-
- Konu Sahibi KralicheKaterina
sağol şekerim çok teşekkürler afiyet olsunelinize sağlık güzel olmuş
çok teşekkürler canım benim senin son tarifn de çok ilgini şekti mardine ait olancanım benim çok güzel görunuyor ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
Ellerine sağlık canım görüntü muhteşem yarın akşam ramazanın ilk günü denemek istiyorum inşallah seninki kadar güzel olur :Saruboceq:
denedim bugün canım istedi yaptım birden gerçekten kolay yapmak öle uğraştırmıyo antep fıstığı toz tabi ve cevizlede süsledim buzdolabında beklettim 1-2 saat dondurma gibi oldu üstü altıda gaeta unu sayesinde ekmek kadayıfı gibi eşim bayıldı bnde canm saol tarifin için tavsiye ederim güzel oluyoo :icecream:
kankam ellerine sağlık
döktürmüşsün yine:))
harika görünüyor
Sağolasın şekerparem benim iftardan sonra yicem küçük bi dilim inşallahohhh canim benimm superr tatliii ellerine kollarina emegine saglik gulum
canim harika görünüyor keske dilimlenmis halinide gösterseydin
Enfes görünüyor...Ellerinize sağlık...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahi kız hale güldürdün beni sabah sabah
yedim valla ama ne mekik ne bisiklet cup yattım yatağaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allahh hep guldursun emi benim bitanecikk guzeller guzeli ilknurum bugun tartildim 57.2 cikti bi gunde ben 300 gram almisimm napcammm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
yarın 400 gr veririsin olur biter kuzummmzemuszemuszemuszemuszemuszemus
umarim verebilirim daha almimde pide almim diorum artik epey yediriooo sen pide yiyomusun gulum