• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilknurun mutlu yuvası :)

cıvıl cıvıl ,renk renk bi ev :)
çok beğendim evini
Allah huzurla sağlıkla oğurmayı nasip etsin

İlknurcum,yatak odandaki o manken bende olacak,gece ödüm kopar vallasırnaşık şey
Evin çok şirin,güle güle otur...

Rengarenk.. Ne güzel.. Sanırım kişiliğini yansıtmış..
Balkondaki salıncakta misafirin olabilir miyim???

harika sıcacık cıvıl cıvıl bir evin var tatlım ....güle güle otur ..
yalnız yatak odasındaki mankenden gece korkmuyormusun bilmiyorumkismile

çok teşekkür ederim kızlar sağolun. opuyorumnanaktan

hepinizi beklerim balkonuma. Şeniz

o yatak odasındaki manken sadece obje. kaynım mağaza açmıştı iş olmayınca kapattı, bende mankeni aldım aslında benim niyetim yani aklımda olan proje mankene smokin giydirip elinede telsiz telefonu yerleştirmekti. ve onu girişe koyacaktım. gördüğünüz gibi giriştede yer olmayınca napiyım napiıyım bodruma koymayada kıyamadım . giydirdim dedim şimdilik kalsın burda.başta evet korkutuyordu ama alıştık hele gece ışıkları kapattığımızda sokak lambası yüzünün yarısına vuruyor aradan görende kalsın atma diol, ölece kaldı yani anlıcanız

çok teşekkür ederim kızlar sağolun. opuyorumnanaktan

hepinizi beklerim balkonuma. Şeniz

o yatak odasındaki manken sadece obje. kaynım mağaza açmıştı iş olmayınca kapattı, bende mankeni aldım aslında benim niyetim yani aklımda olan proje mankene smokin giydirip elinede telsiz telefonu yerleştirmekti. ve onu girişe koyacaktım. gördüğünüz gibi giriştede yer olmayınca napiyım napiıyım bodruma koymayada kıyamadım . giydirdim dedim şimdilik kalsın burda.başta evet korkutuyordu ama alıştık hele gece ışıkları kapattığımızda sokak lambası yüzünün yarısına vuruyor aradan görende kalsın atma diol, ölece kaldı yani anlıcanız

bilmiyorumkismile :bbo: :1shok: :1ninca:

]gözlerim kamaştı o kadar renkli bir evki gözlerim yoruldu :) koltukların benimkilerden cnm çok rahatlar dimi.balkonuna ve yatak odana bayıldım...

Son düzenleme:
balkonunu bittimvereliniortak tebrik koyuyorum ................ mikemmellllllll senin bolkonu gördükten sonra balkonumu seninki gibi yapmaya karar verdim. süpersin.:sm_cool:

Back
X