İlkokul 2’ye Arapça

Muhahaha fikirleri değilmiş ahahaha daha dur daha çok var fikirleri dışlanmamak için satılık özet bu ahahsha
Hayde başka kapıya ben satşık fikirlilerle muhattab olmam byy

Muhahaha fikirleri değilmiş ahahaha daha dur daha çok var fikirleri dışlanmamak için satılık özet bu ahahsha

valla birine yaranacak olsam sana yaranırdım.. insanın Pembe gibi pardon beyazgri gibi bir bekçisi olsun sırtı yere gelmez

evet ben hala O kişinin adını bekliyorum.. her zamanki gibi salla, salla yer yerinden oynasın

Yok yok, o canı isterse hepimizden düzgün konuşur ofişim.Çok pis rol yapar kendisi

evet.. işte o yüzden bizz ona satmak demiyoruz.. Seni adam sanıp konuşmuşum, değilmişsin ki bir zamanlar konuşmuşum şimdi konuşmuyorum diyorum BEYAZGRİ

seni okurken görmüşte konuyu. oysa sen görünmüyorsun gizlisinde ona şaşırdım
Yahu okypete şimdi değil önceleri ok
Kendisi konu kapanıp getilere düşünce kendi fikrinde olanları beğenirdi ve hep takipte kalırdı o fikirlerine hizmet eden konuşarda
Onu çok iyi biliyorum ben satlık fikirli sizler onu birdaha linç etmeyin diye sizler derken dizin fikirdekiler

ama ben seninle muhatap olucam bittin kızım sen hiç alıntılamamış olmak isteyeceksin beni

hani Amerika ile ilgili yabancı kaynak verecektin yolla da herkes görsün neeeee oluuuu

Bak nasıl çırpınıyor satlık fikirli ahahaha çırpın çırpın bu başkangıç daha nelerini dökerim istersem hani o konu okunmaz olunca o kişiye olumsuz yazanlara attığın beğeniler falan

aynen aynen.. ben çooook AKP ye verdim, herkes biliyor.. gezi zamanı uğradığım saldırıları çarşaf çarşaf yazdım onu da herkes biliyor.. onları yaşamış olmam şimdiki haksızlıklara senin gibi TAPACAĞIM ve OH OH YANDAN modunda olacağım anlamına mı gelir???? ı-ıh.. beni hiiiç tanımıyorsun ama ben seni tanıyorum PEMBE

Ahahaha daha çok çırpındıecam seni ama yavaş yavaş ahahshaha huyum kurusun ahahsha

Bak nasıl çırpınıyor satlık fikirli ahahaha çırpın çırpın bu başkangıç daha nelerini dökerim istersem hani o konu okunmaz olunca o kişiye olumsuz yazanlara attığın beğeniler falan

ay ne olur dök, bak yalvarıyorum dök.. çırpınan sensin beyazgri.. bir şey atıyorsun kaynak yok, iftira atıyorsun delil yok.. köyün delisi gibi yaptın kendini iyice be

sen beni bırak beyazım grim, sen bana kaynakları yolla yabancı olanları haydi lilililili yar

Yahu hala çırpınıyor diyor yolla kızım yolla, dök kirli çamaşırlarımı hadi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…