- 24 Ağustos 2010
- 99
- 0
-
- Konu Sahibi KralicheKaterina
yarın akşam iftara misafirlerim var.....sonunda tatlından yapıcam....sonucu bildiririm..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkistüm yemek tarifleri eksiksiz verildiğinde birazda yapan kişi özen gösterirse sonuç mükemmel oluyor bence
afiyet olsun canım senin de ellerine sağlıkkbugün yaptım.. güzel oldu.. teşekkürler.. a.s
çok sağol güzel yorumun içinnnnopuyorumnanaktanSüper olmuş . Ellerine sağlık :))
tatlıyı yatım ama sanırım beceremedim...çünkü altı çok ıslak oldu üstüde tam donmadı...nerde hata yaptım ki?
Dün yemekli misafirlerim vardı ve bu tatlıyı yaptım. Çok güzel ve pratik bir tatlı. Herkes bayıldı tatlıma. Çok teşekkür ederim...hihoyyytalkisalkisalkis
çok teşekkür ederim canımmen kısa zamnda denıcem harıka gozukuyo tatlımm
çok merak ettim yaa..cumartesi misafirlerim var, onlara yapmayı düşünüyorum inşallah..sonucu yazarım buraya :) teşekkürler
kızlar bende yaptım cevizim yoktu fındık koydum henuz tatlı soğumadı oyuzden kremasını eklemedim ama eklemesem de yenir yanii okadar lezzetli dayanamadım ucundan azcık aldım
kızlar yaptığım tatlıyı yengem e ikram ettim bayıldı tarifi söleyince kıbrıs tatlısı diyolarmış buna yada bir adıda bu ama... Içinde birde bir barkdak hındıstan cevizi tarçın yerine hamuruna. Birde şerbeti kaynıyo i ılık keki soğuk dökülüyomuş diğer malzemeler aynı hatta oktay usta buna fındık guzeli adını vermiş değişik ama bu harika