Bu aralar hiç iyi değildim şu an sığıntı gibi hissediyorum hala ..düşün baban evlenmiş hemen annenin ardına ..sen abin de kalıyorsun o da taşınıyor başka bir eve her temizliklerini hizmetlerini yapıyorsun yengen girip çıkıp sana surat asiyo ..İlk cümleyi belirtme sebebiniz?
Başınız sağolsun.
Şu aralar kendimde değilim pek de ..sonradan okuyunca bende garipsedimİlk cümleyi belirtme sebebiniz?
Başınız sağolsun.
Tek koymuyor kayınvalidem o da sorunlu biri ..eşim bunu biliyor o da abimlerde kal dediNeden kendi evinizde kalmiyorsunuz?
Anladım da 1 sene başkasının evinde kalinmaz ki, tabi surat yapar yenge. Ben de evimde uzun süre yatılı misafir istemezdim kaldı ki kendi eviniz var. Kayinvalideye ne ki? Tek kalsanız ne yapacak, olay mı çıkaracak?Tek koymuyor kayınvalidem o da sorunlu biri ..eşim bunu biliyor o da abimlerde kal dedi
İki yengem var büyük olan çok iyi onda kalacaktim Allah korkusu var en azından onda çok çok iyidir
Ama 1ayligina bu abimde kalmam lazım öğle yani
Tek koymuyor kayınvalidem o da sorunlu biri ..eşim bunu biliyor o da abimlerde kal dedi
İki yengem var büyük olan çok iyi onda kalacaktim Allah korkusu var en azından onda çok çok iyidir
Ama 1ayligina bu abimde kalmam lazım öğle yani
Canim 1 ay bile değil abimin kapısında kalamazsam kimde kalabilirim ?????yapmayın lütfen kendi kardeşiniz olsa 1 yıl evinizde istemesiniz, o kadınların yerine koyun kendinizi, kimseyi dinlemeyin kapatın kapınızı oturun evinizde.
Ayrıca iki abim var birinde 1ay diğerinde 1 sene kalicam .Anladım da 1 sene başkasının evinde kalinmaz ki, tabi surat yapar yenge. Ben de evimde uzun süre yatılı misafir istemezdim kaldı ki kendi eviniz var. Kayinvalideye ne ki? Tek kalsanız ne yapacak, olay mı çıkaracak?
Canim 1 ay bile değil abimin kapısında kalamazsam kimde kalabilirim ?????
Kesinlikle karşıyım bu cumlene .
Benim 26 yıllık yengem var Allah razı olsun 3 yıl lisede yanında kaldım beni de çok sever
Benim annem olum dosegindeyken büyük yengem yine elinden geleni yaptı .
Yapmabilir de ben illaki yapacak demiyorum
Kapına düşmanın bile gelse ihtiyacı varsa neden geri ceviresin ?
Ben onlara elimden geleni yapınca iyi de bir ihtiyacım olduğunda mı kotu
Bırakın Allah aşkına bu düşünce yapısı bana ters
Eşini seviyorsan elinden geleni yapmalı bir kadin ki ben o kadar kötü biri değilim çok şükür
Anladım iki abiniz olduğunu, gel kal diyebilirler de rahat edemezler sonuçta bunu sizin düşünmeniz gerekir yük olmayayım diye. 1 sene az buz değil. Hem siz de kendi evinizde daha rahat ederdiniz. Neyse siz bilirsiniz tabi.Ayrıca iki abim var birinde 1ay diğerinde 1 sene kalicam .
Ve büyük abimle yengem kendileri gel burda kal sana iş bulalım dedi ne kadar böyle dinlemeden bilmeden hüküm kesiyorsunuz :)
Ne kadar üslubun bozuk.Evi olan insanın başkasında kalması bence abes ve gereksiz..tek başına kalamayan biri ilerde kocası iş seyahatine gittiğinde kalacak kapımı arayacak..bana uygun değil başkasının evine 1 ay yada 1 yıl çöreklenmek..
Şunu diyim canım tek kalacak durumda olsaydım kalirdim .benim ne durumda oldugumu bilemezsin değil mi ? Ben bunları düşünemeyecek kapasitede biri miyim herseyi geçtim benim eşim ABİME COK GUVENDİ bazı durumlar oldu bu bana gurur verici .eşim hele öğle ihtiyatlı biri ki anlatamam gerçekten sagolun zaten iyi değildim aşırı derecede mahvettniz psikolejimiAnladım iki abiniz olduğunu, gel kal diyebilirler de rahat edemezler sonuçta bunu sizin düşünmeniz gerekir yük olmayayım diye. 1 sene az buz değil. Hem siz de kendi evinizde daha rahat ederdiniz. Neyse siz bilirsiniz tabi.
Canım bu senin bakış açınMecbur olsa yabanciyi bile sokakta birakmazsin ama ben kendi evi dururken kimsenin evimde kalmasini kabul etmezdim.
Ki daha bugun yazdim eltimi, gorumcelerimi ne kadar sevdigimi, ama istemem yani, bir evde 2 kadin olmaz, yemegime düzenime karissa batar, karismasa hizmetcisi miyim diye batar, 1 yil boyunca esimle rahat rahat birlikte olamam yan odada kardesi oturuyorken, evliligim altust olur.
Emin olun siz de deneseniz siz de istemezsiniz.
Kimse istemez, mecburiyetten kabul eder.
Diyorum ya caresiz bir insana yabanci olsa acarim kapimi, bir care bulana kadar da elimden geleni yaparim, ama kocam askerde, evde tek kalmami istemiyor diyene, benim de kocam askere gitti, o da tek kalmami istemiyordu ama ben kaldim derim, kaldim da cunku, bilmem anlatabildim mi?
Ne kadar üslubun bozuk.
Kimin ne durumda olduğunu bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz .benim sorum neydi siz nerelere geldiniz .
Bence sen şu bozulan kelimelerini bı git düzelt sana şunu diyim SENİN PENCEREN KİRLİYSE BENİM CİCEKLERİM SANA ÇAMUR GORUNUR !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?