İlkokul 2’ye Arapça

Ay sen saka misin ya? Bizzat gördüğüm tanidigim insanlar var diyorum kkda bile var diyorum. Keske gelip yazsa.hala bana hakli cikmak icin yok diyor ya.Hala kendi üzerinden yorum yapiyor
Hicbir tartışmada bu kadar sıkılmamistim. Olamaz valla
Bak canim islam hoşgörü dinidir. Hoşgörü dini islamdir. Islamda dayatma yoktur.
Dayatma islamda yoktur. Anladin mi okey mi. Valla daral geldi bana.
Sirf hakli cikmak icin kendi dinine ters düşüyor saka gibi. Resmen dayatmayi savunuyor.
öff.

Son düzenleme:
aynen. ben de her dil seçmeli olmalı diyorum.
arapça öğretilecek ama sadece gramer olacak muhtemelen.
yani ingilizce de olduğu gibi.
altında buzağı aramaya gerek yok bence.
ve benim için de ingilizce kabustu hala öyle. geçemedim şu ingilizce derslerinden. F aldım sonra FF olmuştu sanırım.

Mantık seni A noktasından B noktasına götürür, halay ise her yere.

Okuyup google translate'e girip ne yazdığını öğrenebilir. İlla bunun için arapça öğrenmek şart değil olsa gerek..
hahaahah. :)
ne güzel espri.
ben Arapça hayatta lazım diyorum sen translate diyorsun :)
sen öyle idare edersin.
seçmeli olmasına da razı değilsiniz bu nasıl bir anlayışsızlık?

Çocuklara yapılan bu baskıdan sıkıldım artık?
Herkes benim çocugum bunu öğrensin şunu öğresin derdinde ..
Ya çocuğun istedikleri...???
Okullarda verilen dil ve din dersleri kesinlikle isteğe bağlı olmalıdır.NOKTA.

Yahu hangi alim diyor. Allah aşkına bana 3 tane alimi getir ki Kuran-ı Kerim türkçe okunmaz desin.

Yahudilere bela okuyan ya da evlilik, miras, mal paylaşımını insanlara öğretmek için bilgi veren Allah'ın ayetlerini okuyup ağlayınca daha mı çok sevap kazanıyorsun???

Düşün orada miras, mal paylaşımı, kadının hakkı, içki, kumar diye ayetler okunuyor, kadınlar orada salya sümük ağlıyor. Bu mudur yani sizin sevabınız?

Bir de nasıl düz mantıksın sen ya? Sadece türkler mi var. Dünyada konuşulan 100 den fazla dil var ve o dilde konuşan herkes müslüman olabilir. Allah Hz Muhammed'e tüm dilleri öğretseydi dimi? Hz Muhammed'in o kısacık ömründe hayatı müslümanlığı yaymakla mı geçecek dil öğrenmekle mi?

Dil eğitime karşı değilim, hatta keşke okullarda yabancı diller İngilizce, Fransızca, Almanca'yla sınırlı kalmasa, farklı yabancı dillerde eklense ama mutabık olduğumuz gibi seçmeli ders olsa ve bir isteğimde bu dersler seçmeli olduğu için alınan notlar karnelere geçmese, çocuklar gerçekten geriliyor yabancı dil derslerinde, not ortalamalarına yansıyınca da kabusa dönüyor.
Eğlenceli bir ders haline getirseler keşke dil derslerini.

İngilizce ile Arapça kıyaslanmış. Siz ne kullanıyorsunuz cidden?

Bende Hindu dillerine merak sardım. Çok öğrenmek istiyorum. Keşke okullara ders olarak konsa. En azından seçmeli olsun yahu? Siz ona da karşısınız. Buddha bu yaptığınız faşizmin hesabını soracak.

arapça nedir
çince olsaydı bari artık çince istiyorlar işe yarar dil lazım arapçayı napcak
kuran okuyacak desen kuran arapçası bambaşka..

resmi dil arapça diye biliyorum, ingilizce mecburi mi okullarda? iş hayatı değil ki konu.

bu saldıraya bi anlam veremedim, kadınlar olarak eğitim öğretimi tarışmıcazda neyi tartışcaz, beğenmiyorsan topiklerime girme, zorla değil ya

yanlış anlamışsın , saldırı amaçlı değildi.hoşuma gittiği için söyledim. ama senin cvp cidden saldırı olmuş.

hahaahah. :)
ne güzel espri.
ben Arapça hayatta lazım diyorum sen translate diyorsun :)
sen öyle idare edersin.
seçmeli olmasına da razı değilsiniz bu nasıl bir anlayışsızlık?

Arapça biliyor musun?

Hepiniz bu kadar arapçayı savunduğunuza göre arapça biliyorsunuz demek?

Doğru mu?

Yok bilemden bu kadar körü körüne arapça bilmeyen iyi müslüman olamaz diye savunuyorsanız cidden kahrolacağım.

dayatma nerede yahu?
arapça seçmeli oldu diye yaygara koparanlar dayatmacılar. hiç hoşgörü falan da yok, yorumlara bakıver.
soğudum sizden iyice. ingilizce konuşanlara da nefret duyacağım yakındır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…