Ilknurun mutlu yuvası :)

Hayatımda ilk defa bu kadar renkli bir ev gördüm güle güle oturun inşallah benim dikkatimi yerdeki nazar boncuğu çekt çok güzel gerçekten ve yerinide çok beğendim banada fikir oldu :34:

buda yatak odasındaki objenin yeni hali,el emeğim

veee bu da yatak odasındaki komidinlerin yerini alan paşamın yatağı
bambunun iskeleti hariç :)) tamamen el emeği

canım kullandığın renkler ve uyum güzel ama her an bişey düşüpde kırılacakmış gibi bir havası var özellikle salonunda..süs biblo gibi şıkır şıkır şeyleri seviyorsun anlaşılan ama strese sokar insanı canım ya zamanla..biraz daha ferahlaştırsan diye düşünüyorum..eşyaların gayet şık ama döşeme şeklini ve kullandığın dekor ürünlerini bi gözden geçir bence canım..bak bebeğinde yoldaymış allah hayırla kucağına almayı nasip etsin..bebeğinde olduktan sonra o süs biblo tarzı şeyler baya problem yaratır.hem temizleme yönünden hemde vakit alması yönünden...naçizane fikrim bu yanlış anlama canım..

estğ. neden yanlış anlayayım herkesin tercih ve zevk meselesi farklıdır.
öncelikle şöyle izah edeyim şimdiye kadar salonda bir tek bişey bile düşüp kırılmamıştır öyle bir hava sezinlemişsin ama . süsler şıkır şıkır şeylr bazı insanların strese sokar bazı insanların içini açar. dediğim gibi tercih meselesi.döşeme şeklinden, temizliğinden hiç sorunyaşamadım.ayrıca dekordan da hiç rahatsızlık duymadım duysam böle bi şekil vermezdim ;)bu resimler çok eski. oğlum şuan 2 yaşında. şuan evim yine aynı böyle sadece oğluma zarar verebilecek bi kaç şey kalkmış durumda. yorumun için teşekkür ederim sende yanlış anlama sadece yönelttiğin sorulara yanıt verdim.

çok ama çok şirin bi ev çok zevklisiniz. özellikle yatk odasına bayıldım ve zebralı koltuklar gerçekten çok hoş. güle güle oturun

çok hoş cıvıl cıvıl bır ev adınızın ilknur oldugunu dusunerek yazıyorum bu ev sankı arkadasım ılknurunmus gıbı geldı bana onun gıbı cıvıl cıvıl ama onun olması ımkansız o daha aılesıyle yasıyor mutlu ve huzurlu oturmalar dılıyorum

Canim gule gule otur.. Yanlis anlama zevk ve tarz meselesi ama fazla renkli geldi bana..
goz yorucu.. zamanla yorulur insanin gozu bence o kadar kalabalik ve bol suslu bi evde.. Ve duvardaki renkler cok koyu sanki..
Ama sen begeniyorsan keyfini tadini cikar.. Allah huzurlu gunler nasip etsin canim..:16:

Back
X