Ay sen saka misin ya? Bizzat gördüğüm tanidigim insanlar var diyorum kkda bile var diyorum. Keske gelip yazsa.hala bana hakli cikmak icin yok diyor ya.Hala kendi üzerinden yorum yapiyoryoo.
cbaşkanının müslüman olması ne alaka? bahçeli ve kılıçdaroğlu da müslüman değil mi?
dur ben de soğuyayım dinden mi diyeceğim?
erdoğan'a bakıp islam dan soğuyanlar, katillere bakıp insanlıktan da soğuyor mu mesela?
esedin halkına ettiği zulmü görüp elinden bir şey gelmediği için insan olmaktan utanıp insanlığı terkediyor mu onlar?
mantık aynı mantık.
google translate kagitta okudugunu arapca bilmeyen bi insan nasil yazsin ki kagittan
aynen. ben de her dil seçmeli olmalı diyorum.Benim buna itirazım yok zaten, ilk mesajımda belirtmiştim, isteyen istediği dili öğrenebilir, Çocuklarının öğrenmesini isteyebilir, bu kişisel haktır, tercihtir, benim birkaç çekincem var sadece, okullarda dil eğitimi kötü, çocuklar düzgün öğrenemeyecektir, bu da zamanla soğumalarına neden olur, zira kendim yaşadım biliyorum, İngilizce benim için kabustu, temeli sağlam olmayınca zorlanıyorsunuz.
Birde dayatma olursa diye çekincelerim var, zorunlu ders olmamalı, yoksa okulda Arapça öğretilmesin diye bir diretmem yok.
Mantık seni A noktasından B noktasına götürür, halay ise her yere.e iyi de iç ticaret gelir getiren bir şey değil ki, iç ticarete bakalım. İç ticaret ülke toplamında yaratılan gelirin a noktasından b noktasına gitmesiyken dış ticaret dünyada yaratılan gelirin A ülkesine gitmesi yerine sizin ülkenize gelmesidir.
şaka yapmış chess im ya ya da ben öyle anladım
Mantık seni A noktasından B noktasına götürür, halay ise her yere.
hahaahah. :)Okuyup google translate'e girip ne yazdığını öğrenebilir. İlla bunun için arapça öğrenmek şart değil olsa gerek..
Şunu da söyleyip konudan çıkıyorum;
Kuran türkçe okunmaz...ben demiyorum alimler diyor(yaşar nuri değil ama:) )
Türkçe okuduğunda anlamını öğrenmiş olursun...
Bu da şuna benzer;elinde sözlükle ingilizce konuşmaya...
Allah türkçe ya da ingilizce okunmasını isteseydi bugünleri de biliyor olacağından türkçe indirirdi...ve Peygamberimize türkçe öğretirdi...
Dil eğitime karşı değilim, hatta keşke okullarda yabancı diller İngilizce, Fransızca, Almanca'yla sınırlı kalmasa, farklı yabancı dillerde eklense ama mutabık olduğumuz gibi seçmeli ders olsa ve bir isteğimde bu dersler seçmeli olduğu için alınan notlar karnelere geçmese, çocuklar gerçekten geriliyor yabancı dil derslerinde, not ortalamalarına yansıyınca da kabusa dönüyor.aynen. ben de her dil seçmeli olmalı diyorum.
arapça öğretilecek ama sadece gramer olacak muhtemelen.
yani ingilizce de olduğu gibi.
altında buzağı aramaya gerek yok bence.
ve benim için de ingilizce kabustu hala öyle. geçemedim şu ingilizce derslerinden. F aldım sonra FF olmuştu sanırım.
resmi dil arapça diye biliyorum, ingilizce mecburi mi okullarda? iş hayatı değil ki konu.Dubaide de ingilizce konuşuluyor be güzelcim.
Dünya ticaretinin merkez noktalarından biri, turizmin babalarından, paranın döndüğü, finansın merkezlerinden biri sayılan bir yerde sen arapça konuşulduğunu mu sanıyorsun. Çalışan nüfusun %90'ı yabancı. Ortak dil de ingilizce. İngilizce bilmeyeni kapıdan sokmuyor dubai. Kendi halkı da ayak işleri yapıyor dil bilmedikleri için. Dubai de yerel halkın turistik bölgelere girmesinin yasak olduğunu biliyor muydun?
bu saldıraya bi anlam veremedim, kadınlar olarak eğitim öğretimi tarışmıcazda neyi tartışcaz, beğenmiyorsan topiklerime girme, zorla değil ya
hahaahah. :)
ne güzel espri.
ben Arapça hayatta lazım diyorum sen translate diyorsun :)
sen öyle idare edersin.
seçmeli olmasına da razı değilsiniz bu nasıl bir anlayışsızlık?
dayatma nerede yahu?Ay sen saka misin ya? Bizzat gördüğüm tanidigim insanlar var diyorum kkda bile var diyorum. Keske gelip yazsa.hala bana hakli cikmak icin yok diyor ya.Hala kendi üzerinden yorum yapiyor
Hicbir tartışmada bu kadar sıkılmamistim. Olamaz valla
Bak canim islam hoşgörü dinidir. Hoşgörü dini islamdir. Islamda dayatma yoktur.
Dayatma islamda yoktur. Anladin mi okey mi. Valla daral geldi bana.
Sirf hakli cikmak icin kendi dinine ters düşüyor saka gibi. Resmen dayatmayi savunuyor.
öff.
özür dilerim canım, yanlış anlamışımyanlış anlamışsın , saldırı amaçlı değildi.hoşuma gittiği için söyledim. ama senin cvp cidden saldırı olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?