Konuya yazmayacam, konuda abım geçmiş o konusa yazcam:)
O
okypete
öncelikle kızkurusumudur, oğlan kurusumudur her ne ise onu ben sanmışlar o ben değilim.
Aslına bakarsan o kişinin AK partili olduğunu bile düşünmüyorum

Sen benim için AK partiye ve seçmenine saldıran diğer kişilerle aynısın yani bir özelliğin yok.
Eğer sana extra yazmak istesem yeni üyeliğede gerek yok, bu üyeliğimle ne söylemek istiyorsam fazlasıyla söylerim

Bence o kişi geçen seçim hdp ye oy verdiğin için sana büyük bir kini olan biri.
Ayrıca bence seni özel hayatındada tanıyan biri ve gerçekten çok kinlenmiş

Ben ne birdostum ne bu kızkurusuyum nede weis
Ama şunu söyleyeyim birdost ve bu kişinin aynı kişi olduğunu düşünüyorum ve senden bir türlü hırsını alamıyor düşüncesindeyim
Ayrıca ne zaman ben ban alsam bu yeni üyeliklerin geldiği söylenmiş, bu bende sanki yönetimde biliyormuş izlenimi uyandırdı zira kendileri benim nerede olduğumu kim olduğumu mailmi adresim falan filan çok iyi biliyor çünkü ben bu siteye üye olduğumdan beri herşeyim aynı
Ayrıca
office
bak ikide bir benim adımı anıp bana saldırma yoksa boyunun ölçüsünü alırsın

Hani bu sitede bir konu hakkında fikirlerini yazınca toplu linçe maruz kalmış ve baya bir ban almıştınya

sonra seni linç edenlere yaranmak için onların istediği cici kız oldun, onların fikirdaşı oldun ve birdaha o kişi! hakkında olumsuz tek şey yazamadınya

Hah işte ben senin gibi beni dışlamasınlar diye kişiliğini fikirlerini satan biri değilim bebem ok