• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilknurun mutlu yuvası :)

canım evine ve en başta renkli pon ponlarına bayıldım. eminim bu resimle herkese güzel fikirler verdin evinde uygulaması için. güle güle huzurlu mutlu yaşa sıcak yuvanda. bu arada resimleri nasıl yükledin sen yada arkadaşlardan biri anlatırmı rica etsem. bir türlü beceremedim bende paylaşmak istiyorum evimin resimlerini tatlı tatlı kıskandım yani:)

Ne cici bir balkonun var öyle maşallah... İnsanın o salıncağa oturup kitap okuyası gelir valla... Güle güle oturun inşallah...

o yatak odasındaki manken sadece obje. kaynım mağaza açmıştı iş olmayınca kapattı, bende mankeni aldım aslında benim niyetim yani aklımda olan proje mankene smokin giydirip elinede telsiz telefonu yerleştirmekti. ve onu girişe koyacaktım. gördüğünüz gibi giriştede yer olmayınca napiyım napiıyım bodruma koymayada kıyamadım . giydirdim dedim şimdilik kalsın burda.başta evet korkutuyordu ama alıştık hele gece ışıkları kapattığımızda sokak lambası yüzünün yarısına vuruyor aradan görende kalsın atma diol, ölece kaldı yani anlıcanız

:82: durum bu şekerim alıntı yaptım :12:

Back
X