmaya cesaretin olsa, birazda üslubunu düzeltsen konuşarak anlaşabiliriz bak

üslup düzeltmesi?? parkunum şaka mı yapıyorsun kadının yaşamı bu.. bu forumun pembesi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…