• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilknurun mutlu yuvası :)

çok şirin bir evin var çok beğendim cıvıl cıvıl mutlulukla oturun inşallah:nazar:

güle güle otur canım güzel bir evin var çokda şirin olmuş sana kırmızı çok yakışıyorrr (yani evineee)kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

çok renkli çok güzel sadece mutfak dolapları eve yakışmamış :)
güle güle oturunn :)
yatak odanız çok güzel nereden aldınızz

kış bahçen ne güzelmiş.. çok özendım ne güzel değiştirmişşin balkonunu. mutluluklar paşanla sağlıkla mutlulukla büyüt :))

çok teşekkür ederim kızlar sağolun. opuyorumnanaktan

hepinizi beklerim balkonuma. Şeniz

o yatak odasındaki manken sadece obje. kaynım mağaza açmıştı iş olmayınca kapattı, bende mankeni aldım aslında benim niyetim yani aklımda olan proje mankene smokin giydirip elinede telsiz telefonu yerleştirmekti. ve onu girişe koyacaktım. gördüğünüz gibi giriştede yer olmayınca napiyım napiıyım bodruma koymayada kıyamadım . giydirdim dedim şimdilik kalsın burda.başta evet korkutuyordu ama alıştık hele gece ışıkları kapattığımızda sokak lambası yüzünün yarısına vuruyor aradan görende kalsın atma diol, ölece kaldı yani anlıcanız

bu mesajımı alıntı yapayım soruna karşılık olarak :48:

ama sıkıldım attım mankeni çok oldu :43:

çok hoş, sıcacık bir evin var güzel günlerde, keyifle oturmanız dileğiyle.
balkon çok güzel.
bir de ben sanırım salonun kapısına astığın pon pon gibi şeyleri merak ettim. dur kaçınçı resim olduğunu sayıp söyleyeyim şimdi, daha güzel anlatayım.

benimde kapısı olmayan ama normak kapı açıklığından büyük bir odam var, böye bir şeyle süsleyebilirim diye düşündüm. ne dir onlar nerden aldın?

cok tatli bi ev ama bebis icin o oda fazla kirmizi bence , bebisi huzursuz edebilir bu renk, sanki daha yumusak bi renk olsa daha sakin ve huzurlu olur beeeeeeeeeeeeence..

Back
X