- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
5+6 yani 6.haftamdaki usg’de belli oldu teori, senin de varsa 6-7.haftaya kadar bakalım beraber tutacak mıAaa öyle mi baya acemiyim hiç anlayamadım sanırım tamam canım çok sağol
Canim benim 7. Haftamda var ilk ultrasonum yolluyorum sana5+6 yani 6.haftamdaki usg’de belli oldu teori, senin de varsa 6-7.haftaya kadar bakalım beraber tutacak mı
Canim benim 7. Haftamda var ilk ultrasonum yolluyorum sana
5+6 yani 6.haftamdaki usg’de belli oldu teori, senin de varsa 6-7.haftaya kadar bakalım beraber tutacak mı
Bu arada bu karın ultrasonum5+6 yani 6.haftamdaki usg’de belli oldu teori, senin de varsa 6-7.haftaya kadar bakalım beraber tutacak mı
Sanki sola daha yakın gibi canım, erkek gibi yani ne dersinCanim benim 7. Haftamda var ilk ultrasonum yolluyorum sana
Canim kesenin içinde nereye yakin oldugu onemli degil mi bu teoride ? Burada solda duruyor bence deSanki sola daha yakın gibi canım, erkek gibi yani ne dersin
Evet canım, kesede sola daha yakın geldi bana da, ve karındansa erkek demekmiş ya..Canim kesenin içinde nereye yakin oldugu onemli degil mi bu teoride ? Burada solda duruyor bence de
Rabbim hayırlısını sagliklisini versin inşallah
Evet evet doktorda demisti bak sola yaslamis kendini diye hatırladım. Tamam canim cook tesekkur ederim . Rabbim cinsiyet öğrendiğimiz zamana sag Salim kavuştursun beni de hemen yazacağım burayaEvet canım, kesede sola daha yakın geldi bana da, ve karındansa erkek demekmiş ya..benim de sağa yakındı mesela ve vajinaldi görüntü, vajinalde de sağdaysa erkek diyor Ramzi Belli olunca kesin bana da yaz, merak ederim
Amiiin canım benim çok teşekkür ederim…Evet evet doktorda demisti bak sola yaslamis kendini diye hatırladım. Tamam canim cook tesekkur ederim . Rabbim cinsiyet öğrendiğimiz zamana sag Salim kavuştursun beni de hemen yazacağım buraya
Allahim sanada sağlıklı tam vaktinde kolay bir dogum nasip etsin
Ayy ne güzel canım ya Allahım bağışlasınnAmiiin canım benim çok teşekkür ederim…sen de hayırlısıyla kavuş inşallah sağlıkla yavruna.. benim 4,5 yaşında bir prensesim var , şimdi de oğlum olacak kısmetse… senin ilk galiba
Benimkine de tahminde bulunur musunMerhaba millet
Ramzi teorisine göre cinsiyet tahmini yapacagim ilk ultrasyon resminizi atin bakiyim. Eger cinsiyetiniz belliyse hic söylemeeyin bakalm dogru tahmin edebilecekmiyim daha dogrusu ramzi teorisi hakli cikacak mi?
Benim görüntüleme bakarmisiniz 6 haftalik karından ultrasonKiz diyorum
Görüntü var mı acaba ??Amiiin canım benim çok teşekkür ederim…sen de hayırlısıyla kavuş inşallah sağlıkla yavruna.. benim 4,5 yaşında bir prensesim var , şimdi de oğlum olacak kısmetse… senin ilk galiba