seni okurken görmüşte konuyu. oysa sen görünmüyorsun gizlisinde ona şaşırdımgörmüyor, sallıyor.. bu arada ben hala o kişinin adını bekliyorum..
Kara Murat benim.görmüyor, sallıyor.. bu arada ben hala o kişinin adını bekliyorum..
Yok yok, o canı isterse hepimizden düzgün konuşur ofişim.Çok pis rol yapar kendisiüslup düzeltmesi?? parkunum şaka mı yapıyorsun kadının yaşamı bu.. bu forumun pembesi kendisi
Muhahaha fikirleri değilmiş ahahaha daha dur daha çok varfikirleri dışlanmamak için satılık özet bu ahahsha
Hayde başka kapıya ben satşık fikirlilerle muhattab olmam byy
Kara Murat benim.
ay pardon yannış başlık oldu
Yok yok, o canı isterse hepimizden düzgün konuşur ofişim.Çok pis rol yapar kendisi
ben çoh temiz bir karıyamdur daha sıra gelmedi, senin de kirli çamaşırlarını çıkaracak Pembe
Yahu okypete şimdi değil önceleri okseni okurken görmüşte konuyu. oysa sen görünmüyorsun gizlisinde ona şaşırdım
Muhahaha fikirleri değilmiş ahahaha daha dur daha çok varfikirleri dışlanmamak için satılık özet bu ahahsha
Hayde başka kapıya ben satşık fikirlilerle muhattab olmam byy
Yahu okypete şimdi değil önceleri ok
Kendisi konu kapanıp getilere düşünce kendi fikrinde olanları beğenirdi ve hep takipte kalırdı o fikirlerine hizmet eden konuşarda
Onu çok iyi biliyorum bensatlık fikirli sizler onu birdaha linç etmeyin diye sizler derken dizin fikirdekiler
Bak nasıl çırpınıyor satlık fikirli ahahaha çırpın çırpın bu başkangıç daha nelerini dökerim istersem hani o konu okunmaz olunca o kişiye olumsuz yazanlara attığın beğeniler falan
Pembe kim be yadur daha sıra gelmedi, senin de kirli çamaşırlarını çıkaracak Pembe
Pembe kim be ya
Marly e pembe mi diyoz artık
Ahaha , bu ajan arkadaşa diyon yanicennet mahallesindeki pembe olur kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?